TRUMP o acuză pe MERKEL de minciună. CANCELARUL german ar fi ASCUNS datele despre INFRACȚIONALITATEA generată de IMIGRANȚI

Distribuie!by Preşedintele american, Donald Trump, a acuzat astăzi Guvernul Germaniei, condus de cancelarul Angela Merkel, că ascunde datele despre creşterea infracţionalităţii generate de imigraţie, subliniind că o astfel de situaţie nu se va întâmpla în Statele Unite. loading... “Numărul infracţiunilor în Germania a crescut cu 10% de când au fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele american, Donald Trump, a acuzat astăzi Guvernul Germaniei, condus de cancelarul Angela Merkel, că ascunde datele despre creşterea infracţionalităţii generate de imigraţie, subliniind că o astfel de situaţie nu se va întâmpla în Statele Unite.

loading...

“Numărul infracţiunilor în Germania a crescut cu 10% de când au fost acceptaţi imigranţi (autorităţile nu vor să raporteze aceste infracţiuni). În alte ţări situaţia este chiar mai gravă. Fii inteligentă America!”, a transmis Donald Trump marţi prin Twitter.


“Când nu ai frontiere, nu ai o ţară!”, a subliniat preşedintele SUA, în contextul în care este criticat pentru măsurile dure luate împotriva imigranţilor.

http://evz.ro/trump-o-acuza-pe-merkel-de-minciuna-cancelarul-german-ar-fi-ascu.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SRI CONTROLEAZA ROMANIA PRIN PROTOCOALE DIN 1998 – Cititi groaznicul protocol pe combaterea crimei organizate si coruptiei semnat in decembrie 1998 intre SRI, SIE, Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor. Prin protocol a fost infiintat un Grup Operativ Central al carui plan de masuri prevedea vanarea guvernantilor, judecatorilor, politistilor sau pompierilor. Artizanul principal a fost ministrul de atunci al Justitiei Valeriu Stoica (Protocolul)
Presa elenă: Preot ortodox grec bătut de migranți sirieni chiar în curtea Bisericii
Zeci de mii de polonezi au incendiat steagul UE de Ziua Independenței: Ieri a fost Moscova, azi Bruxelles-ul e cel care ne ia libertatea!
Polonia: ”Șefii serviciilor erau o amenințare mai mare decât cele care vin din afară”
Momentul savuros în care un erou îl admonestează pe Iohannis de 1 decembrie, să înnebunească sasul nu alta VIDEO
Progresiştii internaționalişti şi Cozile lor de Topor din România ne explică mecanismul prin care suntem jecmăniți la ordinul UE. Bogdan Chirițoiu, Consiliul Concurenței: „Vrem să facem atât de scumpă benzina încât lumea să cumpere mai puțin"
Cine este soţia ambasadorului SUA James D. Pettit, Nancy Bikoff Pettit, şi câte “ture” la Moscova a făcut ea
INCULPAREA LULUTEI – Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o dea afara pe Laura Kovesi
Ambasadorul Germaniei, despre proteste: Multe tari europene ne-am dori sa asistam la astfel de exprimari | Adică europenii nu sprijină valorile pro-UE ??
Situație inedită în Parlament: Aleșii USR fug de SRI
Go, Trump! Goodbye, Soros!
Prima zi de Referendum nu a fost lipsită de incidente. Un tânăr a povestit peripețiile prin care a trecut pentru a putea vota.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro