Teama Masonilor Capitalisti Imperialisti | Lista martorilor din decembrie 1989, decedaţi în condiţii suspecte

Distribuie!by “Ştii care este cea mai mare teamă a lor? Teama de adevăr! Crimele aduse de acestia impotriva Romaniei loading... “Ştii care este cea mai mare teamă a lor? Teama de adevăr! Vor să afle adevărul nu pentru ca să i se spună, ci pentru ca să-l paralizeze şi să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
“Ştii care este cea mai mare teamă a lor? Teama de adevăr!
Crimele aduse de acestia impotriva Romaniei

loading...
“Ştii care este cea mai mare teamă a lor? Teama de adevăr! Vor să afle adevărul nu pentru ca să i se spună, ci pentru ca să-l paralizeze şi să suprapună realităţii adevărului, voinţa lor şi necesităţile lor, tactica lor, atâta timp cât adevărul -adevărul adevărat- îi defavorizează. De fapt, există un singur adevăr care îi favorizează: existenţa unor oameni bogaţi şi a unor oameni foarte săraci în lumea capitalistă.” 
Eugen CRISTESCU 
( Cristian Troncotă – Eugen Cristescu, asul serviciilor secrete româneşti)

Conform precizărilor unor foşti lucrători în probleme de cadre, românii deţineau o pondere de maxim 20% în forurile conducătoare ale partidului şi statului, în primele 2-3 decenii ale regimului comunist din România.

Astfel, într-o listă de peste 50 de nume de lideri comunişti, se pot identifica doar 10 români (*) – o parte din aceştia cu soţii de origine alogenă(**). Alţi 3-4 au origine etnică controversată, restul fiind alogeni.

Bujor ALMĂJAN
(*)Gheorghe APOSTOL(**)
Iosif BANC
Maxim BERGHIANU
Alexandru BÎRLĂDEANU
Emil BODNĂRAŞ
Petre BORILĂ
Silviu BRUCAN
Simion BUGHICI
(*)Nicolae CEAUŞESCU
Iosif CHIŞINEVSCHI(**)
Liuba CHIŞINEVSCHI
Dumitru COLIU
Miron CONSTANTINESCU
Constanţa CRĂCIUN (VINCZE)
(*)Florian DANALACHE(**)
(*)Alexandru DRĂGHICI(**)
Marta DRĂGHICI
Mihail FLORESCU
Teohari GEORGESCU
Ianoş FAZEKAŞ
(*)Gheorghe GHEORGHIU-DEJ
Ioan HOSSU
Mihail LEVENTE
Vasile LUCA
Petre LUPU
Vasile MALINSCHI
Gaston MARIN
Ion Gheorghe MAURER
Klara MIHAILOVICI
Alexandru MOGHIOROŞ
Alexandru NIKOLSKI
Paul NICULESCU
Vasile PATILINEŢ
Ana PAUKER
(*)Lucreţiu PĂTRĂŞCANU
Gheorghe PINTILIE (PANTIUŞA)
(*)Constantin PÎRVULESCU
Grigore PREOTEASA
Gheorghe RĂDULESCU
Valter ROMAN
Lothar RĂDĂCEANU
Leontin SĂLĂJAN
Alexandru SENCOVICI
(*)Chivu STOICA(**)
Ana TOMA
Sorin TOMA
(*)Gheorghe VASILICHI
Gizela VASS
(*)Ilie VERDEŢ(**)
Aurel VIJOLI
Ion VINCZE


” Cu constituţia sa atletică – 1,75 m si 73 kg – Caraman ar fi putut, de exemplu, să fie o glorie a stadioanelor. Regizorii în căutare de talente native n-ar fi rămas insensibili la prestaţia lui. Acest bărbat, incontestabil fermecător – păr aspru, sprâncene bine conturate, gura senzuală şi o privire insistentă care atrăgea atenţia – , avea mare succes la femei. În aparenţă degajat până la nonşalanţă, avea o cultură solidă, pe care o etala cu plăcere. Toată lumea ştia că marea lui pasiune – un capriciu distins – era egiptologia. Părea imbatabil în cea de-a patra mare epocă a Egiptului Antic, Noul Imperiu, în care au avut loc cuceririle faraonilor în Asia.”
Pierre Accoce şi Daniel Pouget – Reţeaua Caraman. Cei treisprezece români care au zguduit NATO

” Chiar dacă găsim la Brucan unele trăsături ale Revizorului lui Gogol, el rămâne totuşi un analist politic destul de pătrunzător, un om inteligent. Păcat că e depăşit deseori de abilitatea proprie, în dauna adevărului. Ca ziarist, are o calitate esenţială a profesiei, are un bun miros şi ştie să-şi vândă marfa. Cine-l admiră, astăzi, pe Brucan nu cunoaşte articolele lui din Scânteia deceniului cinci. Ştie ce-i la modă, ce este căutat la un moment dat. Un negustor bun. Ca un negustor ne-a vândut şi pe noi…”
Alexandru BÂRLĂDEANU


” Vladimir ( Tismaneanu) e fiul lui Leon Tesmenetki, basarabean de origine evreiasca care a participat – cu Valter Roman – la razboiul civil din Spania. Acolo, in lupta, si-a pierdut bratul…cand a putut, Dej s-a derobat de acesti oameni care il impiedicau in politica lui de indepartare de Moscova…Rautu (Leonte) n-a fost de acord sa i se marite fata cu Vladimir Tismaneanu.”
Alexandru BARLADEANU

” Pentru noi, tovarăşul Nicolae Ceauşescu întrupează conştiinţa răspunderii, pasiunea revoluţionară, patosul patriotic şi sentimentul umanităţii reunite în libertate, în dreptate, în armonie. Prezenţa lui în fruntea partidului şi a ţării este o necesitate istorică. El vine pe firul de legendă al marilor cârmaci ai acestui popor. Simbioza lui totală cu sufletul maselor, cu sufletul poporului a dat funcţiilor pe care le deţine un uriaş conţinut afectiv, o vibraţie adâncă şi gravă. Pentru noi toţi, Nicolae Ceauşescu întruchipează omul nou, comunistul de omenie, idealul final şi vital al viziunii noastre despre lume, ţinta întregului nostru efort moral.”- Cuvântarea tovarăşului Radu BELIGAN, membru CC al PCR Congresul al XII-lea al Partidului Comunist Român

Programul Televiziunii Române 21 decembrie 1989 

19.00 – Telejurnal
19.25 (c) – Din marea carte a patriei socialiste
Maramureşul – o poartă deschisă spre oameni
Redactor: Vasile Alecu
19.45 (c) – Laureaţi ai Festivalului Naţional “Cântarea României”
Redactor: Eugen Dumitru
20.15 – Agricultura – programe prioritare
Intreţinerea şi repararea mijloacelor mecanice pentru campania agricolă 1990
Redactor: Radu Marian
20.35 – Experienţa Înaintată – iniţiative, eficienţă
Competenţă şi angajare comunistă
Redactor: Maria Haineş
20.50 (c) – Film artistic în serial
Punctul de întoarcere
Producţie a studiourilor sovietice
Premieră pe ţară
Regia: V. Kolegaev. Ultima parte.
21.50 – Telejurnal
22.00 – Închiderea programului

Lista martorilor din decembrie 1989, decedaţi în condiţii suspecte

1. General Vasile MILEA – ministrul apărării până în decembrie 1989. A fost găsit împuşcat în piept, în dimineaţa zilei de 22 dec. 1989, într-un birou din clădirea CC al PCR. nu se ştie dacă s-a sinucis sau a fost asasinat.


2. Generalii NUŢĂ şi MIHALEA – şeful şi adjunctul Inspectoratului General al Miliţiei. Au murit arşi de vii, în elicopterul care-i transporta, după ce au fost bombardaţi de la sol. Rezultatele anchetei nu au fost date publicităţii.


3. General Emil MACRI –
fost şef al Serv. de Contraspionaj din DSS. A murit în urma unui infarct, suferit în închisoare, în timp ce era judecat în ,,lotul Timişoara” .

4. General Gică POPA – fost preşedinte al completului de judecată care i-a condamnat de Ceauşeşti la moarte. S-a sinucis, în condiţii neclare, în martie 1990. Familia nu a văzut cadavrul acestuia decât la înmormântare.

5. Marin CEAUŞESCU – fost şef al Agenţiei Comerciale din Viena. A fost găsit spânzurat în pivniţa sediului agenţiei, la scurt timp după execuţia fratelui său. Autorităţile române nu au deslanşat o anchetă, cazul fiind clasat ca sinucidere.
6. Colonel Gheorghe ARDELEANU – fost comandant USLA. A decedat în 1993, în condiţii neclare, după ce a stropit cu insecticid cartofii din grădina proprie.

7. General Ştefan GUŞĂ – fost şef al Marelui Stat Major. A decedat în primăvara anului 1994, în urma unui cancer osos galopant.

8. Nicolae GIOSAN – fost preşedinte al Marii Adunări Naţionale. A decedat în urma unui infarct.
9. Ioan TOTU – fost membru CPEx. A decedat în urma unui cancer.
10. Ion BĂLAN – fost membru CPEx. A decedat în urma unui cancer.
11. Ion RADU – fost viceprim-ministru. Decedat prin împuşcare cu arma de vânătoare. Concluzia anchetei: sinucidere.

12. General Nicolae DOICARU – fost şef al DIE. Decedat prin împuşcare ,,din greşeală”, la o partidă de vânătoare, de către o persoană neidentificată.
13. General Gheorghe VOINEA – fost şef al Serv. Armatei. Decedat în urma unui infarct.
14. General Ion PUIU – fost şef al Aviaţiei Militare. Decedat în urma unui infarct.
15. Lt.col. Stelian MITRUŞ – fost ofiţer în grupa operativă a ministrului apărării. Decedat în condiţii nelămurite.

16. Dr. ŞCHIOPU – medic legist, a efectuat autopria lui Milea. A decedat în urma unei tuberculoze galopante.
17. Col. Vasile MALUŢAN – pilotul elicopterului cu care au fugit Ceauşeştii. A decedat în vara lui 1995, ca urmare a unei defecţiuni la elicopterul utilitar cu care stropea un teren. Cu o zi înainte, declarase, în faţa Comisiei parlamentare de investigare a evenimentelor din decembrie 1989, că Nicolae Ceauşescu a avut cu el. în ultimele clipe, o valiză cu documente secrete.

18. General Ion BUNOAICA – fost comandant al Brigăzii Trupelor de Securitate Timişoara. A decedat la 1 sept. 1995, prăbuşindu-se cu elicopterul chiar de Ziua Jandarmeriei, al cărei comandant era. cauzele accidentului nu au fost elucidate.

19. Col. Gheorghe DINU – ofiţerul care i-a reţinut pe Ceauşeşti, până la preluarea lor de către Armată. Decedat în ianuarie 1996, în urma unui infarct.
20. Col. Petre MORARU – fost locţiitor al şefului IGM, fost şef Dir. VI a DSS. S-a spânzurat în arest, la Timişoara.
21. Cpt. Gheorghe BĂRBIERU – cercetaş în Bat. 404 DIA, i-a asigurat garda lui Guşă în dec. 1989. A decedat în aprilie 1990, în urma unui accident de maşină.
22. Mr. Darian IONESCU – ofiţer în Dir. V a DSS. A fost anchetat pentru terorism şi eliberat din lipsă de probe. A decedat în 12.02.1992. Ucis prin înjunghiere.
23. Mr. Ion LAZĂR – ofiţer în Dir. V a DSS. A pilotat unul din elicopterele care au asigurat fuga Ceauşeştilor. Decedat în 13.06.1990. Accident de maşină.
24. General Ştefan ISPAS – fost comandant al Academiei Tehnice Militare. decedat în urma unei comoţii cerebrale.
25. Ştefan ANDREESCU – ofiţer acoperit DSS. Decedat în primăvara anului 1992. Împuşcat cu 9 gloanţe, în faţa casei.

26. Alexandru ŞTARK – redactor TVR. Decedat la Paris, în 1993, în urma unui cancer.

27. Virgil TATOMIR – redactor TVR, realizator al serialului ,,Revoluţia română în direct”. Decedat în 1992, în urma unui infarct.
28. Victor PLEŞCAN – secretar II al Ambasadei Fed. Ruse la Bucureşti. Decedat în 21.08.1992. Înecat în mare, la Neptun.
29. Ion ŞPAN – fost şef al Serv. Circulaţie din Miliţia Maramureş. Implicat în afacerea paşapoartelor albe. S-a împuşcat în 1990.
30. Col. Ioan TÂRLEA – noul şef al Serv. Circ. din Maramureş. Decedat în 23.04.1993. S-a sinucis prin împuşcare de la 2o metri.
31. Dr. I. LUCACI – medicul legist care a constatat că în cazul Tâplea este vorba despre un asasinat. Decedat în 24.04.1993. Sinucidere cu cianură de potasiu.

32. Un număr de 20 de revoluţionari de la TVR – implicaţi în evenimentele din 12 şi 28-29 ian. 1990. Decedaţi în condiţii suspecte, între anii 1990-1993.

33. Un număr de 23 de revoluţionari de la CC – decedaţi în condiţii suspecte, între anii 1990-1993.
34. Secţia K din Dir. VI a DSS – din 72 de cadre, au decedat în condiţii suspecte 36, între anii 1990-1994.
35. U.M. 0195 – contrainformaţii externe – (comasată cu U.M. 0554) – din 451 de cadre, au decedat în condiţii suspecte 386, între anii 1990-1994.
36. Grupul Z al DIE (Berlinul de Est) – avea 41 de ofiţeri. Între anii 1990-1993, TOŢI ofiţerii au decedat în condiţii suspecte.

Lista nu a fost închisă niciodată..

“Simţul umorului l-a avut tot timpul. Pe petrolier erau două lifturi care se defectau destul de des. Închipuieşte-ţi un ascensor într-un turn care se clatină permanent. Traian mă întreba: “Mitică, ai făcut liftul? Nu? Atunci, hai!” Trebuia să-l iau în cârcă şi să-l duc la masă. La întoarcere la fel, şi de-aia vorbeam cu bucătarul să nu-l îndoape prea tare. “
Dumitru Ionescu – fost electrician-şef pe nava “Biruinţa”
Sursa: oananuta.blogspot.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

5 medici au fost dati disparuti sau ucisi dupa ce au facut publice descoperirile lor despre vaccinuri! Disparitiile medicilor sus-mentionati au avut loc chiar inainte de anuntarea rezultatelor cu privire la vaccinuri.
Cum s-a prăbuşit economia României: lista vinovaţilor pentru dispariţia fabricilor, uzinelor şi a milioane de locuri de muncă
Un Film rusesc prezinta zona culturala adusa de administratia Merkel , violente ale refugiatilor in Europa !
E OFICIAL, PROTOCOALELE SUNT ILEGALE – Dupa Curtea Militara de Apel, care a stabilit ca protocoalele "au fost incorporate obscur in procedura penala", avem verdictul irevocabil ca protocoalele sunt ilegale si abuzive. Curtea Constitutionala a admis exceptia de neconstitutionalitate formulata de Camera Deputatilor si a stabilit ca SRI a intervenit nelegal in dosarele penale. Instantele trebuie sa ia masuri in cauzele in care s-a lucrat pe protocoale (Document)
Permanentele ”crize ale prezentului”, între manipulare și informare
Spania- socialiștii au câștigat alegerile europarlamentare: 'Este o mândrie pentru noi'
Soros joaca tare.Reprezinta societatea civila din Romania. Si o conduce prin tehnocrati meritocrati
Cataramă, la depunerea candidaturii: Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale. Eu sunt un mic Trump al PNL
Dmitri Medvedev: Există riscul unui nou război mondial în cazul unei ofensive terestre străine în Siria
Ce ne așteaptă? S-a instalat deja Noua Ordine Mondială? Începând cu data de 15.08.2017, conducător al Bisericii creştine devine Vaticanul, curva cea mare , Babilonul
O fostă traducătoare de la baza militară Kogălniceanu acuză: Aici funcționa un adevărat bordel, unde erau aduse minore. Femeia a depus plângere penală la DIICOT, cerând ca „Dosarul Kogălniceanu” să fie conexat „Dosarului Caracal-Deveselu”
Se razbună natura pe români că permit tăierea pădurilor, inundații, poduri rupte și case luate de apă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro