TOP cu cele mai cunoscute ŞTIRI FALSE din 2018 – pe locurile de TOP e CNN

Distribuie!by Pentru că se apropie sfârşitul anului 2018, a venit momentul realizării unui top din mass-media cu cele mai mincinoase ştiri numite: FAKE NEWS. loading... Daily Caller a întocmit o lista cu cele mai bune exemple de știri false care au fost răspândite pe parcursul anului 2018: 1. WASHINGTON POST – […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru că se apropie sfârşitul anului 2018, a venit momentul realizării unui top din mass-media cu cele mai mincinoase ştiri numite: FAKE NEWS.

loading...

Daily Caller a întocmit o lista cu cele mai bune exemple de știri false care au fost răspândite pe parcursul anului 2018:


1. WASHINGTON POST – a publicat un articol despre un copil migrant din Guatemala de șapte ani care a murit în custodia poliției în timpul unei patrule de frontieră. În ciuda titlului înșelător al postului care sugerează că moartea fetei se datorează patrulelor de frontieră, cronologia completă a evenimentelor și declarațiilor tatălui fetei, care au lăudat agenții de frontieră, au dezvăluit o altă poveste.

2. CNN și The Hill – au raportat la sfârșitul lunii septembrie, o plângere împotriva asaltului sexual al candidatului Curții Supreme, Brett Kavanaugh, fără a menționa vreodată că plângerea a fost retrasă prompt. Jeffrey a cerut scuze pentru că a comis o „greșeală“, făcând acuzații false împotriva lui Kavanaugh, dar CNN și Hill nu s-au deranjat să înregistreze retragerea articolele lor inițiale.


3. BOSTON GLOBE –Senatorul democrat din Massachusetts, Elizabeth Warren, a lansat un test ADN în octombrie pentru a-și dovedi afirmațiile repetate că ea are un strămoș american nativ. Boston Globe a vorbit mai întâi despre testul ADN, explicând că Warren avea între 1/32 și 1/512 sânge nativ american. Cu toate acestea, ziarul a publicat în cele din urmă două corecții care subminează în continuare pretențiile familiei lui Elizabeth Warren. Intervalul de generatii bazat pe stramos identificat in raport sugereaza ca este intre 1/64 si 1 / 1024th sange nativ american, a recunoscut The Globe.

4. New York Times – A legat inițial ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, de draperiile scumpe care atârnă în apartamentul ambasadorului din New York, scriind: “Opinia lui Nikki Haley din New York este neprețuită. Perdelele ei? 52.701 de dolari”. Cu toate acestea, NYT mai târziu a recunoscut că perdelele au fost aprobate în 2016 și că Haley nu a avut nicio vină în această privință.

5. CNN – Jim Sciutto, Katy Tur de la MSNBC și Ari Melber de la MSNBC au fost vinovaţi pentru a pretinde în mod fals că republicanii Never-Trump au fost responsabili pentru finanțarea inițială a dosarului Steele. Fondatorul Washington Free Beacon, Paul Singer, a plătit Fusion GPS pentru o cercetare standard, însă a încetat să mai plătească GPS Fusion cu mult înainte de a-l contracta pe Christopher Steele să creeze dosarul. Cercetarea a fost plătită exclusiv de DNC și de campania Clinton. Această minciună a fost împărtășită de atâtea ori încât şi fostul şef al FBI, James Comey, a repetat-o.

6. Analistul politic CNN, Brian Karem, a publicat un raport în septembrie, în care susținea că “anchetatorii din Montgomery County” au în vedere o afirmație suplimentară a abaterii sexuale împotriva nominalizării Curții Supreme, Brett Kavanaugh. Poliția locală a contestat că investighează orice reclamație în acest sens.

7. CNN – a acuzat pe senatorul Republican Texas Ted Cruz de a fi “speriat” să vină la ei în emisiuni în urma filmării din februarie, în Parkland, Florida. Senatorul Ted Cruz a criticat CNN pentru falsitate, explicând pe Twitter că a făcut un interviu de 15 minute cu CNN cu o zi înainte. “CNN nu a difuzat NICI până azi acel interviu,” se plânse Cruz.

8. CNN – a raportat în luna iulie că fostul avocat al Trump, Michael Cohen, a fost pregătit să-i spună agentului special Robert Mueller că președintele avea cunoștințe înaintea unei întâlniri între fiul său și ruși. Dar avocatul lui Cohen, Lanny Davis, a declarat că ce a spus CNN nu a fost adevărat și că Cohen nu avea informații legate de reuniunea din Trump Tower. Cohen a spus același lucru Congresului în două ocazii diferite. Dar CNN a dublat, chiar a triplat redarea acelei ştiri false.

9. Time Magazine – a publicat în luna iunie o fotografie de copertă infamă care a arătat că un copil din Honduras plângea la frontiera Statelor Unite, aparent după ce fusese separat de mamă. Imaginea a devenit rapid “problema separării familiei la graniță “, în ciuda faptului că copilul în cauză nu a fost niciodată separat.

10. Presa americană a a titrat la unison idei bizare despre Melania, inclusiv o afirmație că s-a mutat din Casa Albă, iar alta că se recuperează în secret după chirurgia de înfrumuseţare. Adevărul era că suferise o intervenţie chirurgicală la rinichi.

Acestea sunt doar o parte din ştirile false răspândite în presa americană, după cum titrează dailycaller.

https://evz.ro/top-stiri-false-2018.html?v=347635&page=2

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român! Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!
Teapa la hipermarketurile germane KAUFLAND
Donald Trump, REVOLUȚIA celor 7 zile. Și e doar începutul! Niciun președinte din istoria modernă a SUA nu și-a început mandatul cu atâtea inițiative într-un timp atât de scurt
REȚEAUA PRO HOMOSEXUALI DIN ROMÂNIA FINANȚATĂ DE SOROS: Aspen-OMV-Raiffeisen-UniCredit-unchiul Ministrului Sănătății/ LISTA ONG URILOR FINANȚATE DE SOROS CARE SUSȚIN CĂSĂTORIILE GAY
Statele Unite au atacat armata siriana cu peste 50 de rachete Tomahawk. [FOTO-VIDEO]
CUTREMURUL vine de la Curtea de Conturi | HOȚII din ENERGIE (imperialisti) ne-au FURAT 2 MILIARDE din BUZUNARE! Electrica (Rothschild) , Enel (Italia), E-ON(Germania), CEZ ( companie cehă )
Fost ministru român: plătim apa la o companie franțuzească, curentul la una italiană, telefonul la nemți, internetul la unguri si lista continuă
Compania Vice Media a primit 250 de milioane de dolari de la George Soros și alți investitori
Cine ar fi comandat o operaţiune a „Black Cube” în România | Surse: Kovesi şi alte 20 de nume „grele”, pe lista celor spionaţi
Dezastru final pentru PNL. PSD, peste 45%! Elena Udrea nu a intrat în Parlament
12 spitale din Romania refuza avorturile, tot mai multi medici au prins curaj si nu vor sa mai comita acte impotriva naturii umane!
Dragnea și Tăriceanu retrag proiectul privind Casa Regală din Parlament; Noua institiție va fi bugetată
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro