Timmermans, ”un lătrău de la Bruxelles”

Distribuie!by loading... Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, a declarat, marți, la Bruxelles, că nu a ştiut că va fi adoptată o nouă ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legilor justiţiei, de către Guvernul României. „Înainte de a putea comenta trebuie să văd care e OUG. Nu ştiam că va fi adoptată, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, a declarat, marți, la Bruxelles, că nu a ştiut că va fi adoptată o nouă ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legilor justiţiei, de către Guvernul României.

„Înainte de a putea comenta trebuie să văd care e OUG. Nu ştiam că va fi adoptată, o să mă uit de îndată ce voi ajunge la birou”, spune Timmermans.


Ca urmare a acestei declarații, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se întreabă de ce trebuia Timmermans să știe ce OUG se dau în Guvernul României și este de părere că a venit timpul ca tupeul să fie tăiat. 

”Da cine e Timmermans ăsta? A fost ales de cineva din România? Plătește taxe în România? A făcut vreodată ceva pentru țara asta sau doar a lătrat cu cele 6% procente pe care le are broasca lui de partid socialist din Olanda?
De ce trebuia el să știe sau să fie informat ce OUG se dau în Guvernul României?


Ăștia și-o iau în cap rău de tot și cred că a venit vremea să le tăiem din tupeul ăsta: noi nu am intrat în UE ca să ascultăm de un lătrău de la Bruxelles.
Așa spun eu. Voi ce spuneți?”, a scris marți pe Facebook, Daniel Dragomir.

Sursa: gazetadecluj.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ion Tiriac, „Vulpea” Ardelean si Gelu Oltean si-au tras „Doi s’ un sfert” privat!
Iohannis, un actor grăbit
21 august 1968: 51 de ani de la cel mai demn moment al României după al doilea război mondial. Ceaușescu se opune și condamnă vehement invazia sovietică în Cehoslovacia. Istoricul F.Constantiniu: „A fost his finest hour!”
Tun de 500 de milioane de euro cu terenuri retrocedate aparținând POMICOLA FOCȘANI
S-a sucit: Ludivic Orban nu mai dublează alocatiile si nici nu mai mareste pensiile. La fel va face și cu autostrăzile si cu tot!
Actiune dura a RUSILOR: au aruncat in aer o MOSCHEE ilegala. Ce gasisera inauntru – VIDEO
DESPRE CE TACE MASS-MEDIA. ROMÂNIA: MEDICII REMUNERAŢI SUPLIMENTAR, NUMAI SĂ VACCINEZE OBLIGATORIU TOŢI COPIII Vaccinarea fortată ÎN JUDEȚUL ARAD, DOCTORII SUNT SOMAȚI CU OBLIGATIVITATEA DE A VACCINA TOȚI COPIII ȘI LI SE PROMIT CĂ VOR FI RĂSPLĂTIȚI CU BANI SOMAȚIA ESTE EMISĂ DE CENTRUL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ ARAD
Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg și condamnată la 7 ani de închisoare, a fost eliberată după doar 3 luni
Se ANULEAZĂ condamnarea lui Liviu Dragnea: eroare URIAŞĂ a Liviei Stanciu - Expert
Da, suntem în război! Dar dacă românii se vor trezi, nu vor putea fi opriți de nimeni! Interviu cu Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea
Șefa Tribunalului Timiș: „Dacă azi, printr-o minune, morții de la Sighet s-ar întoarce pentru o clipă pe Pământ cred că ne-ar întreba doar atât: Ce-ați făcut cu Țara de v-am lăsat-o?”
Internaționaliştii progresişti din UE se dau de gol. Germania vrea alianță economică cu China împotriva SUA. Germania denunță naționalismul lui Trump și ar putea orienta UE spre Asia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro