Trump a făcut o declarație șocantă despre vaccinuri. Așa ceva mafia farmaceutică nu iartă…

Distribuie!by loading... „Vaccinurile împotriva gripei sunt o înșelătorie alcătuită de Big Pharma ca să câștige sume enorme de bani pe seama vulnerabilității oamenilor și ca să-i îmbolnăvească” — ne avertizează președintele american Trump. În timpul unui interviu cu Opie și Anthony de la canalul „Sirius XM”, Donald a marcat vaccinurile împotriva gripei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

„Vaccinurile împotriva gripei sunt o înșelătorie alcătuită de Big Pharma ca să câștige sume enorme de bani pe seama vulnerabilității oamenilor și ca să-i îmbolnăvească” — ne avertizează președintele american Trump.

În timpul unui interviu cu Opie și Anthony de la canalul „Sirius XM”, Donald a marcat vaccinurile împotriva gripei ca „absolut ineficiente” și a declarat că el niciodată nu și le-a făcut.


„Eu niciodată nu mi le-am făcut. Și încă niciodată nu m-am îmbolnăvit de gripă. Nu-mi place ideea de a injecta substanțe nocive în corpurile voastre. Și, de principiu, ei aceasta fac. Și ultimul vaccin (ultimul vaccin împotriva gripei) nu a fost eficient încă de la început.

Am prieteni, care se vaccinează împotriva gripei cu o încăpățânare fanatică, iar apoi fac boala în sine. Știți ce mă convinge? Am văzut o mulțime de anunțuri despre faptul că ultimul vaccin împotriva gripei este absolut ineficient.”


Trump are dreptate: vaccinurile împotriva gripei reprezintă cea mai mare escrocherie medicală din istorie. Ele sunt pline de „substanțe nocive”, inclusiv formaldehidă și mercur — două neurotoxine puternice — și chiar și industria vaccinurilor recunoaște că testele de laborator au demonstrat că celebra „împunsătură” nu funcționează.

De ce această mistificare medicală toxică, susținută doar de o credință precum Voodoo, pe baza dogmelor și a strategiilor viclene de marketing, este promovată anual întregii populații?

Vaccinul reprezintă un medicament, care nu are dovezi științifice de siguranță și eficiență. Congresul american a promulgat chiar și o lege, care oferă industriei vaccinurilor o imunitate legală absolută, chiar și atunci când ei produc și vând produse defecte, care traumatizează și omoară oameni.

Și producătorii de vaccinuri ne-au mințit pe parcursul multor ani despre nivelele toxice de mercur din compoziția vaccinurilor gripale.

Toată lumea știe că mercurul este un metal toxic pentru organismul nostru. Și acest fapt nu este discutat de nimeni, cu excepția „disidenților” iraționali, antiștiințifici.

Atunci de ce producătorii nu înlătură mercurul? Și de ce Big Pharma continuă să comercializeze un produs, pe care chiar și industria vaccinurilor l-a declarat ineficient?

Părerea unui diletant în ale științelor

Vaccinurile conțin formaldehidă, mercur și aluminiu. Formaldehida este cancerigenă (o substanță, care provoacă apariția cancerului). Mercurul are influență toxică asupra sistemului nervos și a rinichilor. Aluminiul este o otravă, care determină boala Alzheimer (demența senilă).

Demult s-a demonstrat că vaccinurile nu apără de boli, ci doar intoxică și mutilează o mulțime de oameni. Campaniile de vaccinare sunt adevărate atacuri cu arme biologice! Dacă vrem să supraviețuim, trebuie să ne apărăm singuri, cu multă pricepere…

.

Autor text: Perfect Media

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PROBA CA SRI A TRANSFORMAT JUSTITIA IN CAMP TACTIC - In rapoartele pe 2013 si 2014, SRI recunoaste ca a cooperat cu procurorii si ca a trecut de la sesizari si informari, la “obtinerea de rezultate semnificative, concretizate in trimiteri in judecata, arestari si condamnari”. SRI se lauda cu “informarea organelor abilitate, urmata de adoptarea de catre acestea a unor masuri de retinere/arestare”. In epoca Maior-Coldea, jurnalistii de investigatii au devenit tinte pentru SRI (Rapoartele)
MAREA DRAGOSTE A UCIS-O! Una dintre victimele avalanşei din Retezat este DOR GETA POPESCU, copilul minune al alpinismului românesc
Washingtonul dă Facebook în judecată
România e Congo! Moment HALUCINANT cu Dragnea după sosirea noii aeronave Boeing la București
US Army le cere FEMEILOR să facă DUȘ cu BĂRBAȚII, ca parte a Programului de Integrare a TRANSSEXUALILOR
TEORIA PAMANTULUI PLAT este o TEORIE FRANCMASONICA in SCOPUL instaurarii NOII ORDINI MONDIALE si a divizarii CRESTINILOR | Pentru Masoni pamantul se invarte in jurul Falusului
Deveselu între minciună și adevăr- Minciunile
Iohannis are de returnat statului 100.000 de dolari si 480.000 de Euro pentru casa pe care a pierdut-o in instanta, nici de cotributiile CAS nu se stie daca le-a platit, ce sa mai zicem de impozit!
”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine!
Olguta Vasilescu: Nu mai sunt fizic oameni aici în România, sunt plecaţi la muncă în străinătate"- un recensământ e obligatoriu
Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor
Copii români obligaţi să înveţe în maghiară. „Fiica mea plânge ca începe şcoala”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro