Taxa pe respirație, un pas spre totalitarism

Distribuie!by Mai nou, statul român urmărește și persoana, nu doar banii. loading... După noul Cod Fiscal, nu se mai impozitează venitul, se impozitează omul. Dacă până acum se impozita venitul realizat de om, acum ținta impozitului e omul însuși. Simpla existență te face dator la fisc. Contribuția la sănătate nu mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai nou, statul român urmărește și persoana, nu doar banii.

loading...

După noul Cod Fiscal, nu se mai impozitează venitul, se impozitează omul. Dacă până acum se impozita venitul realizat de om, acum ținta impozitului e omul însuși. Simpla existență te face dator la fisc. Contribuția la sănătate nu mai e condiționată de realizarea unui venit, o plătești indiferent dacă realizezi venituri sau nu. O plătești fiindcă exiști și respiri.


Prin noul Cod Fiscal guverrnanții români și fiscul pornesc de la prezumția de vinovăție a cetățeanului. Noul Cod Fiscal prezumă că orice cetățean român realizează un venit cel puțin egal cu salariul minim pe economie. Fiecare cetățean român e vinovat până la proba contrarie și chiar dincolo de ea. Cum poate cineva dovedi că nu realizează venituri? Cum poți proba inexistența a ceva? E ca și cum în justiție nu acuzarea ar trebui să dovedească existența faptei, ci acuzatul ar trebui să dovedească inexistența faptei. Ești vinovat de crimă și trebuie să aduci proba că ești nevinovat. Dar cum poți proba că n-ai ucis pe nimeni? Ce faci? Aduci dovada că toți oamenii din țară sau din lume sunt vii și deci nu ai ucis tu pe niciunul dintre ei?

În cazul taxei pe existență nici măcar nu mai contează proba. Chiar dacă, prin absurd, ai putea proba că nu ai venituri, tot trebuie să plătești contribuția. Ceea ce înseamnă că această contribuție nu este condiționată de existența veniturilor, ci de propria ta existență. Exiști? Respiri? Plătești.


Guvernanții români și fiscul nu mai urmăresc veniturile, urmăresc cetățenii. De aici și până la necesitatea controlului total al acestora nu mai e decât un pas mic. Dacă fiscul ia la țintă cetățeanul, atunci va dori ca pe lângă monitorizarea banilor să monitorizeze și persoana.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ABERAȚIE URIAȘĂ: Politicenii „Secuii” au inițiat autonomia Ținutului Secuiesc. Textul a apărut în… Monitorul Oficial. Cu toate acestea, în România nu mai există secui, conform recensămintelor
“ROMÂNIA SUB ASEDIU” – disparitia Romaniei prin VANZAREA PAMANTURILOR si PADURILOR (reportaj video “In Premiera”): “E un mare pericol! Ne pierdem incet teritoriul tarii!”; “Voi aveti padure ieftina si guvern la fel de ieftin”
TRUMP obţine o VICTORIE de răsunet. OBAMA nu va uita asta cât va trăi
Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg și condamnată la 7 ani de închisoare, a fost eliberată după doar 3 luni
EXCLUSIV: Rafuiala masonilor. Razvan Theodorescu iese la lumina, Stanculescu si masonii la Jilava
„Noi, cetăţenii României, am rămas fără niciun fel de partid care să ne reprezinte”
Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori
10 secrete declasificate pe care CIA nu vrea să le știi pentru că tu trebuie să plătești taxe și să consumi ce ți se dictează!
Apel al ISIS in limba germana pentru membrii din Europa: „Iesiti pe strada si MACELARITI infidelii”
Larry Watts:. „Acţiunile de politică externă ale lui Ceauşescu au fost corecte”, acţiunile lui Pacepa pe tărâm american au avut scopul de a dezinforma Guvernul de la Washington despre situaţia reală în care se afla România. Mai mult, Watts consideră că informaţiile livrate de Pacepa americanilor se potriveau perfect dezinformărilor sovietice despre România, mai ales că acesta a recunoscut de mai multe ori că a lucrat pentru serviciul sovietic de spionaj KGB 
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
Comandantul Armatei Elveţiene: Risc de revolte sociale în Europa, pregătiţi-vă pentru un conflict
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro