Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex

Distribuie!by Totul a început cu un „NU” și s-a sfârșit 2 săptămâni mai târziu, când a fost concediată pentru că e „homofobă”, „rasistă” și pune în pericol „copiii homosexuali”. Bun venit în Occident! O tânără creștină de 18 ani din Canberra, capitala federală a Australiei, a fost concediatădupă ce a postat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Totul a început cu un „NU” și s-a sfârșit 2 săptămâni mai târziu, când a fost concediată pentru că e „homofobă”, „rasistă” și pune în pericol „copiii homosexuali”. Bun venit în Occident!


O tânără creștină de 18 ani din Canberra, capitala federală a Australiei, a fost concediatădupă ce a postat pe FaceBook un mesaj publicitar la coaliția „It’s OK to vote No” („E în regulă să votezi NU”) care se opune legalizării „căsătoriei” între persoane de același sex în Australia la referendumul ce are loc în această perioadă.

loading...

În august, Madeline a făcut cunoscut că va vota contra legalizării „căsătoriei” între persoane de același sex în plebiscitul național. Mai exact, și-a adăugat la imaginea de profil FB filtrul Coaliției pentru Căsătorie cu mesajul ‘It’s OK to vote No’.


După câteva zile angajatoarea i-a comunicat printr-un mesaj pe chat-ul Facebook că este concediată întrucât are „puncte de vedere homofobe care sunt dăunătoare pentru afacere dacă sunt făcute publice”.

Mai jos mesajul din partea angajatoarei către angajată:


La data concedierii, filtrul expirase de mult și nu mai era activ.

Atât Madeline cât și angajatoarea sa, Madlin Sims, pretind că au acționat „moral”.

„Nu mă tem să îmi afirm credințele și să fiu creștină”, a spus Madeline pentru presă. „A fost ceva peste care nu am putut trece, moral”, a fost replica angajatoarei.

Madeline lucra de puțin timp pentru Capital Kids Parties, o firmă care organiza petreceri pentru copii.

Citește și: „Familia” întemeiată pe cuplurile unisex – între nonsens și patologie socială

După ce a concediat-o, Madlin a postat următorul mesaj public, în care afirmă că „votul contra este homofobic” și „a-ți face publică dorința de a vota „NU căsătoriei între persoane de același sex” este pentru mine discurs al urii”. După care argumentează de ce opiniile creștine ale fostei angajate sunt „demonstrate prin statistici că au efecte oribile” asupra tinerilor homosexuali:

Angajatul „homofob” e acum și „rasist”

Două zile mai târziu, directoarea firmei a postat o clarificare într-un mesaj mai lung în care pe lângă „homofobie” aduce în discuție și „rasismul”:

Madlin a relatat mai târziu că a procedat astfel din preocupare pentru copiii cu care Madeline ar fi lucrat, inclusiv „copiii homosexuali” („gay children”) și „copiii cu membri de familie homosexuali”.

Madeline la rândul său consideră că nu este homofobă, întrucât are mulți prieteni homosexuali și le respectă punctele de vedere și îi iubește „ca oameni”.

A adăugat că opinia sa este întemeiată pe preocuparea față de copii – argument utilizat în campania Coaliției pentru Căsătorie.

Angajatoarea recunoaște că decizia ei a fost una „bigotă 100%” dar „este mai rău pentru mine să fiu o bigotă care luptă pentru drepturile homosexualilor decât să fiu o bigotă care le spune oamenilor că nu pot avea parte de egalitate?”

Bun venit în „1984”

Deși pare un incident minor, cazul tinerei concediate pentru aderență la valorile creștine este o ilustrare perfectă a aplicării principiului „toleranței represive” teoretizat de Herbert Marcuse, unul din fondatorii „Școlii de la Frankfurt”. Că „justițiara” n-a auzit probabil de Marcuse sau de teoriile sale nu are, credem, nicio relevanță: aceasta este definiția perfectă a uneltei oarbe, sau, așa cum îl numea Lenin, a „idiotului util”.

Citește și: Noua Eră „întunecată”. Școala de la Frankfurt și corectitudinea politică (serial)

Să ne reamintim, ca pe o concluzie, cuvintele profetice ale Arhiepiscopului Chaput, și să acționăm în consecință la referendumul care va veni în România. Altfel vom fi următorii excluși de la petrecerile pentru „copii homosexuali”.

 

Sursa: culturavietii.ro„Răul predică toleranța până ce devine dominant, apoi încearcă să reducă binele la tăcere”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Inca un pas de la republica la monarhie !!! Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara ! Deci "suveranii" incet si sigur isi preiau tara si in-REGIS-tratii lor !!
Deși Germania nazistă s-a luptat cu URSS, nazismul a fost tot o ideologie socialistă
Scheletul Bechtel din dulapul lui Orban pe cand era Ministru al Transporturilor-1,5 miliarde euro a plătit statul român concernului american Bechtel pentru numai 52 de km de autostradă, plus 64 parțial realizați
Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp
Ce a fost găsit în poșeta Elenei Ceaușescu după execuție. Ce avea mereu soția lui Nicolae Ceaușescu asupra ei
CNN: Cererea de îndepărtare a lui Assad a devenit "rugăminte"
ANUNT EXTREM DE IMPORTANT DE LA FISC: INCEP AMENZILE PENTRU ROMANII CARE MUNCESC IN STRAINATATE!
După ce v-au luat tot ce v-a lăsat Ceausescu, urmează să va ia APARTAMENTELE | Iata cum: Banii sau casa? Restanţierii la facturile de utilităţi pot fi executaţi silit, fără să se mai apere în faţa judecătorilor
Moții s-au bătut cu jandarmii la Crucea Iancului
Părintele Justin Pârvu despre invazia musulmană (știa ce va urma)
Vaccinul Anti-Rujeolă a crescut în anii '90, mortalitatea în rândul copiilor din Africa de Vest cu 33%. Dacă nu ar fi fost oprit de la administrare ar fi murit 500.000 de fetițe în fiecare an din cauza lui
Jumătate din România s-a vândut la notariat. Ne oprim sau ne ia dracu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro