Tatăl lui Robert Mueller care l-a anchetat pe Trump, Heinrich Müller, era șeful naziștilor (Gestapo)

Distribuie!by   Tatăl lui Robert Mueller (fostul șef al FBI), Heinrich Müller, era șeful naziștilor (Gestapo) loading... Heinrich Müller născut la data de 28 aprilie 1900, a fost un ofițer de poliție german sub ambele republici Weimar și Germania nazistă. El a devenit șeful Gestapo-ului a Germaniei naziste, și a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Tatăl lui Robert Mueller (fostul șef al FBI), Heinrich Müller, era șeful naziștilor (Gestapo)

loading...

Heinrich Müller născut la data de 28 aprilie 1900, a fost un ofițer de poliție german sub ambele republici Weimar și Germania nazistă. El a devenit șeful Gestapo-ului a Germaniei naziste, și a fost implicat în planificarea și executarea evreilor în Holocaust. El era cunoscut ca “Gestapo Müller” pentru al distinge de un alt general al SS-ist numit și Heinrich Müller. A fost văzut ultima în ”Führerbunker” bunkerul lui Hitler din Berlin, la 1 mai 1945 și rămâne cea mai înaltă figură a regimului nazist care nu a fost niciodată capturat sau confirmat că a murit. (mormântul lui a fost găsit intr-un cimitr evreiesc)


A scăpat în SUA cu ajutorul lui Prescott Bush și a lui Dueles, frații CIA, fiul său ajungând si el șef al FBI-ul, Robert Mueller, care l-a anchetat pe TRUMP (ptr conexiunile cu Rusia) a cheltuit 500 de milione de dolari in aceasta anchetă ce a adus la final la niciun rezultat . – https://en.m.wikipedia.org/wiki/Heinrich_Müller_(Gestapo)

https://www.youtube.com/watch?v=vWeYFJba1yQ&app=desktop


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXCLUSIV ! Trump inceteaza orice sprijin pentru Iohannis si binom !
Ascultarea celor 6 milioane de români în perioada 2004-2016 ne-a costat 141 miliarde euro. Parchetele și SRI au tocat pe interceptări mai mult decât pretinsele prejudicii din dosare
„Neamtul” ne pregateste de razboi
Mărturia unei tinere din Canada, crescută de un cuplu gay: Căsătoriile între homosexuali erodează DREPTURILE FUNDAMENTALE. Se spune că prin legalizarea acestor mariaje nu vom fi privați de niciun drept. Este o minciună!
Lucian Isar: „Când va pleca Isărescu (verisorul prin alianta a Regelui Mihai) din funcție vor apărea multiplele surprize și martori dornici să clarifice istoria aurului” (vezi reacţia SRIcu privire la verificarea rezervei de aur”
Curve|Politica| Masonerie- Politicienii romani au beneficiat de serviciile sexuale ale unor moldovence
Dictatorul ERDOGAN comite o adevărată LOVITURĂ de STAT în Turcia. Lovitura de stat abia urmeaza. Erdogan trece la EPURARI masive.
DEMENTA CODULUI PENAL – Un tanar a fost condamnat la 25 ani inchisoare pentru frauda informatica. Din cauza formulei de calcul a pedepselor, s-a ajuns ca la pedeapsa principala de 1 an sa se adauge spor de 24 de ani: “Dispune ca inculpatul sa execute pedeapsa cea mai grea, de 1 an inchisoare, la care se adauga sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse, in cuantum de 24 de ani. In total, va executa 25 ani 7 luni si 7 zile inchisoare”. Pentru omor se dau pedepse mai mici (Minuta)
Supermarketul strain PROFI dezvaluie programul de regionalzare si divizare pentru Romania
Dan Barna președinte USR: studenții români ar trebui să facă credit pentru a-și plăti studiile la facultate! Doar cine plătește să aibe acces la studii
Presa germană: SUA se pregăteşte pentru un posibil război cu Rusia în zona baltică
Roşia Montană, în pragul dezastrului! | Proiectul minier al RMGC, blocat de societatea civilă, ar putea fi resuscitat!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro