Trump -discurs istoric la ONU: „Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!”

Distribuie!by Donald Trump a declarat marți de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din New York că viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente. Președintele american i-a încurajat pe liderii lumii să-și reprezinte și să-și apere națiunile în detrimentul tendinței de globalizare din ultimele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Donald Trump a declarat marți de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din New York că viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente. Președintele american i-a încurajat pe liderii lumii să-și reprezinte și să-și apere națiunile în detrimentul tendinței de globalizare din ultimele decenii și i-a criticat pe oamenii politici care susțin globalismul în detrimentul suveranității naționale. Donald Trump este de părere că structurile naționale trebuie protejate, nu înlocuite de unele suprastatale, informează Știrile TVR.
„Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!” – a spus Trump la începutul discursului său. ”Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii și își respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică”, a declarat marți Donald Trump la News York, în prima zi a Adunării Generale a ONU.
Pe contul de Twitter al Casei Albe se mai arată că președintele Donald Trump a găzduit în cadrul Adunării Generale a ONU o Reuniune pe tema Libertății Religioase.
„Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase”, a declarat Donald Trump la Adunarea Generală a ONU.
„Fondatorii noștri au înțeles că niciun drept nu este mai fundamental pentru o societate pașnică, prosperă și virtuoasă decât dreptul fiecăruia de a-și urma convingerile religioase”, a mai afirmat președintele S.U.A.
n restul discursului său de la Adunarea Generală a ONU, Donald Trump a abordat teme precum libertatea de exprimare pe rețelele de social media, reformarea sistemului comercial internațional, relația cu țări precum China, Iran, Venezuela și Marea Britanie, pacea și securitatea mondială din perspectivă americană.
Liderul de la Washington a atras atenția că, în prezent, un număr mic de companii de social media „acumulează o imensă putere”, care este de natură să submineze libertatea de exprimare.
Președintele american a criticat actualul sistem economic mondial, care sărăcește clasa de mijloc și îi îmbogățește și mai mult pe cei bogați. Liderul de la Casa Albă a pledat pentru reformarea sistemului comercial internațional, care „timp de decenii a fost exploatat de națiuni care au acționat cu rea credință”.
Trump a criticat China, pe care a acuzat-o de practici comerciale neloiale, inclusiv de furt de proprietate intelectuală. El a cerut Organizației Mondiale a Comerțului (OMC) să nu mai includă China printre țările în dezvoltare. Pe de altă parte, președintele american a spus că speră ca SUA și China să poată ajunge la un acord care să încheie disputa lor comercială. În plan politic, el a cerut Beijingului să „protejeze libertatea” și „modul de viață democratic” în Hong Kong.
În ceea ce privește Iranul, liderul de la Casa Albă a acuzat că republica islamică se află într-o căutare „fanatică” a armelor nucleare și că alimentează războaiele din Siria și Yemen. În consecință, Statele Unite nu vor ridica sancțiunile impuse regimului de la Teheran, ci le vor înăspri.
„Regimul (iranian) a escaladat atacurile sale violente și neprovocate”, a afirmat Donald Trump. „Niciun guvern responsabil nu trebuie să susțină setea de sânge a Iranului. Atât timp cât comportamentul amenințător al Iranului continuă, sancțiunile nu vor fi ridicate. Ele vor fi înăsprite”, a adăugat președintele SUA.
Despre Venezuela, Donald Trump a afirmat că președintele ei, Nicolas Maduro, este o „marionetă cubaneză”. „Socialismul și comunismul înseamnă un singur lucru: putere pentru clasa conducătoare”, a adăugat conducătorul Statelor Unite.
Acesta a asigurat că administrația sa nu caută război cu nicio țară, dar că își va apăra interesele naționale: „Noi dorim pace, cooperare și beneficii reciproce cu toată lumea. Dar nu voi înceta vreodată să apăr interesele Americii”, a concluzionat Donald Trump.
Referindu-se la ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, președintele Statelor Unite a subliniat că America speră să încheie un acord comercial „magnific” cu Marea Britanie post-Brexit, momentan având loc tratative în acest sens cu premierul britanic Boris Johnson.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România este singura țară cu potențial economic din Europa în care consumul casnic de energie îl depășește pe cel industrial - dovada clară și incontestabilă că noi nu mai avem industrie și economie.
Elena Udrea a fugit în Costa Rica
Abia in 1965, in vremea lui Ceausescu, Romania i-a recunoscut meritele lui Cuza, infaptuitorul UNIRII, care fusese exilat de catre Monarhie
Milionarii de azi ai României sunt foștii trădători ai lui Ceaușescu, au vândut țara străinilor pentru bunăstarea lor si a familiilor lor
N-AI GRAD, N-AI PARTE – Laura Kovesi nu indeplineste conditiile esentiale pentru a ocupa timp de 7 ani functia de procuror sef european. Numirea la conducerea Parchetului European se face exclusiv politic, fara sa se tina cont de recomandarile statelor membre si mai ales de criteriile de selectie impuse: Kovesi nu detine grad de PICCJ, nu are experienta in materia infractiunilor financiare, nu are realizari in calitate de lider, nu detine standarde inalte de etica si integritate personala
E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”
Rușii anunță că SUA și-au VOPSIT avioanele în culorile Rusiei pentru a ataca Siria - FOTO
Mândria aeronauticii româneşti, călcată cu tancul. Istoricul de aviaţie Valeriu Avram spune că a plâns când a văzut cum erau distruse avioanele IAR-93
Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?
STRĂINII VOR SĂ CUMPERE INSULA MARE A BRĂILEI. Imperiul agricol al Agricost Brăila, vânat de investitori nemţi, britanici şi arabi. Ce spune ing. Lucian Buzdugan despre O EVENTUALĂ VÂNZARE A "AGRICOST INSULA MARE A BRĂILEI"
SUA critică România, în raportul despre drepturile omului: "hărţuirea romilor şi deţinuţilor de către Poliţie şi Jandarmerie",'discriminarea romilor","ideile antisemite, rasiste, xenofobe şi naţionaliste sunt răspândite în continuare online în ţară"
EXTERNEJuncker, președintele CE, pare beat mort la finalul summitului NATO. Video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro