TRĂDAREA ROMÂNIEI!

Distribuie!by După ieșirea de ieri, în care a sfidat litera și spiritul Constituției României, Klaus Iohannis s-a prezentat, a câta oară?, în goliciunea umană și democratică. Iohannis este incapabil să iasă din logica „die endgültige Lösung”, ținta minoritarului fiind PSD, partidul căruia trebuie să îi fie aplicată „soluția finală”, în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ieșirea de ieri, în care a sfidat litera și spiritul Constituției României, Klaus Iohannis s-a prezentat, a câta oară?, în goliciunea umană și democratică. Iohannis este incapabil să iasă din logica „die endgültige Lösung”, ținta minoritarului fiind PSD, partidul căruia trebuie să îi fie aplicată „soluția finală”, în 2020!

loading...

Să plângi de mila PSD este o imbecilitate, de dimensiune egală cu incapacitatea de manifestare democratică a lui Iohannis. Prin urmare, proștii trebuie să aibă sfârșitul pe care îl merită, atât timp cât sunt incapabili să înțeleagă realitatea, pornind de la proprii lideri și ajungând la infiltrații și trădătorii care joacă de multă vreme la vedere.

Dar, să auzi un Iohannis vorbind birjărește de la înălțimea statutului de președinte de țară, asta întrece până și pledoariile toxicului Petrov – Traian Băsescu. Ce fel de democrație este asta în care președintele României latră și face spume la adresa unui partid politic, cerând eliminarea de pe scena politică și administrativă?

„(…) adversarul nostru din toate campaniile din ultima vreme a fost PSD-ul, un PSD care a încasat-o de trei ori în acest an, dar cred că este bine să vă spun că PSD-ul nu a fost înlăturat de la putere decât parțial. Are un număr imens de parlamentari, un număr foarte mare de primari, de consilieri, de președinți de consilii județene (…)” – Klaus Iohannis, ședința PNL din 2 Decembrie 2019.

Încălcarea frecventă a Constituției a devenit modul de lucru al celui reales președinte al României, la data de 24 Noiembrie a.c.

Poporul dorește să aibă un președinte care sfidează absolut orice normă democratică, socială, economică, juridică! Un președinte care trebuie să returneze statului peste 300.000 de euro, fiind dovedit hoț de case!

Dar, poporul asta dorește! Să nu excludem posibilitatea în care Iohannis va dori să aibă și țara lui, legile lui, cerul lui, cimitirul lui … iar PNL, USR, ALDE, PSD, UDMR și românii inconștienți, îi vor satisface pretențiile, pentru că țara este grav bolnavă!

Întrebam, în martie 2015, dacă „Este România egală cu Sibiul?” Se dovedește că este. România a fost redusă politic la nivelul orășelului prăfuit de provincie, cu orgolii de capitală europeană. Și mai spuneam că „Iohannis ne face să uităm de România” … suntem acolo!

Pe fondul indiferenței și trădării structurilor militare și bisericii naționale, România a încăput pe mâna unui vânzător și trădător de țară. Ce poate să urmeze? Nimic bun pentru românism și ființa națională.

În aceste condiții, să nu ne mire dacă vom auzi de regionalizare sau chiar separare teritorială, pentru că nebunul din fruntea statului are girul sfidării, indiferenței și trădării din interiorul României, fără de care protecția din exterior ar fi egală cu zero!

 

Deci dragi români,


dacă vreți să mai contați de aici incolo, fuga fuguța peste hotare și veți deveni importanți pentru statul fascistizat al lui Johannis.
Astăzi a venit in parlament pentru nimic altceva, decât pentru a-și trasa Tezele din decembrie, lătrate de la tribuna legislativului guwiermelui și parlamentului. Și de acum incolo așa va fi. Pe față, direct, cu pumnul in gură, cătușe și patul armei in ceafă.
Cred că deja, odată cu al doilea mandat (atenție!, nu și ultimul) s-a născut Republica lui Wiermer, un soi de stat totalitar corporate, un hibrid intre fascism și neomarxism, altoit peste scheletul Securistanului, din mandatele de până acum ale lui Băsescu și Johannis.

Nu uitați.. și o să o repet aici până o vor ințelege cât mai mulți.

Ținta lui Johannis, care e de fapt o directivă germană via BND, este de a duce, prin abuz de putere și trădarea serviciilor și a politicienilor, la schimbarea Constituției României, pentru eliminarea art.1, articol care stă in calea destructurării statului național unitar, suveran și indivizibil.

Scopul Germaniei este de a construi o federație – un Reich, ce să o mai dăm după cireș – de state supuse centrului german de putere, cu pârghiile de presiune la Bruxelles.

Dar pentru asta trebuie mai intâi „regionalizate” statele naționale.

Și pentru asta schimbată Constituția. Apoi lipirea artificială a regiunilor invecinate nou apărute, dar nu din statele din care s-au rupt, in așa-zisele euro-regiuni care vor gravita in jurul centrului de putere de la Berlin.

Atenție, așadar.. Johannis vrea schimbarea Constituției –

pe care fără indoială românii o vor vota cu mare bucurie, o dată pentru eliminarea art.1, apoi pentru instaurarea unei republici prezidențiale federaliste, inscrisă intr-o federație germană-europeană și, nu in ultimul rând, resetarea numărului de mandate pe care le-a avut și revenirea numărătorii de la zero, de unde să reia (de fapt să continue), cu alte două, trei, patru, cinci.. șase mandate.. pentru că pot fi oricâte, „modernizarea” prin „resetare” continuă a ce mai rămâne din statul și poporul român…

 

https://www.facebook.com


Sursa: dantomozei.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro