Tot ei au noroc: fratele unui europarlamentar si-a cumparat locuinta prin ANL!

Distribuie!by Fratele unui europarlamentar și-a cumpărat locuință de la stat, prin ANL, la un preț derizoriu, în perioada în care părinții și unchii săi, dirijați de soră, strângeau milioane de euro din afaceri cu terenuri retrocedate în București. loading... Adrian Bolboceanu este nu doar frate, ci şi partener de afaceri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fratele unui europarlamentar și-a cumpărat locuință de la stat, prin ANL, la un preț derizoriu, în perioada în care părinții și unchii săi, dirijați de soră, strângeau milioane de euro din afaceri cu terenuri retrocedate în București.

loading...

Adrian Bolboceanu este nu doar frate, ci şi partener de afaceri cu europarlamentarul Ramona Mănescu.


Familia europarlamentarului Ramona Mănescu nu a ratat niciun chilipir din cele pe care le are de oferit muntele de pietatereprezentat de activele statului român.

În anul în care a dat un tun de 3,1 milioane de euro – vânzând nişte terenuri retrocedate, obţinute pe filiera drepturilor litigioase – familia Ramonei Mănescu a contractat şi un apartament super-ieftin, la bloc, prin Agenţia Naţională de Locuinţe.


Dacă de afacerile cu terenuri s-au ocupat părinţii şi unchii Ramonei Mănescu, contractul cu ANL l-a semnat fratele eurodeputatului român.

Citeşte mai multe pe Rise Project.

https://www.capital.ro/tupeu-de-politician-cu-milioane-de-euro-in-conturi-a-primit-chi.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro