Toți, cu excepția soției sale, îl considerau nebun. O să fii uimit când vei afla numele acestui bărbat!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Probabil fiecare dintre noi are propriile răspunsuri la întrebarea: ce este cel mai important în viața familială. Sunt sigur că mulți își vor aminti de dragoste, încredere și devotament. Pe lângă toate acestea este importantă și susținerea reciprocă în diverse situații.

În acest articol am hotărât să vă relatăm povestea unui om foarte cunoscut. Anume despre el știe toată lumea, dar, cu siguranță, că el nu devenea atât de popular, dacă nu exista jumătatea lui, care mereu îi era alături, avea încredere în el și mereu îl sprijinea în munca sa.


Când era tânăr acest bărbat lucra într-o companie electrică. Era plătit cu 11 dolari pe săptămână, ceea ce nu era deloc suficient pentru o viață luxoasă. Ziua lui de muncă era de 10 ore. Întorcându-se de la serviciu, el continua să lucreze în hambar, încercând să-și îndeplinească visul.

Tatăl acestui tânăr zicea că el nu va reuși, iar vecinii lui îl considerau nebun. Nimeni nu-l credea, cu excepția devotatei sale soții, care întotdeauna îi era alături. Această femeie putea să-i țină lampa ore întregi atunci când el lucra noaptea. Îi clănțăneau dinții de frig, îi amorțeau mâinile, deseori răcea, dar totuși nu-l părăsea. Ea credea că munca lui nu este zadarnică!


loading...

Și, într-o zi, peste câțiva ani, din hambarul lor s-a auzit un zgomot. Ușile s-au deschis și toți vecinii „nebunului” au văzut cum el, împreună cu soția sa, merg într-o căruță fără cal. Numele acestui om ciudat este Henry Ford.

1 (1)

Când, peste mulți ani, cunoscutului antreprenor Henry Ford i se lua un interviu, un jurnalist l-a întrebat ce ar fi vrut el să devină într-o altă viață. Ford i-a răspuns zâmbind: „Orice. Numai soția mea să-mi fie alături!”

Fii de acord cu lucrul că această poveste demonstrează cât este de important ca o soție să-și sprijine soțul, pentru că dacă ai o astfel de susținere, este imposibil să nu reușești!

 

Autor text: Perfect Media

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Un comentariu la „Toți, cu excepția soției sale, îl considerau nebun. O să fii uimit când vei afla numele acestui bărbat!

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Prof. Dr. Leon Danaila| Raspuns la fotografia din metrou: folosesc metroul pentru intretinerea sanatatii, le recomand si pacientilor mei sa lupte impotriva sedentarismului

Am aflat astăzi că o fotografie în care sunt înfăţişat mergând cu metroul, în drum spre casă, a atras interesul

Iohannis este nasul de cununie al consulului Austriei, cel care sprijina dezvoltarea firmelor austriece in Romania precum Schweighofer

Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber. Amandoi fac parte din masoneria austriaca. Mai aveti neclaritati

Natiunile Unite expun CHEMTRAILS, iata dovada 100% ca acestea sunt un plan al depopularii mondiale

Iata cum recunosc Natiunile Unite ca Chemtrails, darele mortii, sunt un plan de depopulare mondial prin chimicalele revarsate asupra noastra

Drama capitalismului:,,Mama mea e în Italia şi nu am văzut-o de 12 ani. Uneori e mai bine să mori”

Un adolescent din România, în vârstă de 15 ani, ne-a contactat pentru a ne spune povestea sa, informeaza Gazeta Romaneasca.

Decizie crucială la Paris: transportul în comun va fi gratuit, iar maşinile cu numere impare vor circula în altă zi decât cele cu număr par

Atunci când ne gândim la poluare, involuntar ne gândim la marile oraşe precum Beijing sau Delhi, dar şi cele din

O fata frumoasa de politist din Arad s-a spanzurat, acestea sunt efectele antenelor psihotronice, lipsa de credinta si ale parintilor masoni….

Fiica unui polițist din Arad a fost descoperită moartă, dimineața aceasta, de către prietena ei cea mai bună. Larisa avea

Închide