Teapa la hipermarketurile germane KAUFLAND

Distribuie!by Evitați magazinele Kaufland. Cristi Brâncovan dovedește că diferențele dintre prețurile afișate la raft și cele din casa de marcat nu sunt erori. Când sunt prinși, angajații Kaufland restituie diferența dar NU corectează prețul greșit și continuă să le ceară mai mulți bani clienților neatenți. Așa zisele “greșeli” sunt mereu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evitați magazinele Kaufland. Cristi Brâncovan dovedește că diferențele dintre prețurile afișate la raft și cele din casa de marcat nu sunt erori. Când sunt prinși, angajații Kaufland restituie diferența dar NU corectează prețul greșit și continuă să le ceară mai mulți bani clienților neatenți. Așa zisele “greșeli” sunt mereu în favoarea Kaufland, niciodată în favoarea clienților.

loading...

Update : aici si dreptul la replica : Kaufland transmite următoarele precizări:


Ca urmare a articolului https://www.stiri-extreme.ro/teapa-la-hipermarketurile-germane-kaufland/# , Kaufland România transmite următoarele precizări:

„Acum două zile în magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectată și diferența de preț a fost restituită clientului. Ulterior, am demarat verificări suplimentare a tuturor etichetelor din magazin.


Ne cerem scuze pentru neplăcere, a fost o eroare umană și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita și preîntâmpina astfel de situații, care ne dorim să nu se mai repete.

Corectitudinea etichetelor la raft reprezintă o prioritate pentru noi, iar în fiecare magazin avem echipe dedicate care le controlează zi de zi.

Clienții care au cumpărat în aceste zile din magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promoție, se pot întoarce cu bonul de casă la Biroul de Informații din magazinul din Timișoara pentru a primi diferența de preț de 2 lei.

De asemenea, rugăm clienții care sesizează astfel de situații să se adreseze pentru rezolvare la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00, sau la Biroul de Informații din magazine.”

 

Aceasta este poziția companiei Kaufland România

Ca urmare a unui articol despre Kaufland, dam ocazia dreptului la replica . Kaufland transmite următoarele precizări:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alina Petrescu rade pe seama celor 20 de ministri. Au copiat unii de la altii cu aceeasi greseala gramaticala
OM DE ȘTIINȚĂ BĂGAT LA ÎNCHISOARE DUPĂ CE A DESCOPERIT CĂ VIRUSURILE CAUZATOARE DE MOARTE AJUNG ÎN CORPUL UMAN PRIN INTERMEDIUL VACCINURILOR
Președintele SUA, Donald Trump, interzice finanţarea ONG-urilor străine care susţin avorturile
Avocata Ingrid Mocanu s-a DEZLĂNȚUIT privind cazul pedofilului olandez: 'Procurorii care au cauzat moartea a două copile zburda liberi'
Klaus Iohannis : ''luati laba de pe multinationale''
DOSARUL TRANSGAZ OMORAT LA DNA – Dupa trei ani de „ancheta”, DNA a inchis cauza privind posibile fapte de coruptie comise la compania Transgaz, unde director este fratele Laurei Kovesi, Sergiu Lascu. Parchetul anticoruptie a dispus clasarea in cazul infractiunilor de abuz in serviciu si fals. Pentru fapte care nu sunt de competenta DNA, s-a hotarat declinarea si disjungerea dosarului. Culmea, cauza a fost trimisa in orasul lui „tata Lascu”, la Parchetul Judecatoriei Medias
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
Atentie se fac prospectiuni 2017 !!!!!!! Prospecțiunile geologice din situl N2000 Sighișoara-Târnava Mare, potențial destructive și ilegale ! Se iau cu asalt multe sate din zona Sighisoara-Danes de catre firma de prospectiuni a lui Tender !!!
EXPLOZIV! Jandarmeria devine noua SECURITATE | PROIECT HALUCINANT DE LEGE PSD-PNL
Ghiţă anunţă o lege: Epurări pe modelul Erdogan-Gulen
Crapa PSD-ul. Un grup important de parlamentari se pregateste sa plece din partidul lui Dragnea, PSD va pierde majoritatea
Deputatul USR Tudor Pop, pe Facebook: 'Nu o să ne facă agenda publică alegătorii'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro