Țara în care o bătrână de 72 de ani e săltată cu mascații și dusă la DNA, însă prima cucoană a țării nu merge la Parchet fiindcă e “răcită”

Distribuie!by 2014: o batrana de 72 de ani din Suceava e luată cu mascaţii şi dusă la DNA Bucuresti pentru că a dat mită găini şi ouă. Dupa audieri, baba plange doua ore la poarta Parchetului, pentru ca nu avea bani sa se duca inapoi acasa, la Suceava. Un avocat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2014: o batrana de 72 de ani din Suceava e luată cu mascaţii şi dusă la DNA Bucuresti pentru că a dat mită găini şi ouă. Dupa audieri, baba plange doua ore la poarta Parchetului, pentru ca nu avea bani sa se duca inapoi acasa, la Suceava. Un avocat milos ii da bani de tren.

loading...

2018: sotia presedintelui Romaniei, acuzata ca a ciordit o casa dandu-se in fals mostenitoarea cuiva, nu se duce la audieri la Parchet. Motivul: e racita. Stim cu totii ca raceala e o chestie grava, nu? Saraca femeie ar putea muri, fie in limuzina prezidentiala, fie in sediul Parchetului.


 

Sursa: Baricada

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro