Teodor Meleșcanu : Rex Tillerson a venit în România pentru a se interesa de achiziția rachetelor Patriot

Distribuie!by loading... Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a recunoscut luni că secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, a venit la București pentru a se interesa de achiziţia rachetelor Patriot. „(…) M-a întrebat cum a fost cu cvorumul, săptămâna trecută, şi i-am spus că sunt probleme de cvorum, din când în când. În […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a recunoscut luni că secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, a venit la București pentru a se interesa de achiziţia rachetelor Patriot.

„(…) M-a întrebat cum a fost cu cvorumul, săptămâna trecută, şi i-am spus că sunt probleme de cvorum, din când în când. În niciun caz nu se referă la subiectul în sine şi coaliţia actuală de guvernare are o majoritate confortabilă în Parlament, deci probabil cum i-am spus eu: săptămâna viitoare, deci azi vom avea şi avizul cu raportul comisiei, dar şi posibil adoptarea în plenul Senatului. A fost o discuţie relativ scurtă cu ocazia unei escale tehnice la Bucureşti, dar din punctul meu de vedere a fost un semn foarte bun. Atmosfera a fost foarte bună şi unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut a fost să-l invit pe domnul Tillerson să facă şi o vizită oficială în România”, a spus Meleşcanu.


Ministrul Afacerilor Externe participă, în calitate de senator membru al comisiei de apărare, la dezbaterea proiectului de lege privind achiziţionarea sistemului de rachete Patriot.

Secretarul de stat american Rex Tillerson, care a sosit miercuri seară la Bucureşti, avionul său făcând o oprire tehnică la întoarcerea din turneul asiatic, s-a întâlnit cu ministrul de Externe Teodor Meleşcanu şi cu ambasadorul SUA Hans Klemm.

Rex Tillerson a sosit la Bucureşti miercuri seară, avionul său făcând o oprire tehnică la întoarcerea din turneul asiatic, unde l-a însoţit pe preşedintele SUA Donald Trump. Ambasada SUA a precizat că Rex Tillerson nu are niciun program oficial în România.

Oficialul american a venit la o zi după ce senatorii PSD şi ALDE au lipsit de la şedinţa comisiei de apărare unde trebuia aprobat proiectul de lege privind achiziţionarea sistemului de rachete Patriot.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Răceala dintre Prințul Charles și fratele lui mai mic, Edward. De ce nu se inteleg in realitate fratii intre ei, bataia pe tron?
Marius Vizer preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo alături de Vladimir Putin și Victor Orban
BOMBĂ în justiție: Abuzul în serviciu a fost DEZINCRIMINAT. În ce caz s-a pus în aplicare decizia CC
Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
Pana la ultima padure...pana la ultimul copac...Romania este defrisata si desertificata ! ...
Ministrul de Externe din Polonia îl pune la punct pe Vicepreședintele Comisiei Europene (urmăriți fragmentul VIDEO)
Marea MANIPULARE de la Alep. Cum a ajuns PRESA să facă jocuri politice, MINŢIND grosolan. ORDIN de zi: „Assad TREBUIE să cadă cu orice preţ!”
Forumul "creștinilor" LGBT din 2017 va avea loc la București. În 2016 a fost la Chișinău
„Globalizarea a devenit un motor pentru corupţie în Germania.“ De la Adidas la Siemens şi Daimler - lunga spirală a corupţiei prin care marile companii germane îşi cumpără succesul
Prof. dr. psihiatru Aurel Romilă: ”Performanța se măsoară azi doar în putere, bani și sex. Trăiesc tra­gic această soartă a poporului român…”
Pentru cei care încă acuză regimul ceaușist că demola biserici, o fotografie de la translatarea bisericii din Reșița
DIICOT și DNA informează sute de români că au fost ascultați și filați| lumea se lamureste abia acum ca nu sunt "conspiratii" informatiile noastre
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro