TIRANIA MIȘCĂRII LGBT-drumul spre iad e pavat cu bune intentii

Distribuie!by A fost remarcat adeseori că revoluțiile care proclamă libertatea sfârșesc în tiranie. Este ceea ce a prezis Edmund Burke în „Reflecții asupra Revoluției din Franța” (1790). Este mesajul central din „Ferma animalelor” (1945) de George Orwell. „Toate revoluțiile moderne au sfârșit printr-o întărire a puterii statului”, comenta Albert Camus […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A fost remarcat adeseori că revoluțiile care proclamă libertatea sfârșesc în tiranie. Este ceea ce a prezis Edmund Burke în „Reflecții asupra Revoluției din Franța” (1790). Este mesajul central din „Ferma animalelor” (1945) de George Orwell. „Toate revoluțiile moderne au sfârșit printr-o întărire a puterii statului”, comenta Albert Camus în „Omul revoltat” (1951). „1789 îl aduce pe Napoleon. 1848 pe Napoleon al III-lea, 1917 pe Stalin, tulburările din Italia anilor 20 pe Mussolini, Republica de la Weimar pe Hitler”. Drumul spre iad este pavat cu bune intenții.

loading...

Aceasta se întâmplă pentru cu revoluțiile sunt motivate de dorința de putere, iar odată ce puterea este gustată, apetitul pentru ea nu poate fi niciodată satisfăcut. Dacă seria „Războiul Stelelor” ar fi fost făcută în acord cu regulile istoriei, odată înfrânt Imperiul, rebeliunea s-ar fi transformat în cele din urmă într-un regim despotic și corupt. Toți revoluționarii generoși devin într-un final îndrăgostiți de partea întunecată.


Mișcările care încep cu vise de eliberare sfârșesc în agresivitate și în urmărirea răzbunării. Din acest punct de vedere putem observa cu înfiorare cum lupta pentru eliberarea sexuală a comunității LGBT a deprins tendințe iliberale (…)

De când a fost legalizată homosexualitatea – căsătoria homosexuală consolidând această transformare – iar homosexualitatea și fluiditatea genului au devenit la modă printre tineri, nu mai există niciun motiv rațional pentru eliberarea sexuală (nu că până atunci ar fi fost – n. trad.).


Și cu toate acestea, mișcarea continuă împinsă înainte de voința de putere. Această tendință a fost evidentă acum câțiva ani cu plângerile la adresa patiserilor care au refuzat să facă un tort pentru cuplurile gay. Astfel de plângeri au părut minore, ceea ce explică de ce nu s-a făcut mare tamtam în jurul lor. E păcat că legea este invocată pentru a pedepsi micile afaceri conduse de oameni cu prejudecăți învechite, dar la urma urmei ce mare lucru s-a întâmplat?

Anul acesta, totuși, mișcarea LGBT și-a arătat întreaga față întunecată. După ce statul Carolina de Nord a interzis bărbaților să folosească toaletele publice destinate femeilor, a început un val de intimidări din partea corporațiilor, a guvernului și a vedetelor. Iar săptămâna aceasta a venit știrea că firmele din orașul New York vor fi penalizate dacă  nu vor folosi pronumele de gen preferate de indivizi, fiind considerată o încălcare a drepturilor omului. Din acest motiv, angajații, proprietarii și afacerile care refuză să se refere la transgenderi cu termeni ca „ze” și „hir” vor încălcă legea drepturilor omului din New York.

„Unde se vor termina toate acestea”, vă veți întreba. Răspunsul este „nu se vor termina”. Bisericile creștine își așteaptă rândul, după care va urma diferențierea de gen în școli și spitale. Cei care luptă în numele eliberării vor cere întotdeauna mai mult, chiar și atunci când mișcarea revoluționară a întrecut limitele realității și a ajuns în fantezie, în cazul de față penalizarea de către stat a celor care refuză, de pildă, să se adreseze unui bărbat ca unei femei doar pentru simplul motiv că bărbatul se crede femeie.

Nevoie de schimbare și dorința de a pune mâna pe putere sunt inerente mișcărilor revoluționare, fie că sunt comuniste, naziste, islamiste, inițiate pentru drepturile LGBT sau ale animalelor. Odată ce ființele umane sunt subordonate noțiunilor abstracte de egalitate și viitor, oamenii devin inutili. „Viitorul este singura valoare transcedentală a oamenilor în absența lui Dumnezeu”, spunea Camus. Astfel, revoluționarii trebuie să intervină mereu în prezent, deoarece viitorul nu vine vreodată.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O asociație din Cluj-Napoca îi îndeamnă pe protestatari să facă vineri grevă generală. Interesant e cine finanțează acest ONG
PROTESTE LA GALATI! Oamenii nu mai suporta umilinta !
Tăcere deplină în taberele „conservatorilor publici", a intelectualilor publici, a „modelelor etice absolute", a „marilor scriitori", a „conștiințelor exemplare". Nimeni nu strigă pentru Laura Bretan
APEL CĂTRE DIASPORA: E posibil ca istoria noastră să se încheie curând şi noi, cu toţii, să pierdem o ţară
MEGA SCANDAL DE 40 MILIARDE EURO: Dupa jaful OMV Petrom si lemnul via Schweighofer , Gazele din Marea Neagră vor merge direct în Austria
Guvernul va adopta miercuri Ordonanta de Urgenta cu modificari importante in legislatia penala/ Vor fi gratiate o serie de pedepse si dezincriminate fapte (amnistie mascata)
Laura Chiriac, un NU ferm mega-moscheii din Bucureşti: „Pe fondul crimelor comise de terorişti”…
Lovitură dură pentru premierul demisionar, Mihai Tudose! După afirmaţiile vizavi de autonomia Ţinutului Secuiesc
Prăbușirea sportului românesc, după Revoluție. Ce ne-a mai rămas după trei decenii. Comunismul a avut doar perfromanțe in sport!
SRI ar vrea un „cod rutier” și pentru Internet: utilizatorii să aibă computerele înmatriculate și cu ITP-ul la zi
CONDAMNARI DE OCHII LUMII – Inalta Curte recidiveaza cu pedepse blande in dosarul "Microsoft". Anii de inchisoare aplicati lui Cocos, Pinalti, Niro si Sandu acopera perioada de arest preventiv si ii mai tin pe inculpati doar cateva luni dupa gratii, in conditiile in care prejudiciul este de circa 27 milioane euro. Cocos a primit 2 ani si 4 luni, Gabriel Sandu 3 ani, iar Pinalti, care are 63 de ani si va executa doar o treime din pedeapsa, 6 ani de inchisoare
500 de tancuri AMERICANE au ajuns în România – jumătate din cât are Armata Română. Ne pregătim de război?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro