Totuși, Băsescu…

Distribuie!by loading... Trebuie să admitem că Băsescu are o calitate bărbătească cu totul aparte – își apără femeile cu dinții, până la ruperea dinților. Poate fi înjurat sau detestat dintr-o mie de motive, până și lichele de teapa lui Liiceanu au ajuns să-i ardă câte o copită, pe merit sau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

14484997_1217997394920540_3872861881262790566_n

loading...

Trebuie să admitem că Băsescu are o calitate bărbătească cu totul aparte – își apără femeile cu dinții, până la ruperea dinților.
Poate fi înjurat sau detestat dintr-o mie de motive, până și lichele de teapa lui Liiceanu au ajuns să-i ardă câte o copită, pe merit sau nu. Însă niciunul dintre poponarii obsceni care acum se dezic de el și-l flegmează din balconul GDS, unde pe vremuri era invitat pe post de primadonă, nu are coaie să facă ceea ce face Băsescu, nebunește, trebuie să admit.

dezbatere1

Decăderea sa teribilă, până la autoanulare, până la suicid, politic și moral, pleacă de la o femeie – însă fie ea țoapă, infractoare, ticăloasă, el merge până la capăt și face tot ce-i stă în putință ca să o salveze. Nenorocita știe deja că va face pârnaie, tocmai de aceea a băgat la înaintare schema cu Teologia și cuvioșenia de circumstanță, va fi Papesa de Tîrgșor.
Cu ea se prăvălește la vale și Băsescu, însă mi se pare perfect onorabil și bărbătește că a ales să și-o ia atât de tare, să fie umilit și călcat în picioare de toți neica nimeni, de către cei care înainte îi lingeau dosul, frenetic și concupiscent.

untitled

Băsescu nu este, cert, un supraviețuitor, un șobolan, se scufundă cu tot cu corabia. Viteza cu care se duce la fund arată însă și că are o greutate apăsătoare în cârcă. Zicea acum niște ani, nostalgic cumva și hăhăind în stilul său inconfundabil, că după ce își va termina ultimul mandat se va duce pe mare, se va întoarce la meseria de bază, de căpitan de vapor. Mi-ar fi plăcut, dacă făcea asta, să merg și io alături de el într-o călătorie pe vaporul ăla. Cândva era cât p-aci să mă fac marinar, niște idioți de la CI m-au întors din cale.
Mare păcat că nu s-a dus pe mare, ar fi rămas cu certitudine cu totul altfel în memoria publică.
Vaporeanul are coaie să se bată cu toate mijloacele, să înghită tot, să se facă de râs, să o sugă foștilor inamici, leprele pesediste, a ajuns chiar în tandem cu scursura de Ghiță, să suporte toate consecințele pentru blestemata aia despre care am scris cândva, cu niște ani în urmă, materiale ce se confirmă acum, din păcate.

Se întâmplă și la alții, nu doar la noi, povești cu ștoarfe kaghebiste.

O mică kaghebistă durdulie ca Merkel l-a distrus pe Kohl, omul Reîntregirii Germaniei. Kohl, relativ recent, din căruciorul cu rotile a apucat să spună despre Merkel că e un fel de satană ce distruge tot, tot ce-a făcut el bun pentru țara sa. Iar Kohl chiar era om de stat, cu o statură incomparabilă.
Nu-i doresc lui Băsescu să ajungă în căruciorul cu rotile, murmurând ceva similar. Cred, dimpotrivă, că vaporeanul nu va vorbi niciodată, va lua cu el, la fund, toată povestea asta mizerabilă. Pe lângă gustul amar al acestei istorii a decăderii accelerate și sinistre a unui gagiu cu super coaie cândva, într-o vreme a descoiților, rămâne totuși constatarea inițială – fostul căpitan se prăbușește luptând disperat pentru o femeie, chestie cumva vetustă, pe care n-ai s-o vezi nicăieri în altă parte, părerea mea, iar personajul capătă cumva o aură tragică, în toată abjecția asta.

646x404

Ar fi prea de tot un racord la mitul lui Ulise, cel numit de greci Odiseu (în traducere „cel urât”, ceea ce i se potrivește lui Băse) iar povestea sa nu pare a fi o Odiseea, ci mai degrabă o Pizdeea, deși sirena sa are ceva de peștoaică, ceea ce îi va fi de folos fără îndoiala la Tîrgșor. Cert e că sirena sa, desigur nu neapărat ca în istoria homerică, l-a scufundat. Oleacă de ceară în urechi i-ar fi prins bine, și nu se poate spune că n-a avut surse care să-l avertizeze.
Tare bine era dacă se căra, cât încă se mai putea, peste mări, înfundându-și bine urechile cu ceară…
.
Bibliografie selectivă:
.
Amenințarea Elenei Udrea la adresa lui Băsescu: vezi ce a pățit Helmut Kohl
http://www.roncea.net/…/492-amenin%C8%9Barea-elenei-udrea-l…
.
Udrea, această nouă Elena Lupescu…“nebunele cu clopotei”
http://www.roncea.net/…/437-%E2%80%9Cnebunele-cu-clopotei%E…
.
Udrea sabotează Mișcarea Populară cu obstinație patologică
http://www.roncea.net/…/462-udrea-saboteaz%C4%83-mi%C8%99ca…
.
Efectul Udrea asupra PMP: popularii vor ajunge la ușa cortului
http://www.roncea.net/…/571-efectul-udrea-asupra-pmp-popula…
.
Efectul Udrea se amplifică: PMP aspirator de muiste de pe centura paginii 5
http://www.roncea.net/…/568-efectul-udrea-se-amplific%C4%83…
.
Povestea cu ţoapa “filată de serviciile mondiale” la Paris – un jalnic sfârşit de mandat pentru Traian Băsescu http://www.roncea.net/…/602-povestea-cu-%C5%A3oapa-filat%C4…
.
Despre Udrea, mafia țigănească, Vanghelie, Băsescu și povești din trecut mereu noi…
http://www.roncea.net/…/591-despre-udrea-mafia-%C8%9Big%C4%…
.
Muie muie muie Udrea
http://www.roncea.net/…/dosar…/item/582-muie-muie-muie-udrea

.
Elena Udrea, semigoală, a ieșit la vânătoare. Din păcate pentru ea, cam târziu
http://www.roncea.net/…/453-elena-udrea-semigoal%C4%83-a-ie…
.
Sa-i dam… carte Elenei Udrea. Azi, despre Nichifor Crainic…
http://www.roncea.net/…/375-sa-i-dam-carte-elenei-udrea-azi…
.
Udrea în campanie electorală: divorț, nuntă, botez… urmează înmormântare?
http://www.roncea.net/…/459-udrea-%C3%AEn-campanie-electora… divor%C8%9B-nunt%C4%83-botez-urmeaz%C4%83-%C3%AEnmorm%C3%A2ntare?
.
Este uneori apăsător să tot ai dreptate, să tot mergi în contracurent și apoi să se confirme mai toate temele abordate. Aceste materiale au fost scrise în vremea în care distinsul Baconschi, comilitonul lui Liiceanu îi lingea pizda individei, public. După care a scuipat unde a lins. Iar Liiceanu și toată Haita de ipochimeni din care face parte îi umpleau curu de limbi marinarului.
În privința borfetei am cîștigat cândva un pariu greu – legat de viitorul ei traseu penal. În ce-l privește pe Băsescu, nu m-aș fi așteptat niciodată să ajungă atât de jos, cum este acum – și cine știe ce-i mai rezervă și lui viitorul…

 


sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Baza militară SUA din Dobrogea - cea mai probabilă replică pentru inceperea unui război în Marea Neagra
Premiul pentru obediență săsească
Gigantul francez Lactalis începe restructurările după preluarea Albalact şi Covalact. Prima mutare: închide fabrica de la Kogălniceanu în ianuarie
Aşa a fost dat jos şi Ceausescu de forțele masonice oculte occidentale, la fel şi Venezuela este în pragul unui RĂZBOI CIVIL | Oamenii au ieşit în stradă, iar opoziţia din Parlament a făcut apel la armată și la populație să nu se mai supună puterii
Shmuel Avukia: Țiganii sunt descendenții tribului israelit Simeon
SOROS A CREZUT CĂ VA CÂŞTIGA HILLARY CLINTON. George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari în contextul scrutinului prezidențial din SUA
Până în 1990 am fost o Ţară suverană. Acum suntem o colonie sub ocupaţie militară străină, o tarabă unde multinaţionalele vând „mărgele" românilor şi îşi însuşesc bogăţiile Neamului Românesc. România de astăzi este plină de ruinele industriei ceauşiste, pustiită şi cu bătrâni însinguraţi, abandonaţi de statul român în locuri unde altădată erau localităţi. Reportajul pe care vi-l prezentăm merită toată atenţia, concluziile fiind lăsate la alegerea Măriei Sale cititorul.
VIDEO Florea Dumitrescu:cum negocia Ceaușescu cu bancherii mondiali | de ce ne respectau chinezii atât de mult?
Deutsche Welle pune întrebările CHEIE: De ce se teme Laura Codruța Kövesi? De ce se ascunde împreună cu Coldea și se tem de colonelul Dragomir?
Dosar România Curată PĂPUȘARUL | Cine e cel mai protejat miliardar mafiot cu afaceri în România și marile lui scandaluri
Decizie fără precedent luată împotriva Schweighofer! | FSC retrage DEFINITIV certificarea și se disociază de compania austriacă, din cauza defrișărilor ILEGALE
Câte semnături a strâns petiția pentru autonomia Transilvaniei, prin care mii de români cer stabilirea capitalei la Cluj Peste 6.100 de români au semnat o petiție prin care cer autonomia Transilvaniei.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro