Termeni și Condiții

Termeni și Condiții, utilizarea licențelor, actul de renunțare, limitări. Materialele conținute de acest website sunt protejate de legi speciale. Pentru alte informații despre noi puteți accesa secțiunea de contact.

1. Termeni și Condiții

Prin accesarea acestui site sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare. De asemenea, sunteți de acord și cu toate legile și reglementările aplicabile. Sunteți responsabil pentru respectarea oricărei legi locale aplicabile.

Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui website. De asemenea, nu vom aplica servicii de marketing online dacă termenii și condițiile nu se vor accepta.

Materialele conținute în acest website sunt protejate de legea aplicabilă a drepturilor de autor și mărcilor din UE.

Utilizarea licențelor

A. Permisiunea este acordată pentru a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) pe site-ul GAZETA DE INFORMAȚII a companiei SEO Services Plus numai pentru vizualizare tranzitorie personală, non-comercială.

Aceasta este acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu și, în conformitate cu această licență, nu puteți:

  • modifica sau copia materialele;
  • utiliza materiale pentru orice scop comercial sau orice afișare publică (comercială sau non-comercială);
  • decompila sau inversa orice software conținut pe website-ul nostru;
  • înlătura din materiale (imagini, text, video, plugin-uri), orice drepturi de autor sau alte notificări proprii;
  • transfera materialele către o altă persoană.

B. Această licență încetează automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții. De asemenea, poate fi încetată de GAZETA DE INFORMAȚII în orice moment.

După încetarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe trebuie să distrugeți orice materiale descărcate aflate în posesia dvs., fie în format electronic sau tipărit.

2. Actul de renunțare

A. Materialele website-ului GAZETA DE INFORMAȚII sunt furnizate „așa cum sunt afișate”. gazetadeinformatii.ro nu oferă nicio garanție, exprimată sau implicită.

Prin prezenta, renunță și neagă toate celelalte garanții, inclusiv fără limitare, garanții implicite sau condiții de comerciabilitate, aptitudini pentru un anumit scop sau nerespectarea proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor.

În plus, GAZETA DE INFORMAȚII nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor pe website sau în legătură cu alte materiale sau pe orice website-uri legate de acest website.

3. Termeni și Condiții: limitări, daune, pierderi sau profit

În niciun caz, GAZETA DE INFORMAȚII sau furnizorii săi nu vor fi responsabili pentru daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit sau din cauza întreruperii afacerii), care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor de pe website-ul GAZETA DE INFORMAȚII.

Chiar dacă GAZETA DE INFORMAȚII sau un reprezentant autorizat a fost notificat oral sau în scris de posibilitatea unei astfel de daune, noi nu suntem răspunzători.

Unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale.

Este posibil ca aceste limitări să nu se aplice pentru dvs.

4. Materialele și documentațiile gazetadeinformatii.ro

Materialele care apar pe website-ul GAZETA DE INFORMAȚII ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. GAZETA DE INFORMAȚII nu garantează că materialele de pe website nu pot avea erori.

gazetadeinformatii.ro poate efectua modificări ale materialelor conținute pe website în orice moment, fără o notificare prealabilă. Cu toate acestea, GAZETA DE INFORMAȚII nu se angajează să actualizeze materialele.

5. Link-uri

gazetadeinformatii.ro nu a examinat toate website-urile legate prin link și nu este responsabil pentru conținutul unui astfel de website legat la noi.

Includerea oricărui link nu implică aprobarea de către GAZETA DE INFORMAȚII a link-ului respectiv. Utilizarea oricărui astfel de website legat de website-ul nostru este pe riscul utilizatorului.

6. Termeni și Condiții: modificări în utilizare

GAZETA DE INFORMAȚII poate revizui aceste condiții de utilizare pentru website în orice moment, fără notificare prealabilă.

Prin utilizarea acestui website sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală a acestor Termeni și condiții de utilizare.

Nu oferim nicio rambursare atunci când au început lucrările pe website. Rambursarea poate fi solicitată dacă nu a fost efectuată nicio lucrare pentru client.

Nu putem opri lucrarea la jumătatea drumului și nu putem oferi rambursări.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.