Topul cumpărăturilor în timpul pandemiei de coronavirus: popcorn, vopsea de păr și frișcă

Distribuie!by Cumpărăturile s-au schimbat în timpul pandemiei de coronavirus. loading... Pe listă apar tot mai des frișca sau floricelele de porumb. Cercetătorii de la institutul Nielsen au constatat care sunt preferințele cumpărătorilor în această pandemie, în unele țări europene, arată agerpres.ro. În Germania a fost înregistrat în martie un volum mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cumpărăturile s-au schimbat în timpul pandemiei de coronavirus.

loading...

Pe listă apar tot mai des frișca sau floricelele de porumb. Cercetătorii de la institutul Nielsen au constatat care sunt preferințele cumpărătorilor în această pandemie, în unele țări europene, arată agerpres.ro.


În Germania a fost înregistrat în martie un volum mai mare al achiziţiilor de şerveţele şi detergenţi, în timp ce în Franţa s-a cumpărat mai mult peşte şi pastă de roşii, iar în Spania au crescut vânzările de produse de îngrijire a pielii şi de popcorn.

Italieni au preferat floricelele de porumb, dar și vopseau de păr, în schimb în Regatul Unit s-a remarcat creşterea consumului de frişcă.


În studiu se arată că articolele de bază sunt însă similare în multe ţări.

Pentru consumatori, primul lucru urmărit de obicei este acoperirea nevoilor de bază„, a arătat Jens Ohlig, director pentru Germania, Austria şi Elveţia.

În analiza Nielsen se arată că la începutul epidemiei s-au cumpărat mai multe produse legate de sănătate, apoi măşti de protecţie şi dezinfectanţi. Stocurile de alimente neperisabile au fost în atenția consumatorilor, apoi cumpărăturile online au fost tendință. Studiul s-a bazat pe evaluarea vânzărilor mai multor produse în supermarketuri şi farmacii, comparativ cu perioada similară de anul trecut.

Topul cumpărăturilor în timpul pandemiei de coronavirus: popcorn, vopsea de păr și frișcă

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Le-a ajuns cuţitul la os! Germanii ies în stradă, sătui de crimele imigranţilor ilegali
Președintele, BEZNĂ când a fost întrebat de aria cercului / video
Mega-proiectul turc care schimbă jocurile de securitate în Marea Neagră|Daca am fi avut flota lui Ceausescu aveam posibilitati enorme de inbogatire acum!
Peste 1 milion de voturi, furate cu softul STS la europarlamentare. Război pe viață și pe moarte între Coldea și Hellvig/Pahonțu
Analistul Dan Diaconu despre folosirea cazului de la Caracal de protestatarii din 10 august: Poate ar trebui să ne uităm în spatele pozelor acelor fete și să vedem conturul bazei de la Deveselu sau figura bizară a lui Klemm în pelerinaje pe la MAI
CE ÎNSEAMNĂ NAȚIONALIZARE?
Liberalii NU susțin amendamentul senatorului Marius Nicoară: Vrem vaccinare obligatorie!
Profesorul Radu Baltasiu: ProTv este responsabilă pentru cea mai mare campanie de spălare în masă a creierului, creând „generația Pro” - prima generație derutată din istoria țării
Charlie Hebdo: Simona Halep o tiganca romanca care a castigat fier vechi | boicotati produsele firmelor frantuzesti!
Clanul de pedofili.. Casa Regala, Clinton, Bush, Obama- Pizza Gate & Hollywood
Cioloș tehnocratul, generos cu companiile străine: 'Dăm Aeroportul Otopeni francezilor, si portul Constanta olandezilor, CFR Marfă o privatizăm tot străinilor, si vindem toate terenurile/pădurile si resursele tarii "
Acordarea subvenţiilor agricole la timp încep să producă rezultate. Până la Petre Daea, niciun ministru al agriculturii nu a fost preocupat de acest aspect.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro