Teroristul ISIS care a decapitat-o pe Rehana a ajuns în Europa/ A fost fotografiat intrând în Ungaria

Distribuie!by Portalul Jewish News afirmă că  un bărbat identificat ca fiind autorul decapitării unei femei kurde ar fi ajuns în Europa, printre migranţi. loading... Acesta este membru ISIS. Suprins trecând graniţa în Ungaria nu se ştie unde se află acum. Dar a făcut parte din valul de migranţi care a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Portalul Jewish News afirmă că  un bărbat identificat ca fiind autorul decapitării unei femei kurde ar fi ajuns în Europa, printre migranţi.

loading...

Acesta este membru ISIS. Suprins trecând graniţa în Ungaria nu se ştie unde se află acum. Dar a făcut parte din valul de migranţi care a mers pe direcţia Austria-Germania. Această este singura informaţie disponibilă în acest moment.


Jewish News este unul din cele mai populare siteuri israeliene pe Facebook, unde are peste 1.300.000 de fani.

O fotografie îl arată pe teroristul ISIS trecând graniţa în Ungaria în luna septembrie.


1897009_785305928198246_3545513631920066141_n

ungaria2

Întâmplător a fost imortalizat de unul din fotoreporterii de pe graniţa sârbo-maghiară. Este încălţat cu bocanci militari de camuflaj pentru deşert, are mănuşi tot militare.Pentru diversiune şi-a pus o şapcă, dar fotoreporterul a reuşit să îi fotografieze faţa.

În fotografia unde arată mândru capul Rehanei după decapitare are aceeaşi bocanci ca la trecerea frontierei în Ungaria.

rehana beheaded

Informaţia privind decapitarea Rehanei a fost făcută publică de ISIS în 13 octombrie 2014. Teroristul a decapitat-o în Kobane, oraş sirian aflat sub controlul acestei grupări teroriste. Rehana era militar într-un batalion kurd. Ulterior au apărut o serie de zvonuri privind faptul că aceasta ar fi în viață și s-ar afla în sudul Turciei, însă acestea nu au putut fi confirmate.

Sursa: http://www.flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

În „Scrisoarea deschisă” către Augustin Lazăr, Iulius Filip îl menționează și pe torționarul Gheorghe Lazăr. Deci nu e nici o confuzie de nume. Iulius Filip știa foarte bine cine sunt amândoi.
Oficial, Ucraina a acceptat statutul de neo-colonie…
Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!
UN POLIȚIST BUCUREȘTEAN A FOST BĂTUT DE UN REFUGIAT IRAKIAN ȘI UN MINOR AFGAN A FOST AGRESAT SEXUAL DE UN ALT IMIGRANT
Iohannis, umilit oficial de Trump!
Rusia pregătește CEA MAI AMPLĂ operațiune MILITARĂ din 1981 incoace, China va participa cu soldati
Avortul este principala sursa de alimentare a Iadului cu suflete pure si de inducere a posesie demonice la femeie!
Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România
Curtea de Apel Timișoara a respins cererea SUA de extrădare a hackerului care a spart mailurile lui Colin Powell
Ce industrie a avut Brăila şi cum s-a ales praful de tot pentru că aveau potential de a deveni multinaționale românești, de aceea s-au distrus acesti giganți economici!
Noaptea minții. Alina Mungiu Pippidi finanțata lui SOROS cu SUTE DE MII DE EURO ne spune cu tupeu bolșevic că cine NU E CU SOROS e plătit de Ruși. PIPPIDI, chiar ți-ai pierdut şi ultima picătură de bun simț de ai ajuns să scoți asemenea minciuni ORDINARE?
E GROASĂ, în Germania! Mii de nemți anunță formarea unei MILIȚII CIVILE la Düsseldorf! Începe? Planul pentru instaurarea anticristiului in desăfșurare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro