Tatăl lui Rareş Bogdan a fost consilier local din partea PDSR între 1996-2000

Distribuie!by Rareş Bogdan, capul listei PNL pentru alegerile europarlamentare, este unul dintre cei mai vehemenţi acuzatori ai PSD, partid pe care l-a acuzat mereu că ar fi „Ciuma Roşie”, după modelul fascist. Se pare că, îmbătat de succesul acestei deşănţate acuzaţii, Rareş Bogdan a ignorat faptul că însuşi tatăl său, Ioan […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rareş Bogdan, capul listei PNL pentru alegerile europarlamentare, este unul dintre cei mai vehemenţi acuzatori ai PSD, partid pe care l-a acuzat mereu că ar fi „Ciuma Roşie”, după modelul fascist. Se pare că, îmbătat de succesul acestei deşănţate acuzaţii, Rareş Bogdan a ignorat faptul că însuşi tatăl său, Ioan Bogdan, a fost membru de bază al PDSR (actualul PSD) şi chiar consilier local la Ocna Mureşului în perioada 1996-2000!

loading...

„Cotidianul” este în posesia documentelor oficiale care arată că Ioan Bogdan, fostul director al Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș, a candidat în anul 1996 pe listele PDSR (actualul PSD) pentru Consiliul local din localitate, fiind pe locul 10 al listei. În acel an, PDSR a obţinut 19 mandate de consilieri, aşa încît Ioan Bogdan a obţinut mandatul.


Preşedintele PDSR Alba era atunci avocatul Ioan Rus, care a devenit chiar prefect al judeţului în perioada august-decembrie 1996, cu care Ioan Bogdan a avut o relaţie foarte apropiată, pe care a transmis-o şi fiului său, Rareş Bogdan.

Vă prezentăm mai jos „RAPORTUL COMISIEI DE VALIDARE” al alegerilor locale din Ocna Mureş din anul 1996, unde se vede clar atît poziţia lui IOAN BOGDAN pe liste, cît şi faptul că a fost validat în funcţia de consilier local:


 

Redacţia „Cotidianul” este şi în posesia Hotărîrii nr. 2 din 19 iunie 1996 a Consiliului local Ocna Mureş, în care au fost validaţi cei 19 consilieri locali în urma alegerilor locale din 1996, dintre care a făcut parte şi pedeseristul IOAN BOGDAN, tatăl lui Rareş Bogdan:

Iată, deci, că Rareş Bogdan are în casă „Ciuma roşie”, din care acum şi-a făcut o ţintă pentru a fi pe placul PNL, partid care, la sugestia lui Klaus Iohannis, l-a pus chiar în fruntea listei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai!

N-are însă nici o reţinere atunci cînd îi consideră pe cei din PSD ca fiind hoţi sau distrugători ai economiei româneşti, uitînd că Ioan Bogdan, tatăl său, a fost director general al Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș, pe care l-a falimentat! Acum, Ioan Bogdan este tot director, dar al Parcului Industrial Ocna Mureș, construit chiar pe locul combinatului falimentat de el.

Dar, despre această falimentare a Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș de către Ioan Bogdan, tatăl gălăgiosului Rareş Bogdan, vom reveni cu o nouă postare luni, pe cotidianul.ro, cînd vom prezenta şi declaraţiile liderilor de sindicat din acea vreme despre dramele sociale pe care le-a generat „Ciuma roşie” din familia lui Rareş Bogdan.

Tatăl lui Rareş Bogdan a fost consilier local din partea PDSR între 1996-2000

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro