Tranzacții cu păduri românești între austrieci și suedezi. Schweighofer își vinde cele peste 14.000 de hectare de păduri din România

Distribuie!by Grupul austriac Schweighofer a anunțat că vinde compania Cascade Empire, care deține peste 14.000 de hectare de păduri, și divizia de management forestier, Ocol Silvic Cascade Empire, către compania suedeză GreenGold Group. loading... Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică. Pădurile deținute de Cascade Empire însumează 14.283 hectare și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Grupul austriac Schweighofer a anunțat că vinde compania Cascade Empire, care deține peste 14.000 de hectare de păduri, și divizia de management forestier, Ocol Silvic Cascade Empire, către compania suedeză GreenGold Group.

loading...

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.


Pădurile deținute de Cascade Empire însumează 14.283 hectare și sunt localizate în județele Hunedoara, Gorj, Vrancea, Prahova, Buzău, Neamț și Suceava.

Holzindustrie Schweighofer a intrat pe piața românească în 2003, iar în prezent operează în România trei fabrici de cherestea și două fabrici de producție a panourilor din lemn cu un total de circa 3.100 angajați.


În luna februarie, astriecii de la Holzindustrie Schweighofer au recunoscut că 70 de camioane sosesc pe zi, în medie, la fabricile de cherestea operate de compania care se ocupă cu prelucrea lemnului. Un astfel de camion transportă 20 de tone, ceea ce înseamnă că Schweighofer reușește să taie 1.400 de tone pe zi. Într-un an de zile, aceștia reușesc să taie 420.000 de tone de lemn.

Gerald Schweighofer este omul decorat de Ion Iliescu și cu legături și la actualul președinte Klaus Iohannis. 

Sinteza ultimelor ani de… “România lucrului bine făcut..” pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Parlamentul a RESPINS proiectul de lege al USR privind cenzurarea mesajelor antivaccinare
Guvernul Orban a aprobat aducerea a încă 30.000 de muncitori din Republica Moldova, Vietnam, Filipine sau Nepal, în loc să forteze multinaționalele să dea salarii mai mari să nu plece românii, aduce forță de muncă ieftină!
EXCLUSIV. ACT DE TRĂDARE DE NEAM. Proiectul legislativ care oficializează LIMBA MAGHIARĂ în sănătate, adoptat și de Camera Deputaților
RENEW Europe, condus de Dacian Cioloș, acuzat de Budapesta că vrea să implementeze „Planul Soros”
Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT
Sebastian Ghiță, noi dezvăluiri despre Colectiv, dărâmarea Guvernului Ponta și moartea lui Condrea
Tudor Chirilă propagandă pentru REȚEAUA SOROS. Guralivul TUDOR CHIRILĂ s-a dat de gol şi face propagandă pentru Partidul lui SOROS "Poţi să dai o semnătură ca USR să poată să candideze şi, cine ştie, poate că vom avea un parlament mai curat" cu SOROS?
Depopularea României, un „succes“ guvernamental
Colonizarea României și susținătorii ei, postacii #rezist de pe Facebook
Gral. Iliescu, acuzații șocante contra SRI și SUA, Dragnea are dreptate!
Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
SCANDAL! Presa sârbă spune că T.Toader MINTE, documentele privind extrădarea lui Ghiță N-AU ajuns la Belgrad!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro