Tensiuni fără precedent la graniță! România, vizată de furia lui Putin. Liderul Rusiei a pregătit rachetele

Distribuie!by loading... Președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat că ia în calcul desfășurarea de rachete care să lovească acele zone unde se află „centre de decizie”, dacă SUA va instala noi sisteme de armament în Europa. Putin a acuzat SUA că ar fi recurs la „acuzații imaginare” împotriva Rusie pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat că ia în calcul desfășurarea de rachete care să lovească acele zone unde se află „centre de decizie”, dacă SUA va instala noi sisteme de armament în Europa.

Putin a acuzat SUA că ar fi recurs la „acuzații imaginare” împotriva Rusie pentru motivarea ieșirii unilaterale din tratatul INF.


Președintele rus a susținut că SUA a încălcat tratatul INF prin instalarea de lansatoare de rachete Mk-41 în dispozitivul de apărare antirachetă din România şi Polonia, informează Agerpres.ro.

Putin susține că aceste dispozitive pot fi folosite pentru lansarea rachetelor de croazieră cu rază intermediară de acţiune.


„Rusia nu intenţionează să desfăşoare prima astfel de rachete în Europa. Dacă însă acestea sunt desfăşurate şi livrate pe continentul european, aceasta va deteriora grav situaţia şi va genera grave ameninţări pentru Rusia”, a declarat preşedintele rus.

Sursa: https://evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Interviu cu profesorul Ion Coja despre candidații Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
10 Miliarde De Euro – Miza Uriașă A Încercării De Lichidare A Oieritului
MUGUR ISĂRESCU LA PUŞCĂRIE! 7-10 ani!
Iată ce sume a declarat Iohannis la FISC ca venituri din chirii, una scrie în contract, mult mai puțin a declarat | E posibil ca un sas să înșele statul atât de tare?
Tăriceanu: „Toate firmele românești au fost decapitate, nu mai există o firmă importantă românească de lucrări publice. Toate contractele de lucrări publice sunt câștigate de firme străine”. Ce spune despre legile justiției și „corupția de putere” (VIDEO)
Grațierea, cerută oficial României de CEDO. Iohannis a primit o palmă la Strasbourg.. Impotriva cui demonstrează tinerii liberi si frumosi ?
Protest împotriva Procurorului General: Procurorul torționar este un comunist penal pus de UE general, gașca #rezist care se dădea anticomunistă a lipsit, deci înțelegeți la comanda cui lucrează!
Se schimbă ordinea mondială? China amenință America cu SANCȚIUNI economice
CONTRA NOSTRA.Transfer istoric de suveranitate pregătit de UE: Frontierele naționale vor fi apărate de o nouă forță de poliție a Comisiei Europene
SECRETELE MURDARE ALE PUTERII. Aurel Rogojan despre “revoluţia Facebook” şi reactivarea păpuşarilor diversionişti din decembrie 1989 şi iunie 1990
Dezvăluiri SENZAȚIONALE ale unui fost COLEG: Coldea sfârșește nemeritat de urât. De la ofițerul patriot, la cățelul și victima generalului Zamfir
Călin Popescu-Tăriceanu primeşte Ordinul Legiunii de Onoare în grad de Cavaler Mason
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro