Trump a decernat premiile FAKE NEWS. 90% din presa a emis stiri false si acesta e un fapt DOVEDIT. La fel e si in Romania!

Distribuie!by Primul menţionat pe listă este editorialistul The New York Times Paul Krugman, care a scris că preluarea prezidenţiei de către Donald Trump va provoca daune importante economiei din Statele Unite. loading... Donald Trump a făcut, de asemenea, acuzaţii asupra unui reporter ABC News, care a relatat, în mod eronat, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Primul menţionat pe listă este editorialistul The New York Times Paul Krugman, care a scris că preluarea prezidenţiei de către Donald Trump va provoca daune importante economiei din Statele Unite.

loading...

Donald Trump a făcut, de asemenea, acuzaţii asupra unui reporter ABC News, care a relatat, în mod eronat, că preşedintele SUA l-a îndemnat pe consilierul de Securitate Michael Flynn să intre în contact cu persoane din Rusia, pe perioada alegerilor electorale.


Reporterul ABC News, Brian Ross, a fost suspendat o perioadă şi ulterior mutat pe un alt proiect.

Alte publicaţii menţionate au fost Time şi Newsweek. TIME pentru că a publicat un articol care susţinea că Donald Trump ar fi mutat o statuetă a lui Martin Luther King Jr. din Biroul Oval, iar Newsweek pentru că au relatat că Prima Doamnă a Poloniei, Agata Kornhauser-Duda, nu ar fi dat mâna cu preşedintele SUA, în timpul unei vizite.


Potrivit site-ului oficial al Partidului Republican (GOP), pe ultimul loc se află subiectul “ingerinţele Rusiei”

“Şi ultimul, dar nu cel din urmă: INGERINŢELE RUSIEI! Ingerinţele Rusiei reprezintă, cel mai probabil, cea mai mare păcăleală prezentată oamenilor din America. NU EXISTĂ INGERINŢE!”, a declarat Donald Trump în articolul în care a anunţat câştigătorii.

Deşi preşedintele SUA consideră că 90% din articolele publicate în presă reprezintă ştiri negative, sau false, acesta a declarat că, totuşi, “există mulţi reporteri extraordinari”.

Oficialul de la Casa Albă a menţionat că în pofida lucrurilor relatate în diverse publicaţii, mandatul său prezidenţial a cunocut mai multe succese.

“Stat Islamic a început să se retragă, economia noastră este în creştere, investiţiile şi locurile de muncă au început s-au întors în ţară, şi tot aşa. Împreună, nu există ceva ce nu putem depăşi, nici măcar o presă părtinitoare“, a declarat Donald Trump pe contul personal de Twitter.

http://www.mediafax.ro/externe/trump-vs-presa-presedintele-donald-trump-a-anuntat-castigatorii-premiilor-fake-news-prestigioase-institutii-de-presa-din-sua-printre-premianti-16932159

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Marine Le Pen: "Globalizarea este o barbarie, corporaţiile multinaţionale conduc lumea"
Operatiunea „Primavara Araba” (2011): orchestrata de SUA
Guvernul Tehnocrat al lui George Soros baga bucuros 11 milioane euro intr-un buzunar privat fara licitatie sau evaluare
SCANDALUL miilor de persoane din Europa, infectate cu hepatita E, IA AMPLOARE. Tocmai a fost DEZVĂLUIT numele companiei VINOVATE. Carne de porc infestată în Supermarketurile europene
„Toleranța” LGBT în acțiune: Studenți creștini de la Universitatea Sydney, atacați și înjurați de susținătorii legalizării căsătoriilor homosexualilor
10 profetii implinite in ultimii 70 de ani despre Israel
Alain Delon: Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!»
O profesoara de romana anunta ca nu mai vrea sa predea Eminescu si Creanga la scoala: „Nu voi respecta programa scolara” , #Rezista !!
Cum poti sa fii asa de idiot sa distrugi un monument al naturii?!? Asa arata Delta Dunarii, patrimoniul mondial al UNESCO!!! (VIDEO)
ISIS, ADEVARATUL lor scop nu este islamizarea: „Misiunea noastra finala este APOCALIPSA”
MINCIUNILE LE-AU EXPLODAT IN FATA – Romanii patrioti din Parlamentul European au denuntat prin prestatii excelente propaganda impotriva intereselor nationale: "Ce ati facut, doamna comisar, cand sute de oameni au fost trimisi in inchisoare si achitati? Cand cetateni au fost interceptati in afara legii?... Un protocol secret incheiat intre DNA si Serviciul secret a permis sa se faca politie politica... Sa infiintam o noua initiativa 'Minciuna ucide'... Vreau independenta Justitiei, dar mai ales a Romaniei!"
SUA: Demonizarea și pervertirea minții COPIILOR: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT cu COARNE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro