Toți jurnaliștii președintelui sunt antifamilie și PRO/LGBT, denigratori ai referendumului pentru familie al “infatuaților” și al “fanaticilor religioși”

Distribuie!by Haideți că avem lista completă a jurnaliștilor și a analiștilor politici care-i vor pune întrebări lui KW Iohannis la „dezbaterea” de marți. Potrivit G4Media, aceștia sunt: Ion M. Ioniță (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Moise Guran (Europa FM) și Cristian Pârvulescu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Haideți că avem lista completă a jurnaliștilor și a analiștilor politici care-i vor pune întrebări lui KW Iohannis la „dezbaterea” de marți.
Potrivit G4Media, aceștia sunt: Ion M. Ioniță (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Moise Guran (Europa FM) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).
Cristian Pârvulescu este cel care ne spunea că este deontologic, ba chiar democratic să nu aibă loc nici o dezbatere KW Iohannis – Dăncilă; ba chiar că ar fi nedemocratic să aibă loc o dezbatere.
Radu Tudor este cel care ne spune, mereu, că ortodoxia, biserica și familia sunt în România… propagandă rusească. Și el reprezintă Antena 3, adică, chipurile, tabăra ostilă lui KWI!
Ion M. Ioniță e unul dintre principalii oponenți ai referendumului pentru familie – l-am văzut în platou la Rareș Bogdan combătând de zor referendumul alături de… Dragoș Bucurenci.
De Moise Guran ce să mai zic. E cel care ne zicea că întrebarea de la referendum ascunde sigur o capcană, și că referendumul pentru familie e un exercițiu de fraudare a alegerilor prezidențiale, făcut de… Dragnea.
Pro TV e una din falangele propagandei globaliste și LGBT, deci nici o emoție din partea lui Cristian Leonte. Mă mir că nu au chemat și pe cineva de la TVR – sau chiar, cum de nu au chemat și pe cineva de la TVR? Televiziune care s-a dat și ea peste cap să denigreze referendumul „infatuaților” și „fanaticilor religioși”? Sau nu a demonstrat încă TVR suficientă loialitate față de… KWI?
Cum ar veni, toată floarea cea vestită a „dreptei” globaliste, bruxelleze și „progresiste”. Că așa e „dreapta” în România postcomunistă, susține prin fake news-uri și propagandă de 2 lei toate temele… extremei stângi.
Sau altfel spus, s-au asigurat băieții că KW Iohannis nu va fi deranjat nici măcar cu vreo umbră de întrebare incomodă. Sau cu vreun follow-up pe vreo întrebare incomodă. Dan Tapălagă, singurul care s-a purtat cât de cât ca un jurnalist la conferința de presă de săptămâna trecută, e trecut pe lista de… rezerve. Totul e safe, „dezbaterea” va fi în cel mai aseptic și mai controlat mediu. Doar cu „oamenii de casă” ai sistemului.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De la FIŢUICĂ la BLUETOOTH. Cum se COPIAZĂ astăzi la EXAMENE
O NEDREPTATE strigătoare la CER făcută de JUSTIȚIA română
Nu mai pot fi numite "conspiratii"- raportul a iesit, expertii INEC au ajuns la concluzia ca la COLECTIV focul nu a pornit de la artificii ci a fost provocat
"Chemtrails"!!! Brașovul POLUAT cu oxizi de azot. Primarul a fost chemat la București pentru explicații alături de șeful CJ. Sanatatea brasovenilor e in mare pericol!!!
După 27 de ani: spitalele României - anticamerele mortii, în care ajungi doar ca să ai unde să mori. Spitale cu gândaci, toalete insalubre şi aparatură bună de aruncat. Dar guvernul "masonic" işi face griji pentru sănătatea şi vaccinarea bebeluşilor, insă distrug sistematic sistemul de sănătate“ . Nu vă este clar că acestia doresc depopularea românilor ??
Monarhia aka Masoneria "RO-YALA", solicită să redea prințului Nicolae titlul de Alteță Regală și Principe al României, repunându-l în linia de succesiune dinastică. Cele mai importante organizații monarhiste au semnat împreună o scrisoare deschisă si se adresează tuturor instituțiilor statului, cât și întregii societăți românești, că vor înainta o acțiune judiciară pentru constatarea nulității absolute a actului de instaurare a formei republicane de guvernământ și pentru restaurarea statului român modern.
A început și în România: Americani au intrat cu avocat și poliție să ia copiii cu forța din casa unor români /asta se va întâmpla și dacă se va aproba căsătoria homosexualilor, vă vor lua copiii din case!
Scandal de corupție! DNA pe punctul să confiște ambasada SUA
Se împlineşte profeţia. SUA a atacat SIRIA. Rusia condamnă atacul. Se cere convocarea Consiliului de securitate a ONU
Nu suntem PSD-iști, dar Hidra de FSN nu a dispărut cu mai multe capete: PNL, PSD, PMP, UNPR etc. Dacă tinerii nu doresc indepărtarea "HIDREI", atunci ieșirea in stradă este manipulată de ONG-urile soroșiste, . Justițiarul : "La presiunea străzii și a trompetelor soroșiste, premierul Victor Ponta a demisionat"
Magazinul ”Unirea” cu rafturile goale. Producătorii nu și-au luat banii și nu mai livrează!
Avocata Ingrid Mocanu s-a DEZLĂNȚUIT privind cazul pedofilului olandez: 'Procurorii care au cauzat moartea a două copile zburda liberi'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro