TINERII FRUMOSI SI LIBERI AU LUAT TEAPA VIETII: ABUZUL IN SERVICIU, DEZINCRIMINAT DE GUVERNUL CIOLOS

Distribuie!by Lovitură de teatru: abuzul în serviciu nu mai există în Codul penal de aproape un an de zile, după decizia CCR care nu a fost urmată de o modificare a legii de către guvernul Cioloș, constatarea aparținînd unei instanțe, dezvăluie siteul luju.ro. Prin decizia penala definitiva nr. 20 din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lovitură de teatru: abuzul în serviciu nu mai există în Codul penal de aproape un an de zile, după decizia CCR care nu a fost urmată de o modificare a legii de către guvernul Cioloș, constatarea aparținînd unei instanțe, dezvăluie siteul luju.ro. Prin decizia penala definitiva nr. 20 din 9 februarie 2017 (Dosar nr. 4754/97/2016), Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestatia la executare formulata de condamnatul Daniel Dan si a dispus incetarea imediata a executarii pedepsei de 3 ani de inchisoare cu suspendare, retinand: ”Constata dezincriminata fapta prevazuta de art. 297 alin.1 C.pen. raportat la art.13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000 pentru care a fost condamnat contestatorul in dosarul nr.3230/97/2015”.

loading...

Iata si minuta integrala:

“Hotarare 20/2017 din 9.02.2017 – DECIDE Admite contestatia formulata de condamnatul Dan Daniel impotriva incheierii penale nr. 154/16.11.2016 pronuntata de Tribunalul Hunedoara in dosarul nr.4754/97/2016, pe care o desfiinteaza in totalitate si, procedand la solutionarea cauzei: in baza art.595 alin.1 C.proc.pen. Rap. la art.4 teza a II-a C.pen. constata dezincriminata fapta prevazuta de art. 297 alin.1 C.pen. rap.la art. 13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000 pentru care a fostcondamnat contestatorul in dosarul nr. 3230/97/2015 prin sentinta penala nr. 133/21.10.2015 pronuntata de Tribunalul Hunedoara, definitiva prin decizia penala nr. 338/5.04.2016 pronuntata de Curtea de Apel Alba Iulia si in consecinta: Dispune incetarea executarii pedepsei de 3 ani inchisoare, a pedepsei complementare a interzicerii exercitarii pe 2 ani a drepturilor de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice si de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat, prevazuta de art .66 alin.1 lit. a, b, art. 66 al .2 C. pen. si a pedepsei accesorii a interzicerii exercitarii drepturilor prevazute de art. 66 alin.1 lit.a, b, C. pen., aplicate prin sentinta penala nr. 133/21.10.2015 pronuntata de Tribunalul Hunedoara, definitiva prin decizia penala nr. 338/5.04.2016 pronuntata de Curtea de Apel Alba Iulia. In baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi, 9.02.2017”.

Decizia definitiva a Curtii de Apel Alba Iulia, care si-a produs efectele, demonstreaza ca protestele de strada organizate de serviciile de informatii si elemente ale unor organizatii non-guvernamentale cu finantare sorosista la care s-au raliat presedintele Klaus Iohannis si sefii marilor parchete au fost o instigare nejustificata impotriva Guvernului Grindeanu, care prin Ordonanta 13/2017 nu facea decat sa reincrimineze abuzul in serviciu, care a fost dezincriminat tacit prin inactiunea Guvernului Ciolos, mai scriu jurnalistii luju.ro.


nu am nimic împotrivă acestor demonstrații a unei lipse totale de cultură politică sau logică elementară. Stați acolo, pufoșilot, #rezist-ați, căliți-vă la -15°C, că vă va fi util pe front. Cum “care front”? Ăla pe care vă veți da viețile într-o viitoare luptă pentru păstrarea granițelor României, într-un vitor război regional înlesnit tocmai prin acțiunile voastre, indignaților.

“Asistam la eșecul educației pe care a aplicat-o țăranul de asfalt copiilor săi – sa aducă bani in casa, din orice ar face! Ăștia, mândrii ca fata lor baga Italia, care au apucat la VW Passat. Aduși de Ceaușescu la oras si repartizați in blocuri de locuințe.


Chiar dacă nu era la oras, dacă erau aduși ca sa formeze mici municipii pe lângă combinatele siderurgice – in nici in caz nu erau creștini sau naționali! Copiii lor au venit la “facultate”, au pășit in librăriile lui Liiceanu, au citit si S-au tâmpit! Ai citit Pascal Bruckner? Vai, ce tare! Azi au 50 de umbre ale lu’ Grey! Știe ma, bețivul de tac’tu despre ce scrie Bruckner? Despre un cuplu in care el pipaia cacatul ei si trebuia sa ghicească ce a mâncat fata – astea erau “jocurile lor” progresiste! Căci din librarii a început tampirea acestor vitei de “Cărturești” si Vama Veche! Sigur, nu-i putem acuza pe părinții lor – muncitori disponibilizați – ca nu si-au dus plozii la biserica! Ca i-au scăpat din mâna pe limbrici, iar aceștia din urma au aterizat la Yoga si taraba cu Osho! De ce pula mea i-ai putea acuza pe “sârmari” si pe decreței – nici măcar ca au votat 87,5% Iliescu, si nu se potolesc nici azi! Oameni fără pământ – care a avut, l-a dat pe nimic! – si fără Dumnezeu! Cum dracu sa fie plozii lor altceva decât progresisti?!

Doar de bunicii si de moșii lor sa fi fost ceva, pe când pupau lăboanțele muncitorilor de la “Electrică” care veniseră sa pună stâlpi si sa tragă curent si in cătunul lor – deși ii așteptau pe americani si duceau dorul de “rege”, măcar moșii lor, care fumau pănuși si frunze de tabac făcute sul, știau ce-i munca! Nepoții lor sunt toți artiști, IT-isti, pozari de nuduri si amploaiați pe lângă ONG-uri sau instituții bugetare tip TVR, Teatrul Nottara si tot soiul de universități iezuite, unde fac interminabile “studii de impact” si “diversitate”! Niște labagii castrați!”


 

Sursa: inpolitics.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro