Taxa auto NU va fi eliminată! Decizia a fost luată astăzi de Klaus Iohannis!

Distribuie!by   Timbrul de mediu nu va fi eliminat de la începutul anului viitor așa cum așteptau milioane de șoferi români după ce președintele Klaus Iohannis a decis, astăzi, să nu promulge legea celor 102 taxe eliminate. La data de 25 octombrie, Parlamentul României a adoptat legea celor 102 taxe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Taxa auto NU va fi eliminată! Decizia a fost luată astăzi de Klaus Iohannis!

Timbrul de mediu nu va fi eliminat de la începutul anului viitor așa cum așteptau milioane de șoferi români după ce președintele Klaus Iohannis a decis, astăzi, să nu promulge legea celor 102 taxe eliminate.


La data de 25 octombrie, Parlamentul României a adoptat legea celor 102 taxe ce urmau a fi eliminate, printre care se numără și timbrul de mediu cunoscut și ca taxa auto sau taxa de înmatriculare.

loading...

Din nefericire pentru cei care așteptau cu nerăbdare data de 1 ianuarie 2017 pentru a-și putea înmatricula mașinile fără plata unei taxe suplimentare, astăzi, președintele Klaus Iohannis a decis să nu promulge legea din cauza taxei radio-tv.


“Dacă nu ar fi fost printre aceste taxe cele două taxe care se plătesc pentru Televiziunea Publică și Radioul Public, probabil că aș fi promulgat legea pur și simplu, chiar dacă ar fi trebuit dezbătute anumite taxe”, a adăugat Iohannis la o dezbatere cu privire la eliminarea taxei radio-tv, arătând că ar fi făcut acest lucru deoarece Executivul a dat un punct de vedere pozitiv, deși cu multe amendamente.

Șeful statului a amintit că eliminarea unor taxe a fost una dintre temele sale de campanie electorală.


“Această inițiativă care a propus eliminarea unor taxe ar fi avut poate un impact foarte pozitiv dacă s-ar fi respectat câteva condiții minimale, lucru care în esență nu ar fi rău, și pot să spun foarte deschis că despre eliminarea unor taxe am scris și eu în programul meu electoral anul trecut, spun și eu ca și mulți români că avem prea multe taxe, trebuie să reducem dintre ele, să fie mai ușor de aplicat, să eliminăm o anumită birocrație. Dar, din păcate, Parlamentul, dintr-un motiv pe care nu-l cunosc, bănuiesc că din cauza unui puseu, a intrat într-un procedeu de urgență. În două săptămâni, legea a trecut prin ambele Camere și a primit și vot final”, a afirmat Iohannis.

 

Sursa: reporterntv.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Doi PSD-iști s-au înscris în PNL și au devenit membri în Biroul Executiv al partidului, Orban îi numește deja "colegi"
Premieră în SUA: Un homosexual declarat devine șeful Pentagonului. Senatul a aprobat numirea lui Eric Fanning
Avertisment primit din Germania, Cititi si va cruciti cat de „penetrati” suntem de acest mafiot cu cravata care doreste sa ne destabilizeze tara pentru a mai castiga cateva miliarde!
Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘! Alcoolism, mizerie și dezmăț de 1 mai pe litoral. O tânără a fost surprinsă trăgând pe nas în direct la Știrile Pro TV, în timp ce reportera descria cu admirație tinerii „care se relaxează” pe plajă printre gunoaie
Şmecheria are un nume: Electrica Furnizare SA
Dorințele lui Putin, DEZVĂLUITE. Rusia vrea o altă ORDINE MONDIALĂ. NATO, o relicvă a Războiului Rece
Nume de cod: ELSA. Veriga lipsa dintre Dan Barna si serviciile secrete - de unde a aparut pepiniera USR
Sa luam in considerare declaratile unui mafiot "delapidator" fugit de sase ani din tara cu un mandat international de arestare: Elan Schwartzenberg, care se decide sa faca dezvaluiri dupa sase ani?
Iohannis a încasat 580.000 de euro din casa luată abuziv și nici nu a declarat toți banii la fisc. Vă convine?
28 iunie 1883: Ziaristul Mihai Eminescu este arestat, la 33 de ani, pentru scrierile "conspirationiste", care azi ar fi catalogate drept fake news!
Tot mai mulți români fac operații de schimbare de sex pe banii statului. De curând doi liceeni au făcut asta. În străinătate o operație costă de la 20.000 de euro în sus
Austriecii, cei mai mari jefuitori ai României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro