Traian Băsescu, avertizare privind începerea unui război: Prea multe coincidenţe la frontierele noastre

Distribuie!by Traian Băsescu reacţionează într-un mod incredibil în urma tensiunilor militare dintre România şi Ucraina în urma unui video şocant postat recent pe Youtube. Incredibil ce spune fostul preşedinte despre scandalul momentului şi riscul începerii unui război. loading... Băsescu a comentat recent reacţia Ucrainei la un filmuleţ care prezintă un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Traian Băsescu reacţionează într-un mod incredibil în urma tensiunilor militare dintre România şi Ucraina în urma unui video şocant postat recent pe Youtube. Incredibil ce spune fostul preşedinte despre scandalul momentului şi riscul începerii unui război.

loading...

Băsescu a comentat recent reacţia Ucrainei la un filmuleţ care prezintă un aşa-zis plan de anexare de către România a părţii ucrainene a Bucovinei. Fostul preşedinte spune că sunt prea multe coincidenţe la graniţele ţării noastre. Redăm mai jos mesajul integral postat de Traian Băsescu pe Facebook:


„Romania intre doi nebuni si un cinic.

La frontiera de West a Romaniei, Victor Orban a mobilizat Garda Nationala pentru a consolida apararea frontierei de Rasarit a Ungariei.


La frontiera de Nord si la Dunare, alertat de un filmulet caraghios postat de un necunoscut pus pe glume proaste, Procurorul General al Ukrainei , se sperie ca România va invada Bucovina de Nord si alerteaza toate structurile de securitate ale tarii inclusiv armata.

Si peste toate, cinicul Putin isi plimba navele de razboi prin Marea Neagra si ticseste Crimeea cu avioane de lupta, rachete si trupe.

O discutie cu polonezii sigur nu strica, macar pentru a schimba cateva pareri.

Prea multe coincidente la frontierele noastre.

Ceva pare a fi in neregula”, a transmis Traian Băsescu pe Facebook.

https://www.capital.ro/traian-basescu-avertizare-privind-inceperea-unui-razboi-prea-multe-coincidente-la-frontierele-noastre.html?fbclid=IwAR0xMgzHOXxmI7ItHrI2T7GVC1xgJ3rEmG5qmYt9zG1s215oRqcS7Ek3QbM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Președintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constituțională proiectul PSD care elimină 102 de taxe nefiscale, Guvernul anunțând anterior că eliminarea acestora va avea un impact bugetar de circa 1,6 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.
ANALIZĂ INCENDIARĂ! Generalul Chelaru, despre proteste: „În jurul nostru BATE CRIVĂŢUL, se fac poduri peste România, iar noi NE BATEM ÎNTRE NOI CA IDIOŢII”
Patriotul Dan Tanasă a fost batjocorit într-o piață din Ungaria de Ziua Națională a României
RNS : În limba română țiganii se numesc ȚIGANI
Pucistul moscovit bolşevic anchetat pentru crime împotriva umanității nu se dezminte şi recunoaşte că a luat puterea ilegal. Ion Iliescu, despre dosarul Revoluţiei: Decizia lui Iohannis nu mă surprinde, dar nu văd care este cadrul legal
Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis este în război cu PSD, un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul
New York Times a dat-o din nou în bară cu o știre falsă Fake News despre Trump!!
Prostituata cu microcip implantat sub piele pentru a putea fi urmarita si controlata de pestii ei | Medicii au ramas socati ce se poate intampla cu ajutorul acestor tehnologii!!!
La nici o televiziune din Romania nu o sa vedeti imaginile acestea: vestele galbene au reusit sa opreasca guvernul francez sa creasca pretul la carburanti
REFERENDUM PRO-FAMILIE. Sau cum înțelege un student progresist "democrația". Lider progresist al studenților: "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă". Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.
Adio, Autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov cu chinezi! Guvernul demis nu a apucat să o aprobe, iar cel nou nu o susţine
BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro