Tensiuni fără precedent la graniță! România, vizată de furia lui Putin. Liderul Rusiei a pregătit rachetele

Distribuie!by loading... Președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat că ia în calcul desfășurarea de rachete care să lovească acele zone unde se află „centre de decizie”, dacă SUA va instala noi sisteme de armament în Europa. Putin a acuzat SUA că ar fi recurs la „acuzații imaginare” împotriva Rusie pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat că ia în calcul desfășurarea de rachete care să lovească acele zone unde se află „centre de decizie”, dacă SUA va instala noi sisteme de armament în Europa.

Putin a acuzat SUA că ar fi recurs la „acuzații imaginare” împotriva Rusie pentru motivarea ieșirii unilaterale din tratatul INF.


Președintele rus a susținut că SUA a încălcat tratatul INF prin instalarea de lansatoare de rachete Mk-41 în dispozitivul de apărare antirachetă din România şi Polonia, informează Agerpres.ro.

Putin susține că aceste dispozitive pot fi folosite pentru lansarea rachetelor de croazieră cu rază intermediară de acţiune.


„Rusia nu intenţionează să desfăşoare prima astfel de rachete în Europa. Dacă însă acestea sunt desfăşurate şi livrate pe continentul european, aceasta va deteriora grav situaţia şi va genera grave ameninţări pentru Rusia”, a declarat preşedintele rus.

Sursa: https://evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

În Ungaria, cadrele medicale vor primi un bonus de 1.400 de euro. Iohannis dă 500 Euro. Mai luați de la multinaționale (Schweighofer, tăietorii de lemne )
Franța legalizează pedofilia: 13 ani ar putea deveni vârstă minimă pentru consimțământul sexual
Trump avertizeaza ca vaccinurile antigripale sunt cea mai mare inselatorie din istoria medicinei!!!
Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: "Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării"
OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL!” . Partidele de tenis la nivel înalt, un amestec între politicieni, afaceriști și ofițeri de informații. NOI NUME GRELE IES LA IVEALĂ!
ONU: „Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi” George Soros: „În felul acesta, rasa albă va dispărea”
Ungaria DĂ AFARĂ delegația venită să verifice STATUL de DREPT|Sunt toti oamenii lui Soros!
Actorul Mihai Călin îl acuză Ion Caramitru, că este „dictator” iar oamenii se tem de el „ca de cancer”
Dezvăluiri despre un sistem din umbră care controlează statul român şi distruge orice oponent
Rabinul Eli Caufman despre Elie Wiesel: Se vrea antisemitism pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani. VIDEO
Guvernatorul Texasului: Casatoria a fost definita de Dumnezeu, nici un om nu o poate schimba
Cât platesc români la hipermarketurile imperialiste |Cat costă mâncarea în Germania și in România?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro