Toți jurnaliștii președintelui sunt antifamilie și PRO/LGBT, denigratori ai referendumului pentru familie al “infatuaților” și al “fanaticilor religioși”

Distribuie!by Haideți că avem lista completă a jurnaliștilor și a analiștilor politici care-i vor pune întrebări lui KW Iohannis la „dezbaterea” de marți. Potrivit G4Media, aceștia sunt: Ion M. Ioniță (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Moise Guran (Europa FM) și Cristian Pârvulescu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Haideți că avem lista completă a jurnaliștilor și a analiștilor politici care-i vor pune întrebări lui KW Iohannis la „dezbaterea” de marți.
Potrivit G4Media, aceștia sunt: Ion M. Ioniță (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Moise Guran (Europa FM) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).
Cristian Pârvulescu este cel care ne spunea că este deontologic, ba chiar democratic să nu aibă loc nici o dezbatere KW Iohannis – Dăncilă; ba chiar că ar fi nedemocratic să aibă loc o dezbatere.
Radu Tudor este cel care ne spune, mereu, că ortodoxia, biserica și familia sunt în România… propagandă rusească. Și el reprezintă Antena 3, adică, chipurile, tabăra ostilă lui KWI!
Ion M. Ioniță e unul dintre principalii oponenți ai referendumului pentru familie – l-am văzut în platou la Rareș Bogdan combătând de zor referendumul alături de… Dragoș Bucurenci.
De Moise Guran ce să mai zic. E cel care ne zicea că întrebarea de la referendum ascunde sigur o capcană, și că referendumul pentru familie e un exercițiu de fraudare a alegerilor prezidențiale, făcut de… Dragnea.
Pro TV e una din falangele propagandei globaliste și LGBT, deci nici o emoție din partea lui Cristian Leonte. Mă mir că nu au chemat și pe cineva de la TVR – sau chiar, cum de nu au chemat și pe cineva de la TVR? Televiziune care s-a dat și ea peste cap să denigreze referendumul „infatuaților” și „fanaticilor religioși”? Sau nu a demonstrat încă TVR suficientă loialitate față de… KWI?
Cum ar veni, toată floarea cea vestită a „dreptei” globaliste, bruxelleze și „progresiste”. Că așa e „dreapta” în România postcomunistă, susține prin fake news-uri și propagandă de 2 lei toate temele… extremei stângi.
Sau altfel spus, s-au asigurat băieții că KW Iohannis nu va fi deranjat nici măcar cu vreo umbră de întrebare incomodă. Sau cu vreun follow-up pe vreo întrebare incomodă. Dan Tapălagă, singurul care s-a purtat cât de cât ca un jurnalist la conferința de presă de săptămâna trecută, e trecut pe lista de… rezerve. Totul e safe, „dezbaterea” va fi în cel mai aseptic și mai controlat mediu. Doar cu „oamenii de casă” ai sistemului.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Aria autonomiei, la Congresul UDMR: „Cheia e legalizarea”
Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna
Lovitură pentru ONG-urile finanțate de Soros
Se impun măsuri urgente: grupul infracțional Băsescu, Coldea, Kovesi, Bogdan, arestat preventiv!
Drama medicului român Camelia Smicală, căreia Barnevernet-ul finlandez i-a luat copiii: Am salvat mii de vieți, dar nu mi-am putut SALVA copiii
EXCLUSIV/ VIDEO : Sorin Grindeanu, omul SRI și al Big Brother
'Mister' elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie | nu ai voie prin lege sa vii cu alta intrebare!
Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții” Citeşte întreaga ştire: Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții”
KREMLINUL, DIN CE ÎN CE MAI AGRESIV | Britanicii au ridicat avioanele de luptă de la sol împotriva bombardierelor rusești ce se îndreptau spre spațiul aerian al Marii Britanii
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
„Neamtul” ne pregateste de razboi
REPORTAJ. Rămăşiţele industriei grele din România. Fabrica ținută în viață de piesele-gigant
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro