Tanti Elisabeta, bătrâna din Timiş cu pensie de 27 de lei: “Nu mă crede nimeni” (Video)

Distribuie!by loading...   Cu o pensie de 27 de lei, la 82 de ani, Tanti Elisabeta are o rugăminte © Observator.tv Elisabeta Vasiloni este o bătrânică de 82 de ani şi e de loc din comuna Bucovăţ, judeţul Timiş. Femeia a muncit o viaţă la CAP, iar acum are o pensie de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Cu o pensie de 27 de lei, la 82 de ani, Tanti Elisabeta are o rugăminte © Observator.tv

Elisabeta Vasiloni este o bătrânică de 82 de ani şi e de loc din comuna Bucovăţ, judeţul Timiş. Femeia a muncit o viaţă la CAP, iar acum are o pensie de doar 27 de lei, doar că nu o crede nimeni.


Ca să poată supravieţui, bătrâna încă munceşte în grădină şi merge să îşi vândă produsele în piaţa din Deva.

Cu o pensie de 27 de lei, la 82 de ani, Tanti Elisabeta are o rugăminte

27 de lei. Aceasta este pensia pe care o are Elisabeta Vasiloni, o bătrânică din judeţul Timiş. Ca să supravieţuiască, femeia munceşte în grădină, la 82 de ani.


Bătrâna spune că nimeni nu a crezut că are 27 de lei pensie, aşa că a adus cuponul de pensii, să arate tuturor că spune adevărul.

Vezi 3 imagini în GaleriePlay Video

În plus, Elisabeta Vasiloni are o propunere pentru domnii cu pensii speciale. Să vadă cum e să trăieşti cu o pensie de 27 de lei pe lună. Dacă nu ar fi avut grădina, femeia cu siguranţă ar fi avut o soartă cruntă.

Bătrâna vinde legume în piaţă, dar vânzările merg prost şi chiria e foarte scumpă

Tanti Elisabeta mărturiseşte că vânzările merg greu, iar masa de închiriat în piaţă e scumpă, însă dacă ar renunţa să se mai zbată în acest fel, ce ar putea face cu o pensie de 27 de lei?

Bătrâna nu vrea să se gândească ce o să facă, dacă, Doamne fereşte, nu ar mai putea să lucreze pămânul şi ar trebui să se întreţină din pensie. Totuşi, are o vârstă la care pensia ar trebui să îi asigure cel puţin un trai decent, nu să se gândească cu groază cum trăieşte cu 27 de lei pe lună.

Sursa: https://observator.tv/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

2.000 de fermieri greci, au demonstrat împotriva planurilor de reformă guvernamentale
Un ONG coordonează în acest moment ”marile proiecte ale acestei națiuni”
SUPERMARKETURILE Imperialiste, cancerul economic al României, trag tepe, nu plătesc taxe si sunt protejate de protectia consumatorilor !
Pret pe capul lui Iohannis in servicii! Incepe decaderea sasului: cu ce il au la mana?
Austriecii, atac cu paraziti in padurile Argesului – Copacii se usuca din picioare si se vorbeste de o bomba ecologica
România este în FALIMENT nedeclarat ....
O ancheta Rise Project dezvaluie ca seful USR e supervizorul unor fraude cu fonduri UE
Oamenii din Fetesti au încercat să discute cu soldaţii aflaţi în vehiculele militare, dar că aceştia i-au ignorat şi au continuat înaintarea prin culturi, au tras cu gloanțe, muncitorii de la stația de taxare au fugit
Ilie Șerbănescu: Întreaga negociere a admiterii în UE s-a desfăşurat sub semnul devizei „vreţi aderarea, daţi economia!“
Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa” Planul Masonic expus de Albert Pike: Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica...
Guvernul PNL vrea să vânda CEC-ul pe nimic și dacă se poate unor străini!
“Incendiul din Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă (Moise Guran şi alţii)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro