Tot mai mulți studenți finlandezi aleg să studieze medicina în România

Distribuie!by Un număr tot mai mare de finlandezi studiază medicina în străinătate, Suedia rămânând cea mai populară destinație pentru studenți, în timp ce România, Letonia și Ucraina sunt noile favorite, a anunțat, luni, canalul public finlandez de radioteleviziune YLE, citat de Agerpres. Potrivit Asociației medicale finlandeze (FMA), tot mai mulți […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Un număr tot mai mare de finlandezi studiază medicina în străinătate, Suedia rămânând cea mai populară destinație pentru studenți, în timp ce România, Letonia și Ucraina sunt noile favorite, a anunțat, luni, canalul public finlandez de radioteleviziune YLE, citat de Agerpres.
Potrivit Asociației medicale finlandeze (FMA), tot mai mulți tineri finlandezi optează să studieze medicina în străinătate. Astfel, în anul universitar 2018-2019, au absolvit în străinătate 1.120 de studenți, comparativ cu aproximativ 350, în urmă cu șase ani.
România a devenit o destinație din ce în ce mai populară pentru studenții finlandezi la medicină în ultimii ani, cu peste 10% dintre studenții care au studiat în străinătate absolvind facultatea aici.
„Mi-am dat seama că România ar fi mai ieftină decât multe alte țări. S-ar putea să fie și mai ușor să intri acolo”, a declarat Hannu Halila, CEO adjunct al FMA.
Totuși, notează YLE, „calitatea educației practic este aceeași în UE”.
Aproape o treime dintre studenții finlandezi la medicină care au studiat în străinătate au terminat facultatea în Suedia, în timp ce fiecare al cincilea student a studiat în Letonia și fiecare al zecelea în Estonia.
La sfârșitul lunii august, în total erau 30.900 de persoane înregistrate ca medici cu dreptul de a practica la Autoritatea națională de supraveghere pentru bunăstare și sănătate (Valvira). Dintre aceștia, 5.200 au obținut diplomele în străinătate.
https://www.activenews.ro/stiri-educatie/Tot-mai-multi-studenti-finlandezi-aleg-sa-studieze-medicina-in-Romania-157990?fbclid=IwAR0LGNXcJZ348tElva3WDGLNFqRoz8c7ZmCMR–oC_VLBMyBjZgRLndl8Ec

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Istoria se repeta: de la Petrica "fat frumos" la "Johannis cel luminos" !
Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”
Ion Cristoiu: ”Nu cumva Serviciile secrete străine se bat pe teritoriul nostru folosindu-ne pe post de useful idiot?”
Digi 24! Încă un jurnalist și-a dat demisia: ”Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie..”
Soroşistul Nicuşor Dan, a fost sponsorizat de … oamenii străzii! National.ro :"Mai bine de un milion de lei a ajuns din străinătate în conturi deschise pe numele unor persoane din categoria 'homeless', adică a unor oameni fără venituri si fără domiciliu"
INCREDIBIL. MAI RAU CA LA 1907. Ai, N-ai, trebuie sa dai.Guvernul SOROS vrea sa ia 7-8 milioane de lei vechi (700-800 RON) pe an de la fiecare cetatean dintre milioanele de romani care nu au nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori privați din sanatate. Agenda spre implemetarea Chipurilor pentru Noua Ordine Mondiala si sclavilor de romani
EXPLOZIV/CARACATIȚA lui Oprea ajunge până la vârful Parchetului General, SRI şi DNA. Noi DEZVĂLUIRI
Generalul care a distrus la Revoluție peste 500.000 de cărți rare și manuscrise unicat numit de Firea la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Cum îndrăznești sa spui ca ai armata, sa avansezi generali si sa-i decorezi, intr-o țara in plin proces de dizolvare si depopulare?!
RĂȚOIUL - JUCĂTOR. Obama PÂRJOLEȘTE pământul înainte de venirea lui Trump. Al TREILEA mandat al lui Barack
Premierul Greciei convoacă referendum. Guvernului i se cer măsuri de austeritate „de nesuportat”
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Talidomida, „medicamentul-minune” care a schilodit o generație întreagă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro