Teroarea de la Bataclan FILMARE șocantă din timpul atentatelor din Paris | AVERTISMENT – IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL !

Distribuie!by Un jurnalist ‘Le Monde‘ a reusit sa filmeze vineri seara scene dramatice in spatele sălii de spectacole din Bataclan, acolo unde au fost cei mai multi morti din atentatele de la Paris. loading... Scenele violente arata cum spectatorii fug si striga dupa ajutor carand dupa ei raniti si calcand […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un jurnalist ‘Le Monde‘ a reusit sa filmeze vineri seara scene dramatice in spatele sălii de spectacole din Bataclan, acolo unde au fost cei mai multi morti din atentatele de la Paris.

loading...

Scenele violente arata cum spectatorii fug si striga dupa ajutor carand dupa ei raniti si calcand peste cadavre, scrie stiripesurse.ro.


Jurnalistul Daniel Psenny, autorul filmarii, a fost el insusi ranit.


Images de la fusillade au Bataclan de lemondefr


Sursa:  

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MAGISTRATII NU AU VOIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA LEGII – Iata de ce protestul la care instiga Danilet, fostul consilier al lui Macovei, ii poate aduce pe magistrati in postura de a nu mai solutiona niciun dosar. Desi au obligatia de a se supune legii, magistratii manati in protest de Danilet si Lancranjan ameninta cu blocarea instantelor si a parchetelor, ca nu ar fi bune Legile Justitiei, OUG-urile Guvernului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si componenta CSM
Reducerea pedepselor pentru Pedofilie din Noul Cod Penal - o crima, iar vinovatii se ascund si tac.
DCnews: “Se cere înființarea unei Comisii de anchetă privind calitatea de agent străin a Laurei Codruța Kovesi”
Prof. Dr. Ioan Scurtu: “Asistăm la punerea în operă a unui program vizând ştergerea identităţii naţionale a poporului român”
AUTORITĂŢILE ROMÂNE AU MINŢIT | Sute de mii de tone de deşeuri periculoase din Italia pleacă luni spre România
Socant Adevărul despre Banca privata "Federal Reserve" și sistemul bancar ceea ce nu se va auzi niciodata pe "mass-media mainstream"! (VIDEO)
Ipoteza. Ce s-ar putea ascunde în spatele protestelor din Piata Victoriei si a isteriei ”Fake News” ?
Judecător exclus de 2 ori din magistratură pentru că a spus: „87% dintre MAGISTRAȚI sunt membri ai Marii Loji MASONICE!”
Miting pentru autonomia „ținutului secuiesc” la Târgu Mureș! Ce au scandat protestatarii
MAFIA MASONICA SI DICTATURA HALATELOR ALBE
Despre TRADAREA Romaniei de catre Regele Mihai
În ciuda românilor, Klaus Iohannis doreşte să păstreze acordul înrobitor cu FMI: “Nu e doar treaba Guvernului să hotărască, ar fi grav”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro