Trump a făcut o declarație șocantă despre vaccinuri. Așa ceva mafia farmaceutică nu iartă…

Distribuie!by 1. 2. 3. loading... „Vaccinurile împotriva gripei sunt o înșelătorie alcătuită de Big Pharma ca să câștige sume enorme de bani pe seama vulnerabilității oamenilor și ca să-i îmbolnăvească” — ne avertizează președintele american Trump. În timpul unui interviu cu Opie și Anthony de la canalul „Sirius XM”, Donald a marcat […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
1. 2. 3.

loading...

„Vaccinurile împotriva gripei sunt o înșelătorie alcătuită de Big Pharma ca să câștige sume enorme de bani pe seama vulnerabilității oamenilor și ca să-i îmbolnăvească” — ne avertizează președintele american Trump.

În timpul unui interviu cu Opie și Anthony de la canalul „Sirius XM”, Donald a marcat vaccinurile împotriva gripei ca „absolut ineficiente” și a declarat că el niciodată nu și le-a făcut.


„Eu niciodată nu mi le-am făcut. Și încă niciodată nu m-am îmbolnăvit de gripă. Nu-mi place ideea de a injecta substanțe nocive în corpurile voastre. Și, de principiu, ei aceasta fac. Și ultimul vaccin (ultimul vaccin împotriva gripei) nu a fost eficient încă de la început.

Am prieteni, care se vaccinează împotriva gripei cu o încăpățânare fanatică, iar apoi fac boala în sine. Știți ce mă convinge? Am văzut o mulțime de anunțuri despre faptul că ultimul vaccin împotriva gripei este absolut ineficient.”


Trump are dreptate: vaccinurile împotriva gripei reprezintă cea mai mare escrocherie medicală din istorie. Ele sunt pline de „substanțe nocive”, inclusiv formaldehidă și mercur — două neurotoxine puternice — și chiar și industria vaccinurilor recunoaște că testele de laborator au demonstrat că celebra „împunsătură” nu funcționează.

De ce această mistificare medicală toxică, susținută doar de o credință precum Voodoo, pe baza dogmelor și a strategiilor viclene de marketing, este promovată anual întregii populații?

Vaccinul reprezintă un medicament, care nu are dovezi științifice de siguranță și eficiență. Congresul american a promulgat chiar și o lege, care oferă industriei vaccinurilor o imunitate legală absolută, chiar și atunci când ei produc și vând produse defecte, care traumatizează și omoară oameni.

Și producătorii de vaccinuri ne-au mințit pe parcursul multor ani despre nivelele toxice de mercur din compoziția vaccinurilor gripale.

Toată lumea știe că mercurul este un metal toxic pentru organismul nostru. Și acest fapt nu este discutat de nimeni, cu excepția „disidenților” iraționali, antiștiințifici.

Atunci de ce producătorii nu înlătură mercurul? Și de ce Big Pharma continuă să comercializeze un produs, pe care chiar și industria vaccinurilor l-a declarat ineficient?

Părerea unui diletant în ale științelor

Vaccinurile conțin formaldehidă, mercur și aluminiu. Formaldehida este cancerigenă (o substanță, care provoacă apariția cancerului). Mercurul are influență toxică asupra sistemului nervos și a rinichilor. Aluminiul este o otravă, care determină boala Alzheimer (demența senilă).

Demult s-a demonstrat că vaccinurile nu apără de boli, ci doar intoxică și mutilează o mulțime de oameni. Campaniile de vaccinare sunt adevărate atacuri cu arme biologice! Dacă vrem să supraviețuim, trebuie să ne apărăm singuri, cu multă pricepere…

.

Autor text: Perfect Media

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fost ministru, informator SUA: Adrian Cioroianu apare ca informator în telegramele Wikileaks (VIDEO)
”MAMI, TU NU PLÎNGI DUPĂ BĂIATUL TĂU?” | Mărturia și documentele familiei mințite: arsura a fost ”umflată” de la 30-35% LA 45-50%!
Ipoteză incendiară despre prinderea lui Sebastian Ghiță. "AVEA PREGĂTIRE CONTRA-INFORMATIVĂ, NU PUTEA SĂ SE LASE PRINS CĂ UN PROST”
Particule radioactive suspecte deasupra Europei, iar experții nu știu de unde provin. Care sunt țările afectate
REȚEAUA SOROS ÎN ACȚIUNE. „Iniţiativa României” din nou în slujba lui Iohannis. Cine este ONG-istul Soroșist Mihai Poliţeanu, cel ce a depus plângerea la DNA împotriva premierului pentru ordonanțele date?
Agenții sistemului se dau de ceasul morții că lumea VEDE pericolele VACCINĂRII. Iată probele. Trimite mai departe!
Constantin Degeratu, declarații incendiare despre scutul de la Deveselu: Noi nu știm ce rost are scutul acesta aici. Nu ne apără de nimic
Portretul revoluționarului de profesie
MAREA DRAGOSTE A UCIS-O! Una dintre victimele avalanşei din Retezat este DOR GETA POPESCU, copilul minune al alpinismului românesc
BUDAPESTA REACȚIONEAZĂ. Liderul UDMR Kelemen Hunor explică: Vreți Basarabia? Vrem Transilvania!
IDIOȚILOR! Scrisoare deschisă către PNL | „AŢI PROFITAT NERUŞINAT DE REVOLTA inevitabilă după “Colectiv” pentru a instala un guvern de tehnocraţi, continuându-vă, aranjamentele”
(Video) Breban despre Liiceanu și Patapievici: În 1990, umblau la Soros și Microsoft după bani. Știau că Soros dă bani la oameni care-și pun problema dacă Transilvania e română
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro