Totuși, Băsescu…

Distribuie!by loading... Trebuie să admitem că Băsescu are o calitate bărbătească cu totul aparte – își apără femeile cu dinții, până la ruperea dinților. Poate fi înjurat sau detestat dintr-o mie de motive, până și lichele de teapa lui Liiceanu au ajuns să-i ardă câte o copită, pe merit sau […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

14484997_1217997394920540_3872861881262790566_n

loading...

Trebuie să admitem că Băsescu are o calitate bărbătească cu totul aparte – își apără femeile cu dinții, până la ruperea dinților.
Poate fi înjurat sau detestat dintr-o mie de motive, până și lichele de teapa lui Liiceanu au ajuns să-i ardă câte o copită, pe merit sau nu. Însă niciunul dintre poponarii obsceni care acum se dezic de el și-l flegmează din balconul GDS, unde pe vremuri era invitat pe post de primadonă, nu are coaie să facă ceea ce face Băsescu, nebunește, trebuie să admit.

dezbatere1

Decăderea sa teribilă, până la autoanulare, până la suicid, politic și moral, pleacă de la o femeie – însă fie ea țoapă, infractoare, ticăloasă, el merge până la capăt și face tot ce-i stă în putință ca să o salveze. Nenorocita știe deja că va face pârnaie, tocmai de aceea a băgat la înaintare schema cu Teologia și cuvioșenia de circumstanță, va fi Papesa de Tîrgșor.
Cu ea se prăvălește la vale și Băsescu, însă mi se pare perfect onorabil și bărbătește că a ales să și-o ia atât de tare, să fie umilit și călcat în picioare de toți neica nimeni, de către cei care înainte îi lingeau dosul, frenetic și concupiscent.

untitled

Băsescu nu este, cert, un supraviețuitor, un șobolan, se scufundă cu tot cu corabia. Viteza cu care se duce la fund arată însă și că are o greutate apăsătoare în cârcă. Zicea acum niște ani, nostalgic cumva și hăhăind în stilul său inconfundabil, că după ce își va termina ultimul mandat se va duce pe mare, se va întoarce la meseria de bază, de căpitan de vapor. Mi-ar fi plăcut, dacă făcea asta, să merg și io alături de el într-o călătorie pe vaporul ăla. Cândva era cât p-aci să mă fac marinar, niște idioți de la CI m-au întors din cale.
Mare păcat că nu s-a dus pe mare, ar fi rămas cu certitudine cu totul altfel în memoria publică.
Vaporeanul are coaie să se bată cu toate mijloacele, să înghită tot, să se facă de râs, să o sugă foștilor inamici, leprele pesediste, a ajuns chiar în tandem cu scursura de Ghiță, să suporte toate consecințele pentru blestemata aia despre care am scris cândva, cu niște ani în urmă, materiale ce se confirmă acum, din păcate.

Se întâmplă și la alții, nu doar la noi, povești cu ștoarfe kaghebiste.

O mică kaghebistă durdulie ca Merkel l-a distrus pe Kohl, omul Reîntregirii Germaniei. Kohl, relativ recent, din căruciorul cu rotile a apucat să spună despre Merkel că e un fel de satană ce distruge tot, tot ce-a făcut el bun pentru țara sa. Iar Kohl chiar era om de stat, cu o statură incomparabilă.
Nu-i doresc lui Băsescu să ajungă în căruciorul cu rotile, murmurând ceva similar. Cred, dimpotrivă, că vaporeanul nu va vorbi niciodată, va lua cu el, la fund, toată povestea asta mizerabilă. Pe lângă gustul amar al acestei istorii a decăderii accelerate și sinistre a unui gagiu cu super coaie cândva, într-o vreme a descoiților, rămâne totuși constatarea inițială – fostul căpitan se prăbușește luptând disperat pentru o femeie, chestie cumva vetustă, pe care n-ai s-o vezi nicăieri în altă parte, părerea mea, iar personajul capătă cumva o aură tragică, în toată abjecția asta.

646x404

Ar fi prea de tot un racord la mitul lui Ulise, cel numit de greci Odiseu (în traducere „cel urât”, ceea ce i se potrivește lui Băse) iar povestea sa nu pare a fi o Odiseea, ci mai degrabă o Pizdeea, deși sirena sa are ceva de peștoaică, ceea ce îi va fi de folos fără îndoiala la Tîrgșor. Cert e că sirena sa, desigur nu neapărat ca în istoria homerică, l-a scufundat. Oleacă de ceară în urechi i-ar fi prins bine, și nu se poate spune că n-a avut surse care să-l avertizeze.
Tare bine era dacă se căra, cât încă se mai putea, peste mări, înfundându-și bine urechile cu ceară…
.
Bibliografie selectivă:
.
Amenințarea Elenei Udrea la adresa lui Băsescu: vezi ce a pățit Helmut Kohl
http://www.roncea.net/…/492-amenin%C8%9Barea-elenei-udrea-l…
.
Udrea, această nouă Elena Lupescu…“nebunele cu clopotei”
http://www.roncea.net/…/437-%E2%80%9Cnebunele-cu-clopotei%E…
.
Udrea sabotează Mișcarea Populară cu obstinație patologică
http://www.roncea.net/…/462-udrea-saboteaz%C4%83-mi%C8%99ca…
.
Efectul Udrea asupra PMP: popularii vor ajunge la ușa cortului
http://www.roncea.net/…/571-efectul-udrea-asupra-pmp-popula…
.
Efectul Udrea se amplifică: PMP aspirator de muiste de pe centura paginii 5
http://www.roncea.net/…/568-efectul-udrea-se-amplific%C4%83…
.
Povestea cu ţoapa “filată de serviciile mondiale” la Paris – un jalnic sfârşit de mandat pentru Traian Băsescu http://www.roncea.net/…/602-povestea-cu-%C5%A3oapa-filat%C4…
.
Despre Udrea, mafia țigănească, Vanghelie, Băsescu și povești din trecut mereu noi…
http://www.roncea.net/…/591-despre-udrea-mafia-%C8%9Big%C4%…
.
Muie muie muie Udrea
http://www.roncea.net/…/dosar…/item/582-muie-muie-muie-udrea

.
Elena Udrea, semigoală, a ieșit la vânătoare. Din păcate pentru ea, cam târziu
http://www.roncea.net/…/453-elena-udrea-semigoal%C4%83-a-ie…
.
Sa-i dam… carte Elenei Udrea. Azi, despre Nichifor Crainic…
http://www.roncea.net/…/375-sa-i-dam-carte-elenei-udrea-azi…
.
Udrea în campanie electorală: divorț, nuntă, botez… urmează înmormântare?
http://www.roncea.net/…/459-udrea-%C3%AEn-campanie-electora… divor%C8%9B-nunt%C4%83-botez-urmeaz%C4%83-%C3%AEnmorm%C3%A2ntare?
.
Este uneori apăsător să tot ai dreptate, să tot mergi în contracurent și apoi să se confirme mai toate temele abordate. Aceste materiale au fost scrise în vremea în care distinsul Baconschi, comilitonul lui Liiceanu îi lingea pizda individei, public. După care a scuipat unde a lins. Iar Liiceanu și toată Haita de ipochimeni din care face parte îi umpleau curu de limbi marinarului.
În privința borfetei am cîștigat cândva un pariu greu – legat de viitorul ei traseu penal. În ce-l privește pe Băsescu, nu m-aș fi așteptat niciodată să ajungă atât de jos, cum este acum – și cine știe ce-i mai rezervă și lui viitorul…

 


sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Elitele intunecate au impartit Europa…DIN ANUL 1989!
De ce afirmă americanii că "Moldova nu este România"
Hristos va zdrobi Masoneria / Zidarii / Casa Regala - "Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.”
#Colectiv sau # UNTOLD afacerea cu Sange , Black Cube & HexiPahrma, Mossad, SRI ... FINALUL POVESTII !!!
Politicienii PNL tratati ca niste gunoaie de ambasadorea Finlandei ! Autoritățile finlandeze refuză dialogul despre cazul Smicală !!
Decizie majoră a Berlinului: Armata germană SE RETRAGE din Turcia
Haos pe străzile din Bruxelles. Marocanii au distrus ornamentele pregătite pentru târgul de Crăciun
Ce ascunde in chilotii cu margaritare Swarovski, ilustrul creator Catalin Botezatu?
Dan Negru, oripilat de filmul „românesc” ce a câștigat Marele Premiu de la Berlin: Filme ieftine cu curve si înjurături vândute fraierilor drept artă. Deputatul Daniel Gheorghe: Aceste premii se dau pe criterii pur ideologice
Inca un pas de la republica la monarhie !!! Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara ! Deci "suveranii" incet si sigur isi preiau tara si in-REGIS-tratii lor !!
Fiscul a început acţiunea de recuperare a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă
Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro