Regele Mihai a semnat pentru autonomia Transilvaniei in 1989, el este cel care a dat comanda uciderii lui Ceausescu si martirilor din 1989- Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ? Tradarea Regelui si Mugur Isarescu, omul de incredere a regalitatii, a fost pus in fuctie din 1990 pentru ca este verisor prin alianta cu Regele Mihai, iata dovada :

Distribuie!by loading... Ce a semnat Regele Mihai – Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ? Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989: mai mulţi emigranţi români au semnat împreună cu intelectuali maghiari un act prin care cereau unirea forţelor românilor şi ungurilor împotriva duşmanului comun – dictatura […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Ce a semnat Regele Mihai – Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ?

Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989: mai mulţi emigranţi români au semnat împreună cu intelectuali maghiari un act prin care cereau unirea forţelor românilor şi ungurilor împotriva duşmanului comun – dictatura Ceauşescu.,,


Documentul trădării :

DECLARAŢIA DE LA BUDAPESTA
Astăzi, 16 iunie 1989, odată cu celebrarea funeraliilor victimelor represiunii revoluţiei maghiare din 1956, eveniment de o deosebită importanţă pentru popoarele Europei şi, în special, pentru cele care trăiesc încă sub dictaturi comuniste, a avut loc o întîlnire între membrii Forumului Democratic Maghiar şi Români, semnatari ai următoarei
DECLARAŢII
Noi, români şi unguri,
Considerăm că libertatea şi propăşirea celor două popoare pot fi realizate şi garantate numai într-un cadru politic pluralist de respectare integrală a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului. O acţiune comună a forţelor democratice maghiare şi române se impune pentru atingerea acestui scop. Regimurile comuniste şi în special politica dusă de dictatura ceauşistă a creat o situaţie de criză acută care împiedică comunicarea dintre români şi maghiari. Dialogul început astăzi între noi doreşte să învingă aceste piedici şi să stabilească bazele unor relaţii normale între cele două naţiuni care s-au format în acelaşi spaţiu geografic.


Dată fiind configuraţia hărţii etnice, soluţionarea conflictelor nu poate veni în nici un caz din revizuirea frontierelor, ci din schimbarea rolului lor în sensul liberei circulaţii a persoanelor, a informaţiei şi a ideilor, în conformitate cu acordurile de la Helsinki. Situăm deci îmbunătăţirea relaţiilor româno-maghiare în perspectiva procesului de restructurare democratică general-europeană, care singur va fi in stare să rezolve problemele acumulate de-a lungul istoriei între popoarele continentului într-un mod care să satisfacă interesele legitime ale fiecăruia în parte.
Transilvania a fost şi este un spaţiu de complementaritate şi trebuie să devină un model de pluralism cultural şi religios. Este în folosul popoarelor noastre ca diversitatea culturală, religioasă şi de tradiţii care a făcut specificul Transilvaniei să fie prezervată.
Dreptul la o reprezentare politică autonomă şi la autonomie culturală a fiecărei naţiuni trebuie garantat. Realizarea sa implică, printre altele, asigurarea unei şcolarităţi de toate gradele în limba maghiară, inclusiv reînfiinţarea universităţii maghiare din Cluj.
Principiile enunţate mai sus vor sta la baza tuturor acţiunilor comune pe care semnatarii înţeleg să le ducă în viitor. Apelăm la organizaţiile democratice precum şi la acele persoane care împărtăşesc aceste principii să se alăture acestei acţiuni.

Budapesta, 16 iunie 1989
Semnatari:
Antal G. Laszlo, Antall Jozsef, Balogh Julia, Biro Gaspar, Csoori Sandor, Fur Lajos, Illzes Maria, Jeszensky Geza, Keszthelyi Gyula, Kodolanyi Gyula, Molnar Gusztav, Stelian Bălănescu (din partea Cercului Român din RFG), Mihnea Berindei (vicepreşedinte al Ligii pentru Apărarea Drepturilor Omului în Romania – LDHR), Ariadna Combes (fiica Doinei Cornea, vicepresedinte al LDHR), Mihai Korne (director al revistei “Lupta”), Ion Vianu (reprezentant al Ligii pentru Apărarea Drepturilor Omului în România din Elveţia), Dinu Zamfirescu (membru al Biroului LDHR, membru al Partidului Naţional Liberal).

Ulterior şi alte persoane şi organizaţii s-au alăturat acestei declaraţii: Rockenbauer Zoltan şi Vagvolgyi Andras, din partea Federaţiei Tineretului Democrat (FIDESZ), Partidul Liber Democrat, Asociatia Maghiarilor din Transilvania, prin preşedintele Kiss Bela şi secretarul Spaller Arpad, întregul colectiv redacţional al revistei “2000″, Bojtar Endre, şeful secţiei pentru Europa răsăriteană a Institutului de Istorie Literară, prof. Bela Kallman, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dimitrescu, Neagu Djuvara, Paul Goma, Virgil Ierunca, Eugen Ionescu, Marie-France Ionescu, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici, Adrian Niculescu, Alexandru Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, Vladimir Tismăneanu, Ileana Vrancea.

Declaraţia a mai fost semnată, ulterior, şi de: George Barbul, Doru Braia, Dina Brătianu-Missirliu, Alexandru Missirliu, Ileana Verzea.
La o lună după difuzare, într-o “Marţi, 4 iulie 1989, Majestatea Sa regele Mihai a primit la reşedinţa sa de lîngă Geneva o delegaţie din grupul românilor care au redactat la Budapesta o declaraţie comună împreună cu Forumul Democratic Maghiar. Această delegaţie compusă din dna Ariadna Combes, dr. Ion Vianu şi Dinu Zamfirescu a înmînat Majestăţii sale textul declaraţiei de la Budapesta. Majestatea sa a aprobat întrutotul conţinutul declaraţiei care exprimă convingerile sale privind relaţiile dintre popoarele român şi maghiar”.

Ex-regele Mihai, Vladimir Tismăneanu, Neagu Juvara, Eugen Ionesco, Paul Goma, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici… au semnat Declaraţia de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei.

 

Misteriosul Mason MUGUR ISARESCU. si al sau unchi si mai misterios

Una dintre marile întrebări post-decembriste rămase fără răspuns este rezistența fenomenală pe post a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, intrat deja în Guiness Book. Competența ar fi răspunsul dacă nu am trăi în România, țara în care priceperea mai degrabă se scade din CV decît se adună. Forțe politice grele, inclusiv PDSR-ul lui Iliescu, Năstase și Florin Georgescu au încercat, de-a lungul timpului, să-l debarce, dar Isărescu a rezistat.

Mugur Isărescu vizitase SUA, ca cercetător, şi înainte de 1990, iar faptul că avea aici un unchi, pe Ştefan Isărescu, care, moşier mehedinţean fiind, fugise din România din faţa comunismului, demonstrează cît de multă încredere avea Securitatea în el, căci numai urmare unei încrederi absolut speciale putuse să obţină aprobarea deplasării.

Acest unchi Ştefan s-a remarcat prin cele două căsătorii spectaculoase consumate, prima cu principesa Ileana a României, iar a doua cu o membră a familiei Kennedy. Ileana, fiica reginei Maria şi a regelui Ferdinand, se căsătorise în 1931 cu arhiducele Anton de Habsburg, dar după moartea acestuia s-a recăsătorit cu Ştefan Isărescu.

Sursa wikipedia:  https://ro.wikipedia.org/wiki/Regina_Maria_a_României

După ce, în 31 decembrie 1947, a fost abolită monarhia sub dictatul sovietic, (Masoneria – Monarhia a intrat in exil)  la începutul lui 1948 ea a părăsit România (ca şi restul familiei regale), stabilindu-se mai întîi la Buenos Aires, unde a înfiinţat un „cămin destinat refugiaţilor politici români”, cu numele Regina Maria. În acest fel, Ştefan Isărescu a devenit un nume cunoscut al emigraţiei române. După mai mulţi ani, Ştefan Isărescu ajunge în Statele Unite ale Americii, unde devine o persoană renumită în emigraţia românească şi ajunge să o cunoască pe Patricia Kennedy, verişoara preşedintelui american Kennedy, cu care avea să se căsătorească după divorţul de principesa Ileana, care s-a călugărit, sub numele de maica Alexandra, la mînăstirea Ellwood City, din Pennsylvania.

După ce nepotul Mugur Isărescu apare din nou în SUA, în 1990, trimis de ministerul de Externe „revoluţionar“ din România, pentru a lua legătura cu organizaţiile financiare internaţionale, cei doi se reîntîlnesc, iar unchiul Ştefan Isărescu se implică în crearea unei noi organizaţii a românilor din SUA, organizînd un grup de intelectuali în aşa-zisul Comitet ACORD (Ad hoc Committee for the Organisation of Romanin Democracy), care avea doi preşedinţi, pe Ştefan Isărescu şi pe Simona Vrăbiescu-KIeckner, autoare a cărţii. Din exil, lobby în SUA pentru România, din care rezultă că misiunea ACORD a fost, „de la început, informarea corectă a mărimilor de la Casa Albă şi din Congresul American, despre realităţile din România”, sau că „ACORD a trimis sute, mii de scrisori, analize, referate şi do-cumente privind situaţia din România, preşedinţilor SUA, congresmenilor şi celor mai influente ziare americane“, în scopul „de a sprijini perioada de tranziţie şi de a plasa România pe orbita valorilor democratice”.

Cînd în anul 2000, Mugur Isărescu era primul-ministru al României, un grup de 3 români din emigraţia din SUA fi vrut să repatrieze rămăşiţele pămînteşti ale fostului prim-ministru român din perioada 6 decembrie 1944 – 6 martie 1945, generalul anti-comunist Nicolae Rădescu. „Un pas numai şi totul ar fi fost rezolvat – relata unul din iniţiatori -, cînd a apărut Ştefan Isărescu… Nu ştiu cum, dar discutînd cu consulul general al României la New York, Eugen Şerbănescu, acesta i-a propus să ia asupra dînsului misiunea de a duce osemintele generalului Rădescu în patrie, cu atît mai mult cu cît prim-ministru al României era Mugur Isărescu, rudă apropiată a domnului Ştefan”. Într-adevăr, Ştefan Isărescu a avut onoarea de a repatria rămăşiţele generalului, el stînd la ceremonia oficială din Bucureşti alături de Mugur Isărescu şi de preşedintele Emil Constantinescu.

Mugur Isarescu după Lovitura de stat din decembrie 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe-MAE, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost numit Guvernatorul Băncii Nationale a României de Ion Iliescu l-a ordinul regelui Mihai si al ambasadorului SUA Alan Green la Bucuresti.

bush

Colegii mei ticalosi pensionari, au obtinut aceasta informatie, dar si fotografia acestui terorist care in decembrie 1989 a impuscat cetateni romani nevinovati pe la spate in Piata Universitatii, sa creasca presiunea populatiei impotriva lui Ceausescu, acesta se numeste Alan Green, ambasador al SUA in Romania in perioada 1989-1992 si a fost nominalizat ambasador SUA in Romania de George Bush senior, la 8 septembrie 1989.

Regele Mihai si Alan Green sunt membri ai aceleiasi secte satanice masonice:

Regele Mihai si masoneria Londra !


Monarhia capul zidarilor . ordinul Dragonului / balaurului

Ordinul Suveran Militar de Malta, iar cine nu crede sa priveasca:

Regele Mihai, vizită oficială la Roma
http://www.ziuaveche.ro/international/externe/regele-mihai-vizita-oficiala-la-roma-71524.html

Majestatea Sa Regele Mihai I efectuează, duminică şi luni, o vizită oficială de două zile la Roma, la invitaţia Alteţei Sale Eminentisime Fra’ Mattew Festing, Principe şi Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos şi de Malta.

Conform unui comunicat al Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai, întâlnirea cu Alteţa Sa Eminentisima Fra’ Mattew Festing va avea loc în cursul zilei de luni, la Palatul Magistral din Roma. Discuţiile se vor axa pe continuarea şi extinderea colaborării pe care Ordinul Suveran Militar de Malta a avut-o cu România în activităţile cu caracter umanitar, precum şi pentru cooperarea în organizaţiile internaţionale.

Majestatea Sa Regele va avea întâlniri cu personalităţi din mediul de afaceri, diplomatic şi cu reprezentanţi ai societăţii civile italiene, se mai arată în comunicat.

Iar, Mugur Isarescu este membru al altei secte masonice Clubul de la Roma, dar o sa spuneti ce legatura are Ordinul Suveran Militar de Malta cu Clubul de la Roma sau cu Grupul Bilderberg?

MUGUR ISĂRESCU A FOST PRIMIT de ETIENNE DAVIGNON ÎN BANDA BILDERBERGILOR

dennis

Au legatura, deoarece sunt constituite sub forma unor asociatii sau fundatii si toti sunt in aceste organizatii masonice sataniste, asa cum si in Romania o sa vedeti in GDS, ICR, Forta, Civica, Pro Democratia, Asociatia 21 decembrie 1989 si altele, care sunt finantate de poporul roman de 22 de ani, aceleasi persoane disidenti si agenti pentru occident si chiar agenti straini, precum Dennis Deletant-M16, iar aceste persoane conduc si distrug Romania din comisiile prezidentiale Basescu, ataca politicieni si-i santajeaza, le asculta telefoanele, le fabrica dosare penale, ii aresteaza de pe strada, vezi senatorul Voicu sau Nastase, dosar fabricat de comisia juridica Basescu, asa se conduce America.

Si, toti acestia din asociatiile lor, care sunt sustinute financiar de poporul roman, guita ca porcii: CRIZA, AUSTERITATE si RECESIUNE si ca NU sunt bani si guita din comisiile prezidentiale Basescu si inchid scoli si spitale si reduc salariile si pensiile, dar pentru ei sunt bani si pentru ei nu este CRIZA si celelalte.

Nu doresc sa fiu inteles gresit, nu-i sustin pe Voicu-PSD sau pe Nastase-PSD, din contra acestia m-au atacat, deoarece am participat la constituirea Raportului Apartamentul, ci doresc sa arat ca oricare cetatean roman poate sa ajunga in aceasta situatie si nu au relatiile si puterea celor doua personaje mentionate mai sus.

Cine e Mugur Isarescu?

Un infractor care participa la jefuirea si distrugerea Romaniei.

Cine nu crede sa priveasca:

Radu vasile

În 18 decembrie 2003, Ioan Mureșan a fost deferit justiției de Parchetul Național Anticorupție (actualul DNA), după ce procurorii au obținut avizul legal pentru declanșarea urmăririi penale.

Alături de el, procurorii au mai trimis în judecată alte trei persoane – Ioan Truță Enea (fost secretar general adjunct și consilier în cadrul Ministerului Agriculturii și Alimentației – MAA) – pentru deturnare de fonduri și complicitate la luare de mită în formă continuată, Silvia Căpitanu (fost director general al Direcției Integrare Europeană și Cooperare Internațională din MAA) – pentru deturnare de fonduri, și Dan Jiga (fost director general al Direcției Generale Economice și Relații Bugetare din MAA) – pentru două infracțiuni de luare de mită în formă continuată.

Ioan Avram Mureșan, în calitate de ministru, ar fi întocmit, în mai 1999, noiembrie 1999 și aprilie 2000, mai multe rapoarte pentru scoaterea din rezerva de stat sub formă de împrumut a cantității de 5.000 de tone de ulei.

De asemenea, Mureșan ar fi deturnat fonduri cauzând o pagubă Ministerului Agriculturii și Alimentației de 25,5 de miliarde de lei vechi, bani care ajung intr-o banca offshore in strainatate.

În aprilie 2011 a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 7 ani de închisoare cu executare pentru corupție în dosarul în care era acuzat de deturnare de fonduri.

Pe 28 mai 2012 a primit verdictul final în acest dosar, judecătorii respingând recursul lui Mureșan, și a intrat în arest. Mureșan a fost condamnat de magistrații instanței supreme și la interzicerea mai multor drepturi, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei.

De asemenea, instanța supremă a decis condamnarea fostului consilier personal al lui Mureșan, Ioan Truță, tot la 7 ani de închisoare cu executare, iar Silvia Căpitanu, fost director în cadrul Ministerului Agriculturii, a fost condamnată la cinci ani de închisoare. Un alt director din cadrul ministerului, Dan Jiga, a fost achitat de magistrații Înaltei Curți.

Dar, cine a aprobat aceasta jefuire a Romaniei?

Mugur Isarescu a solicitat prin MEMORANDUM necesitatea jefuiri Romaniei, memorandumuri care a fost aprobate de primul ministru Radu Vasile.
Si, care a fost partea lor din acest jaf national si deturnare de fonduri?

Mugur Isarescu ii intorce inapoi serviciul regelui Mihai, pentru ca a fost numit Guvernator al BNR la dispozitia majestatii sale si in 2011 il invita pe regele Mihai sa vada Tezaurul Romaniei sa stie ce mai are de furat si jefuit din Romania.

BNR l-a invitat pe Regele Mihai să vadă tezaurul

“BNR l-a invitat în primul rând să vadă tezaurul pentru că Regele Mihai este legat de câteva momente importante din istoria noastră privind aurul României şi privind aurul de la BNR, şi era normal ca Regele să fie invitat să discutăm la BNR despre acele momente”, a declarat consilierul guvernatorului Mugur Isărescu, Adrian Vasilescu, într-o emisiune TV din 2011.

Oficialul BNR a fost întrebat dacă BNR şi-a propus să-l cheme pe Regele Mihai sau dacă au existat în spaţiul public dezbateri despre prezenţa Regelui la o ceremonie organizată în onoarea sa. Regele Mihai I va ţine un discurs în Parlamentul României pe 25 octombrie, dată în care împlineşte 90 de ani. Iniţiativa aparţine PNL, care a reuşit să răstoarne, în plenul Camerelor reunite, refuzul iniţial dat de Birourile Permenante ale Camerelor acestei propuneri.

Iata lista depopulationistilor top 300 inclus cu Regele Mita , Charles, Rokefeller, Kissinger etc : “Committee of 300” Membership List 

 

Regele Mihai si masoneria Londra !

Care este leagatura dintre casa regala germana Hohenzollern si tezaurul Romaniei?

Acesti regi de vita germana Hohenzollern nu iubesc Romania, ci numai aurul romanesc si fac tot posibilul sa ajunga la AURUL ROMANESC si sa distruga Romania si sa extermine natia romana.

In 1916, regele Ferdinand duce Tezaurul Romaniei la Moscova, la rudele lor, la nepoata Tarului Rusiei si mama regelui Mihai, sau cum se spune regina mama, adica a doua Elena Lupescu sau Elena Ceausescu care au condus Romania, dar si despagubirea pe care a primit-o regele Mihai de la Churchill si Stalin de 191 de tone de aur din BNR pentru ca a sprijinit implementarea Comunismului in Romania si pentru palatele abandonate in Romania la ABDICAREA sa, abdicare stabilita in perioada cand a fost la nunta reginei Elisabeta.

Cine este regele Mihai?

Daca privim inapoi, la 23 august 1944, lovitura de stat din Romania a fost infaptuita de regele Mihai cu ajutorul kominternistilor agentilor NKVD-KGB Emil Bodnaras, Lucretiu Patrascanu, Constantin Parvulescu, vezi si scrisoarea celor sase, unchiul lui Cristian Parvulescu pro democratia-PNL.

antonescu

Antonescu si ministrii sai au fost invitati de regele Mihai la Palatul regal spunandu-le ca regele Mihai a semnat ARMISTITIUL cu UNIUNEA SOVIETICA la Cairo, iar cand Antonescu si ministri au ajuns in sala tronului servitori, paza palatului, cunostinte si prieteni regelui Mihai au tabarat pe acestia si i-au luat la bateie si ciomagit si apoi au fost dusi si sechestrati intr-o casa conspirativa a kominternistilor NKVD-KGB, intr-un beci in care au stat fara lumina, mancare si apa, peste 20 de zile.

In final, Antonescu si ministri Romaniei au fost predati diviziei sovietice Tudor Vladimirescu in septembrie 1944, care era condus de Ana Pauker, matusa lui Adrian Severin, Walter Neulander Roman, tatal lui Petre Roman, Leonte Tismaneanu, tatal lui Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievici, tatal lui Horia Patapievici si alti, cu care regele Mihai a implementat COMUNISMUL in Romania, in perioada monarhista 1944-1947.

executia

Si, ginionul regelui Mihai, Uniunea Sovietica nu le gaseste nici o vina si-i trimit inapoi in Romania si sunt ucisi de regele Mihai, prin decret emis de acesta, sa nu se afle despre lovitura de stat de la 23 august 1944 si abandonarea militarilor romani in Crimeea, Uniunea Sovietica.

Regele Mihai si ambasadorul SUA Alan Green l-au numit pe Mugur Isareascu Guvernatorul BNR ( verisorul lui Mihai)

Regele Mihai si ambasadorul SUA Alan Green l-au numit pe Mugur Isareascu Guvernatorul BNR

Surse : http://inpolitics.ro/misteriosul-mugur-isarescu-si-al-sau-tata-si-mai-misterios_1823599.html

http://www.ziartricolorul.ro/cine-e-unchiul-din-america-al-lui-mugur-isarescu/

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/bnr-l-a-invitat-pe-regele-mihai-sa-vada-tezaurul-153211.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PRESEDINTELE PARALEL – Iohannis nu a inteles ce are Tudorel Toader cu Laura Kovesi. Cu acelasi ranjet sfidator si fara sa fi citit Raportul complet al ministrului Justitiei, Iohannis anunta ca nu are temeiuri pentru revocare. Presedintele ignora incalcarile Constitutiei de catre Kovesi si nu da doi bani pe dramele oamenilor nenorociti de DNA. Bomba, Iohannis a recunoscut ca Laura Kovesi este o miza politica: "Daca legea spune ca presedintele revoca atunci este chestiune de oportunitate politica"
Soros acuzat de destabilizarea Slovaciei de fostul prim-ministru Fico care a demisionat în urma manifestațiilor de stradă organizate de ONG-urile lui Soros. Fico: "Preşedintele (progresist) al Slovaciei Kiska, s-a întâlnit la NewYork cu Soros"
Farange: Odată cu Brexitul, Regatul Unit devine o ”naţiune democratică, autoguvernată, independentă şi, sper eu, mândră”
Bradul iti poate vindeca intregul organism, dar putini stiu cum sa-i foloseasca beneficiile uimitoare!
Comisia Europeană, ULTIMATUM pentru Turcia: Adio, integrare în UE!
Avocata Ingrid Mocanu s-a DEZLĂNȚUIT privind cazul pedofilului olandez: 'Procurorii care au cauzat moartea a două copile zburda liberi'
Elena Udrea a fugit în Costa Rica
Gelu Vișan: „Cu sprijinul DNA, România a devenit o țară ocupată de Supranaționale”
Distrugerea puterii economice a românilor și a potențialului lor biologic
De ce a luat-o razna George Maior?
Cânepa, abandonată de români, aduce bani buni olandezilor. La Sebeş se produce fibră pentru Mercedes, BMW şi Bugatti
Reacţia lui Dragoş Pătraru după ce a fost dat afară de la TVR: Doamna Gradea acţionează după zicala «statul sunt eu». Îi asigur pe telespectatori că revenim pe TV
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro