Timmermans, ”un lătrău de la Bruxelles”

Distribuie!by loading... Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, a declarat, marți, la Bruxelles, că nu a ştiut că va fi adoptată o nouă ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legilor justiţiei, de către Guvernul României. „Înainte de a putea comenta trebuie să văd care e OUG. Nu ştiam că va fi adoptată, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, a declarat, marți, la Bruxelles, că nu a ştiut că va fi adoptată o nouă ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legilor justiţiei, de către Guvernul României.

„Înainte de a putea comenta trebuie să văd care e OUG. Nu ştiam că va fi adoptată, o să mă uit de îndată ce voi ajunge la birou”, spune Timmermans.


Ca urmare a acestei declarații, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se întreabă de ce trebuia Timmermans să știe ce OUG se dau în Guvernul României și este de părere că a venit timpul ca tupeul să fie tăiat. 

”Da cine e Timmermans ăsta? A fost ales de cineva din România? Plătește taxe în România? A făcut vreodată ceva pentru țara asta sau doar a lătrat cu cele 6% procente pe care le are broasca lui de partid socialist din Olanda?
De ce trebuia el să știe sau să fie informat ce OUG se dau în Guvernul României?


Ăștia și-o iau în cap rău de tot și cred că a venit vremea să le tăiem din tupeul ăsta: noi nu am intrat în UE ca să ascultăm de un lătrău de la Bruxelles.
Așa spun eu. Voi ce spuneți?”, a scris marți pe Facebook, Daniel Dragomir.

Sursa: gazetadecluj.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro