Traian Băsescu agită din nou ideea „familiei homosexuale”, deși se declară șeful unui partid creștin. În 2004, Băsescu spusese că peste 20% dintre români sunt homosexuali

Distribuie!by Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a afirmat că deși formațiunea sa este una creștină, aceasta nu se opune recunoașterii „familiilor” homosexuale, pentru că ele sunt o „realitate”. loading... „Partidul (PMP -n.r.) este unul creștin, care promovează familia, dar nu respinge ideea familiilor homosexuale. Pentru că a refuza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a afirmat că deși formațiunea sa este una creștină, aceasta nu se opune recunoașterii „familiilor” homosexuale, pentru că ele sunt o „realitate”.

loading...

„Partidul (PMP -n.r.) este unul creștin, care promovează familia, dar nu respinge ideea familiilor homosexuale. Pentru că a refuza așa ceva, înseamnă a refuza să vezi realitatea, pentru că ei trăiesc împreună și trebuie să aibe un statut când se despart. Nu suntem de acord ca familiile homosexuale să înfieze copii”, a spus Băsescu în cadrul unei întâlniri cu studenții de la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, săptămâna trecută.


Declarațiile lui Băsescu vin în contextul în care în Parlament există trei proiecte de legi pentru instituționalizarea parteneriatelor civile pentru homosexuali. Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat că e nevoie de o astfel de reglementare, în condițiile în care Referendumul pentru Familie are mari șanse să aibă loc în luna mai.

În 2013, ca și Președinte al României, Băsescu afirma că interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex ar fi o greșeală.


„Sunt de acord cu libertatea fiecărui om sa facă ce vrea cu viața lui, inclusiv această libertate, pentru că ce facem fiecare între pereții casei noastre este problema noastră. A intra în această zonă, a o reglementa cu interdicții prin Constituție este o mare greșeală”, a spus Băsescu atunci.

În 2004, intervenind în emisiunea lui Radu Moraru de la Nașul TV, Traian Băsescu spusese că 20% dintre români sunt homosexuali, afirmația luându-l prin surprindere și pe reprezentantul fundației Accept.

 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

INMORMANTARE LA DNA – Parchetul lui Kovesi incaseaza achitari pe banda rulanta in dosarele de abuz in serviciu. Ultima lovitura a venit din partea Tribunalului Alba, care a dispus achitarea a 27 de inculpati pe motiv ca fapta nu este prevazuta de legea penala si in baza deciziei CCR care a constatat neconstitutional abuzul in serviciu. Pe langa achitarile pe abuz in serviciu, in acelasi dosar DNA a incasat patru achitari si pentru pretinse infractiuni de spalare de bani (Minuta)
Guvernatorul Texasului: Casatoria a fost definita de Dumnezeu, nici un om nu o poate schimba
Cine sunt cei care organizează azi mișcări de stradă în Piața Victoriei din București (VIDEO)
Ilie Șerbănescu: ”De ce doinește profesorul Isărescu plăsmuirile UE?!”
Corneliu Coposu: "Negociem orice, dar nu negociem principii"
Rețeaua Internaționalistă Neobolșevică instigă tinerii din România să se transforme într-o armată de CENZORI și de DELATORI, după modelul URSS-ului lui Stalin și a Chinei bolșevice a lui Mao. Cazul Bunescu.ro. Cerem Procuraturii să se autosesizeze.
Romania a dat in Epoca de Aur cinematografie de Hollywood!
EXCLUSIV. Decizie CNCD: cotidianul covăsnean Székely Hírmondó incită la ură și discriminează români pe criterii etnice
EXPERIMENTUL FINAL AL LUI SOROS: DISOLUŢIA NAŢIUNII ŞI A FAMILIEI ÎN EUROPA
Reclama OBB ( CFR-ul austriac) la cardurile de călătorie afișează o familie formată dintr-un cuplu de homosexuali
Un raport secret al Germaniei naziste, despre România și români. Rămâi șocat de coincidențele cu situația actuală!
Mafia ONG-urilor care UMPLE cu IMIGRANȚI Europa. Cine le FINANȚEAZĂ? De ce UE și statele membre nu mișcă un deget, în ciuda DOVEZILOR?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro