Tragedie! Ionut Gologan va fi spanzurat in urmatoarele zile!

Distribuie!by Tanarul de 24 de ani condamnat la moarte prin spanzurare nu mai are scapare! Ionut Gologan, plange incontinuu de la aflarea vestii ca nu va mai iesi niciodata din “inchisoarea mortii” si ca, instanta din Malaezia a decis definitiv si irevocabil ca acestuia sa i se aplice pedeapsa capitala. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tanarul de 24 de ani condamnat la moarte prin spanzurare nu mai are scapare! Ionut Gologan, plange incontinuu de la aflarea vestii ca nu va mai iesi niciodata din “inchisoarea mortii” si ca, instanta din Malaezia a decis definitiv si irevocabil ca acestuia sa i se aplice pedeapsa capitala.

loading...

Aflat inca din anul 3013 dupa gratii in Malaezia, Ionut Gologan traia cu speranta ca va iesi din inchisoare si se va intoarce acasa langa familie, astazi insa el trebuie sa se accepte gandul ca viata lui a luat sfarsit in momentul in care a fost prins cu o cantitate mare de droguri pe aeroportul din Kuala Lumpar.


Potrivit Cancan, zilele trecut Ionut Gologan a fost dus in locul in care va fi spanzurat si i s-au explicat mai exact care vor fi procedurile. Insotit de un psiholog, tanarul l-a intrebat pe acesta cum ar putea sa accepte mai usor ideea ca va fi spanzurat si ca viata lui se va termina in curand.

Potrivit sursei citate, el va avea parte de un tratament adecvat in ultimele 24 de ore din viata, putand sa manace si sa faca orice isi doreste.


Disperat, Ionut Gologan i-a dat un ultim telefon lui Gigi Becali insa nu se stie cu exactitate ce au vorbit acestia.

Tanarul va fi executat in curand si a cerut ca un preot sa il viziteze.

Nu mai exista aproape nicio speranta ca romanul de 24 de ani sa scape totusi cu viata din acest infern pe care il traieste de 3 ani.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un senator PMP vrea să interzică discuţiile despre gen din şcoli. Părinți de copii transgender și ong-uri din România cer predarea materiei in școli
Francois de Combret si Orfanii României - milioane de euro în joc ! Unde duc toate drumurile misterioase ale adoptiilor din Romania: Pizza Gate , Trafic de Organe, Sacrificii Satanice ?
ÎNCEPE, OFICIAL, AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! TRUMP S-A DECIS: SUA ATACĂ COREEA DE NORD, CHINA I SE ALĂTURĂ !
UPDATE: Apa, portocalele, laptele praf și Spitalul din Argeș NU sunt sursa infecției. Conform unui grup de medici din Argeş: Vaccinul anti-hepatită, ar fi cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!
Ungaria se pregăteşte de naţionalizarea giganţilor din domeniul utilităţilor. Companii din Germania, Franţa şi Italia vor fi afectate
Augustin Lazăr ( fiul din flori al ciumei roșii înfiat de Iohannis) va ieși liniștit la pensie cu 5700 de euro pe lună
Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu pot fi urmăriţi penal în dosarul Revoluţiei. Klaus Iohannis a dat aviz
Jurnalistul Radu Tudor a insinuat că patriotismul și suveranismul sunt vulnerabilități pentru securitatea națională, iar Klaus Iohannis i-a răspuns că lucrează „la aceste chestiuni”
CIOLOS A AJUNS PE MANA JUSTITIEI MILITARE
Cristian Şoimaru, omul lui Mihail Neamţu şi Nicuşor Dan, dar şi pastor al "Bisericii Internaţionale"
Modelul din Norvegia a ajuns si la Bucuresti: copiii si parada homosexula! Nu va convin “valorile” europene?!
Autobuzul românesc nu este dorit de primăriile din România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro