Tehnocratii lui Ciolos au inventat un impozit care baga Romania in FALIMENT

Distribuie!by Martie 2016 este termenul pana la care persoanele fizice care detin o locuinta cu destinatie mixta trebuie sa isi declare activitatea, in caz contrar vor trebui sa plateasca 60 pana la 100 de milioane de lei vechi impozit. Aceasta este cea mai noua si scandaloasa masura luata de cabinetul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Martie 2016 este termenul pana la care persoanele fizice care detin o locuinta cu destinatie mixta trebuie sa isi declare activitatea, in caz contrar vor trebui sa plateasca 60 pana la 100 de milioane de lei vechi impozit.

Aceasta este cea mai noua si scandaloasa masura luata de cabinetul Ciolos, condus din umbra de oculta de la Bruxelles impreuna cu trepadusii lui George Soros. Ministerul Finantelor Publice le da termen tuturor celor care fac afaceri in locuintele lor sa depuna o declaratie in acest sens.

loading...

‘Persoanele fizice care din 31 decembrie 2015 au în proprietate clădiri nerezidențiale sau clădiri cu destinație mixtă au obligația să depună o declarație, până la data de 31 martie 2016, conform Modelului 2016—ITL aprobat prin ordinul comun MFP/MDRAP 4087/2069 din 22 decembrie 2015 publicat în MO nr.972/29.12.2015.

Exemplu: în cazul în care am o locuință cu destinație mixtă (în apartament) unde am înregistrat un sediu social ca persoana fizică autorizată sau ca un SRL, chiar dacă nu-mi desfășor activitatea acolo, trebuie să depun această declarație până la 31.03.2016. Așadar, nu toate persoanele fizice trebuie să depună această declarație!’, precizează Ministerul Finanțelor.

 


Surse:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

A apărut pe internet filmul documentar incendiar promovat și de Robert de Niro: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” Aici:
Teodorovici: Domnul presedinte vad ca se erijeaza intr-un avocat al bogatilor
MIRACOLUL economic al lui Trump, în CIFRE. Economia americană, resuscitată după un an de mandat
România va înființa magazine de stat care vor concura cu hipermarketurile străine
Coruptie a la Harvard: UNIVERSITATEA AMERICANA – CEL MAI MARE PROPRIETAR PRIVAT DE PADURI DIN ROMANIA.
BOMBĂ! A apărut CONTRACTUL Bechtel! Detalii ULUITOARE!
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, apreciat de presa americana, dupa ce a insultat trei milioane de semnatari ai petitiei pentru protejarea familiei, etichetandu-i "fanatici religiosi"
CIA despre aberaţiile scrise de Pacepa: ”Dacă ar putea plânge copacii ar face-o, pentru că au furnizat hârtia pentru această carte”. CIA confirmă: Ceauşescu, duşmanul Nr. 1 al URSS în Pactul de la Varşovia. Lovitura de stat cu concursul KGB, prevăzută din anii ’80. Iliescu, pe o listă albă încă din 1970!
Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român! Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!
Ponta despre noul sistem medical: Vom trăi într-o societate unde 10% din populaţie, vom avea acces la servicii medicale bune, iar restul de 90% or să moară"
Regele Mihai capul masoneriei, Iliescu zilierul si lăcătușul-mecanic Zgonea .... Imagini si momente memorabile
CUTREMUR/Mesaj DEVASTATOR pentru Iohannis: STOP cu PROCESUL, ÎNGROPI România în NOROI!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro