Traian Băsescu, avertizare privind începerea unui război: Prea multe coincidenţe la frontierele noastre

Distribuie!by Traian Băsescu reacţionează într-un mod incredibil în urma tensiunilor militare dintre România şi Ucraina în urma unui video şocant postat recent pe Youtube. Incredibil ce spune fostul preşedinte despre scandalul momentului şi riscul începerii unui război. loading... Băsescu a comentat recent reacţia Ucrainei la un filmuleţ care prezintă un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Traian Băsescu reacţionează într-un mod incredibil în urma tensiunilor militare dintre România şi Ucraina în urma unui video şocant postat recent pe Youtube. Incredibil ce spune fostul preşedinte despre scandalul momentului şi riscul începerii unui război.

loading...

Băsescu a comentat recent reacţia Ucrainei la un filmuleţ care prezintă un aşa-zis plan de anexare de către România a părţii ucrainene a Bucovinei. Fostul preşedinte spune că sunt prea multe coincidenţe la graniţele ţării noastre. Redăm mai jos mesajul integral postat de Traian Băsescu pe Facebook:


„Romania intre doi nebuni si un cinic.

La frontiera de West a Romaniei, Victor Orban a mobilizat Garda Nationala pentru a consolida apararea frontierei de Rasarit a Ungariei.


La frontiera de Nord si la Dunare, alertat de un filmulet caraghios postat de un necunoscut pus pe glume proaste, Procurorul General al Ukrainei , se sperie ca România va invada Bucovina de Nord si alerteaza toate structurile de securitate ale tarii inclusiv armata.

Si peste toate, cinicul Putin isi plimba navele de razboi prin Marea Neagra si ticseste Crimeea cu avioane de lupta, rachete si trupe.

O discutie cu polonezii sigur nu strica, macar pentru a schimba cateva pareri.

Prea multe coincidente la frontierele noastre.

Ceva pare a fi in neregula”, a transmis Traian Băsescu pe Facebook.

https://www.capital.ro/traian-basescu-avertizare-privind-inceperea-unui-razboi-prea-multe-coincidente-la-frontierele-noastre.html?fbclid=IwAR0xMgzHOXxmI7ItHrI2T7GVC1xgJ3rEmG5qmYt9zG1s215oRqcS7Ek3QbM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MANIPULARE ORDINARA – Disperati ca SRI nu mai poate face politie politica, sefii Serviciului s-au pus pe intoxicat populatia. Directorul Eduard Hellvig pretinde ca Decizia CCR care a scos SRI din anchetele penale va afecta cazurile de spionaj, tradare, terorism sau de mare coruptie: „Pragmatic, aceasta decizie are un impact cert asupra securitatii nationale”. Hellvig omite sa spuna ca SRI poate instrumenta in continuare cazuri pe siguranta nationala (Comunicatul)
DACĂ NU NE IMPLICĂM, VOM RĂMÂNE STRĂINI ÎN PROPRIA ȚARĂ
Preotul Mihai Andrei Aldea: „Sunt de acord să se facă moscheea turcească de la Bucureşti dacă Turcia…” (Merită citit!)
Ca o lovitură de stat: cum și prin cine pun mâna străinii pe NuclearElectrica
Decizie UDMR: Steagul şi imnul Ungariei sunt simboluri naţionale ale maghiarilor din România
Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu pe genunchi lustragii si propagandistii marxismului “cultural”
Economiștii lumii avertizează că ne aflăm în cea mai periculoasă perioadă de la căderea zidului Berlinului
Rusia şi Siria au respins un nou atac al ISIS asupra oraşului Palmyra
Juncker și Tusk i-au cerut lui Cioloș primirea unui NUMĂR MAI MARE DE MIGRANȚI
Nicolas Maduro: „Venezuela este în prezent centrul unei agresiuni sistematice, politice și mediatice”
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
Telemeaua Dorna „românească” se fabrică în Polonia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro