Tragedie! Ionut Gologan va fi spanzurat in urmatoarele zile!

Distribuie!by Tanarul de 24 de ani condamnat la moarte prin spanzurare nu mai are scapare! Ionut Gologan, plange incontinuu de la aflarea vestii ca nu va mai iesi niciodata din “inchisoarea mortii” si ca, instanta din Malaezia a decis definitiv si irevocabil ca acestuia sa i se aplice pedeapsa capitala. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tanarul de 24 de ani condamnat la moarte prin spanzurare nu mai are scapare! Ionut Gologan, plange incontinuu de la aflarea vestii ca nu va mai iesi niciodata din “inchisoarea mortii” si ca, instanta din Malaezia a decis definitiv si irevocabil ca acestuia sa i se aplice pedeapsa capitala.

loading...

Aflat inca din anul 3013 dupa gratii in Malaezia, Ionut Gologan traia cu speranta ca va iesi din inchisoare si se va intoarce acasa langa familie, astazi insa el trebuie sa se accepte gandul ca viata lui a luat sfarsit in momentul in care a fost prins cu o cantitate mare de droguri pe aeroportul din Kuala Lumpar.


Potrivit Cancan, zilele trecut Ionut Gologan a fost dus in locul in care va fi spanzurat si i s-au explicat mai exact care vor fi procedurile. Insotit de un psiholog, tanarul l-a intrebat pe acesta cum ar putea sa accepte mai usor ideea ca va fi spanzurat si ca viata lui se va termina in curand.

Potrivit sursei citate, el va avea parte de un tratament adecvat in ultimele 24 de ore din viata, putand sa manace si sa faca orice isi doreste.


Disperat, Ionut Gologan i-a dat un ultim telefon lui Gigi Becali insa nu se stie cu exactitate ce au vorbit acestia.

Tanarul va fi executat in curand si a cerut ca un preot sa il viziteze.

Nu mai exista aproape nicio speranta ca romanul de 24 de ani sa scape totusi cu viata din acest infern pe care il traieste de 3 ani.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ADEVĂRUL despre cea mai NIMICITOARE armă din lume
Reuters: Johnson & Johnson ştia de zeci de ani de existenţa azbestului în pudra sa pentru copii
OFICIAL ! Justitia a decis ! Iohannis a furat casa NOAPTEA CA HOTII !
Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros. EXCLUSIVITATE
Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia
Romania - politica filo-sionista sau am pierdut de tot butoanele ?
SMETIA EUROPEANA – Laura Kovesi a incasat deja prima lovitura de la Bruxelles. Kovesi a fost surclasata detasat in lupta pentru sefia Parchetului European de candidatul francez. Ambasadorii statelor membre UE i-au acordat fostei sefe DNA 29 de voturi, la egalitate cu candidatul german, in timp ce procurorul francez a strans 50 de optiuni. Se dezumfla isteria triumfalista a propagandei, care deja o proclama cu surle si tobe pe Nefertiti drept sefa Parchetului European
Despre secretele mega-corporațiilor Bayer și Monsanto- Cioloș a băgat Monsanto în România
Comandantul Armatei Elveţiene: Risc de revolte sociale în Europa, pregătiţi-vă pentru un conflict
USR: Iohannis nu a dat nici un singur interviu liber in 5 ani de mandat. Caz unic pe glob și in istoria lumii. Parca ar fi monarh
Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali, deși aceștia voiau sa stea cu tati demonstrează că homosexualii au prioritate în fața părinților, urmează și în România dacă mai susțineți partide "tolerante"
MIHAI EMINESCU: „Trădarea lui Vodă Cuza, o pată pentru vecii vecilor pe steagul țării”. Articol document din anul 1877| Acum intelegeti de ce nu l-a suportat Casa Regala pe Eminescu?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro