Tehnocratii lui Ciolos au inventat un impozit care baga Romania in FALIMENT

Distribuie!by Martie 2016 este termenul pana la care persoanele fizice care detin o locuinta cu destinatie mixta trebuie sa isi declare activitatea, in caz contrar vor trebui sa plateasca 60 pana la 100 de milioane de lei vechi impozit. Aceasta este cea mai noua si scandaloasa masura luata de cabinetul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Martie 2016 este termenul pana la care persoanele fizice care detin o locuinta cu destinatie mixta trebuie sa isi declare activitatea, in caz contrar vor trebui sa plateasca 60 pana la 100 de milioane de lei vechi impozit.

Aceasta este cea mai noua si scandaloasa masura luata de cabinetul Ciolos, condus din umbra de oculta de la Bruxelles impreuna cu trepadusii lui George Soros. Ministerul Finantelor Publice le da termen tuturor celor care fac afaceri in locuintele lor sa depuna o declaratie in acest sens.

loading...

‘Persoanele fizice care din 31 decembrie 2015 au în proprietate clădiri nerezidențiale sau clădiri cu destinație mixtă au obligația să depună o declarație, până la data de 31 martie 2016, conform Modelului 2016—ITL aprobat prin ordinul comun MFP/MDRAP 4087/2069 din 22 decembrie 2015 publicat în MO nr.972/29.12.2015.

Exemplu: în cazul în care am o locuință cu destinație mixtă (în apartament) unde am înregistrat un sediu social ca persoana fizică autorizată sau ca un SRL, chiar dacă nu-mi desfășor activitatea acolo, trebuie să depun această declarație până la 31.03.2016. Așadar, nu toate persoanele fizice trebuie să depună această declarație!’, precizează Ministerul Finanțelor.

 


Surse:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vlad Miriță: „Simplul fapt că acest referendum este atât de atacat ar trebui să ne mobilizeze la vot”
Disperare în rândurile Rețelei SOROS după numirea lui Dăncilă. SOROŞISTUL Cristian Pârvulescu, despre desemnarea premierului Dăncilă: "S-ar putea ca această decizie a preşedintelui să fie o eroare"
Alte cazuri de fete dispărute în care Poliția n-a acționat: «Mi-a spus să stau liniștit că fata e în călduri»
Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: "Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală"
Petre Roman: Augustin Lazăr a fost procuror pe vremea comuniștilor și a chinuit deținuții politici
Capcana lui Coldea dezvăluie Războiul Capetelor Înalte
CSM DECLARA RAZBOI PRESEI – De necaz ca abuzurile magistratilor sunt continuu dezvaluite, in loc sa faca curatenie in sistem, CSM vrea sa introduca cenzura in presa prin Legile Justitiei. Mass-media va fi obligata sa publice comunicate ale CSM la cererea oricarui judecator si procuror, fara ca jurnalistii sa reformuleze, sa modifice, sa adauge ori sa se faca imediat vreun comentariu asupra CSM (Propunerea)
Peste 2.000 de persoane au participat la Marșul Normalității- trebuie sa luptam pentru familie
Ambasadorul SUA la Belgrad, pus la punct de un ministru sârb: Nu suntem o COLONIE. După ce ați bombardat Serbia, ați pierdut dreptul moral de a vorbi despre dreptate și justiție
Bursele globale între Apocalipsă și Armageddon
Dragnea invită UDMR la guvernare. Maghiarii cu tupeu nemarginit pun pe masă un proiect exploziv.. in final, dupa acest proiect, daca se poate si depopularea romanilor (prin toate formele posibile) de pe teritoriul Transilvaniei, dupa care urmeaza autonomia !!
Despre TRADAREA Romaniei de catre Regele Mihai
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro