Tanarul care a vrut sa il asasineze in cap a recunoscut de ce a vrut sa faca asta: auzeam voci in cap, in ultima vreme tot mai puternice si mai frecvente | Efectul de voci in cap se datoreaza antenelor GSM sau implantului de microcip

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In general aceste ” voci in cap” nu semnifica depresie sau boli psihice ci sunt induse artificial, prin intermediul antenelor GSM sau in cazul in care o persoana are un microcip implantat, acea persoana poate fi menipulata cu senzatia de voci in cap, practic teleghidata d ela distanta, de cine are acces laaparatura respectiva.

loading...

 

Tânărul care  a vrut să îl omoare pe actualul Președinte al SUA, Donald Trump a explicat motivele uluitoare pentru care a vrut să comită această crimă. Brit Michael Sandford voia să îl împuște cu arma unui polițist pe liderul de la Casa Albă, la raliul electoral. El s-a apărat spunând că auzea o mulțime de voci în capul lui, care îi spuneau să-l asasineze pe Trump, potrivit express.co.uk, citat de b1.ro


Brit a fost dus în închisoare după ce a încercat asasinarea lui Donald Trump. Tânărul se plimba, apoi a vrut să fure arma unui polițist. Motivul lui a fost că vocile din capul lui strigau ”Omoară-l”.

Autoritățile americane l-au eliberat săptămâna trecută. Mama tânărului a încercat să împiedice călătoria lui Brit în SUA, fiind conștientă de problemele mentale ale fiului său. Se pare că ar fi reușit să se apropie la 20 de metri de președinte. Brit a fost oprit în încercările sale de a lua pistolul unui ofițer de poliție și s-a putut evita o tragedie.


„Auzeam voci care îmi spuneau să îl omor pe Donald Trump. Le auzeam de ceva vreme, dar au început să fie din ce în ce mai puternice și mai frecvente. Prietenii mei îmi tot spuneau că Trump trebuie oprit pentru că va distruge țara și vocile mele mi-au spus să îl omor. Într-o zi am văzut că Donald vorbea în Las Vegas și m-am hotărât să conduc până acolo. Am decis să fac ceva eu însumi”, a declarat Michael.

Primul ATENTAT împotriva vieții lui Trump! | Cine este tânărul care a vrut să îl ASASINEZE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos. Compania Samsung A CONFIRMAT ca mai si spioneaza ! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
PLANUL DE "OCUPARE" AL ADMINISTRATIEI CENTRALE SI LOCALE. ACTIVISTII DIN ONG-URI VOR INUNDA GUVERNUL SI ADMINISTRATIA CENTRALA. Dacian Ciolos: Experti europeni vor elabora proceduri si criterii de recrutare si evaluare a functionarilor romani.
KOVESI A APĂRAT INTERESELE STRĂINILOR
Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi au manipulat oamenii sa iasa in strada!
Raoul Sorban: “Acest Mihai Razvan Ungureanu nu pare a fi roman, asta e clar”
Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață”.
YouTube reduce la tăcere o adolescentă de 14 ani cu peste 1 milion de urmăritori pentru criticile aduse paradelor LGBT
Monarhia aka Masoneria "RO-YALA", solicită să redea prințului Nicolae titlul de Alteță Regală și Principe al României, repunându-l în linia de succesiune dinastică. Cele mai importante organizații monarhiste au semnat împreună o scrisoare deschisă si se adresează tuturor instituțiilor statului, cât și întregii societăți românești, că vor înainta o acțiune judiciară pentru constatarea nulității absolute a actului de instaurare a formei republicane de guvernământ și pentru restaurarea statului român modern.
Ingineria Șoroșistului ONG-ist Costescu: Ministrul Transporturilor vrea să vândă Aeroportul Otopeni
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Un prezentator TV din Ucraina jignește dur românii: ”Niște agramați!”
Mesaj disperat: Serviciul meteo al unei ţări nu se privatizează. Opriţi nebunia începută de Guvernul Cioloş!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre