Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”

Distribuie!by loading... Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati” „A fost nevoie sa moara oameni” ca sa poata fi adusi tehnocratii la putere in Romania si sa indeplineasca unul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”


„A fost nevoie sa moara oameni” ca sa poata fi adusi tehnocratii la putere in Romania si sa indeplineasca unul din dezideratele papusarilor internationali care sprijina fluxul de refugiati catre Europa.

Ceea ce parea la inceput doar ciudat si suspect din partea tehnocratilor, care se straduiau din rasputeri ca Romania sa nu absoarba aproape deloc fonduri europene, ne este confirmat acum de catre ministrul agriculturii, Achim Irimescu, care a dezvaluit ca intr-adevar scopul „bruxellezilor” trimisi pe capul romanilor este acela de a stopa si bloca absorbtia de fonduri europene de catre statul roman, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru imigrantii care au luat cu asalt Europa.


„Uniunea Europeană a decis ca fondurile nefolosite în acest an să fie date ţărilor cu refugiaţi, pentru aceştia. (…) Banii alocaţi de Uniunea Europeană României, dar neabsorbiţi de noi, câteva sute de milioane de euro în acest an, vor fi daţi către refugiaţi, într-adevăr”, scrie fluierul.ro, citand MEDIAFAX

Suspiciunea noastra, de care am vorbit adeseori in ultimul timp in articolele noastre, ne este astfel confirmata oficial: in cazul Romaniei se petrece in acest moment ceva total de neacceptat, fondurile destinate pentru agricultura romaneasca urmand a fi date de catre Uniunea Europeana catre asa zisii „refugiati”.Cateva sute de milioane de euro dispar astfel dintr-un singur foc din agricultura romaneasca, fiind luati de la gura fermierilor romani pentru a fi redistribuiti refugiatilor la cererea lui Soros si a papusarilor mondiali:

„Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros, George Soros, la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de Coeziune”, a relatat europarlamentarul român Laurențiu Rebega, scrie fluierul.ro, citand de pe Agroinfo.ro.

Glasul.info


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lovitura de stat 22. 12. 1989
Afise, brosuri si anunturi din anii 1900 care avertizau despre pericolele vaccinarii in America
SOV : SRI a creat USR . Credeți că retardul ăla putea face un partid?
Regimul totalitar al Protocoalelor
Cornel Nistorescu: Mai ușor cu momentul istoric de la Washington. Ce-a obținut Klaus Iohannis în SUA?
Fost agent CIA: “Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține URA și a declanșa războiul din Iugoslavia!”
ROMANIA ESTE ATACATA DE RUSIA CU ARME METEO!
Grindeanu nu pleacă imediat. Cum va fi asigurat interimatul după căderea Guvernului
Planeta România! Maimuţele au ocupat televiziunile | Petru Romoşan: Sfârşitul României moderne
Vicele Societății Naționale de Medicina Familiei, răspuns șocant după ce a fost chestionată pentru ineficiența vaccinului anti tuberculoză (BCG): „Vaccinul BCG nu se administrează pentru eradicarea tuberculozei!” Prospectul o contrazice...
Traian Basescu sare in apararea ONG-urilor lui George Soros: "Aceste ONG-uri au fost si sunt implicate in consolidarea societatii civile si a democratiei romanesti, inca suficient consolidate"
WERNER, DOUA FETE – Presedintele Romaniei Klaus Iohannis invoca imunitatea prezidentiala ca sa scape de sesizarea facuta la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru eticheta "penali": "Daca veti considera ca sunt intrunite conditiile pentru atragerea raspunderii contraventionale, va rugam sa aveti in vedere ca 'presedintele Romaniei se bucura de imunitate". In 2014, Iohannis vrajea populatia: "Primul lucru la care vreau sa renunt este imunitatea presedintelui" (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro