Sute de persoane au luat parte la marșul de protest împotriva legiferării parteneriatelor civile (VIDEO)

Distribuie!by Câteva sute de persoane au protestat duminică, 3 martie 2019, în București, împotriva adoptării Legii Parteneriatului Civil de către Parlamentul României, propusă de parlamentari USR și ALDE, care ar presupune o variantă de asociere juridică similară căsătoriei, dar deschisă și pentru persoane de același sex. loading... La ora 15:00 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Câteva sute de persoane au protestat duminică, 3 martie 2019, în București, împotriva adoptării Legii Parteneriatului Civil de către Parlamentul României, propusă de parlamentari USR și ALDE, care ar presupune o variantă de asociere juridică similară căsătoriei, dar deschisă și pentru persoane de același sex.

loading...

La ora 15:00 a început în Capitală, pe traseul Piața Victoriei – Palatul Parlamentului, marșul de protest organizat de Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință” și revendicat și de Platforma Naționaliștilor Creștini” într-un comunicat de presă citat vineri de ActiveNews.


În cadrul mitingului, liderul „Frăției Ortodoxe”, Dan Grăjdeanu, a atras atenția că legalizarea parteneriatelor civile ar fi doar un prim pas către evoluții treptate în vederea acordării de drepturi familiale cuplurilor de același sex, enumerând țările în care s-a început cu parteneriatul civil și s-a continuat apoi prin căsătoria unisex și acordarea dreptului de a adopta copiii proveniți din familii firești.

Scriitorul Paul Ghițiu a precizat că legalizarea parteneriatelor civile este dorită în special de mediile LGBT și că este un demers care nu reflectă dorința întregii societăți, ci doar a minorităților sexuale. După spusele lui, prin subminarea instituției căsătoriei „se încearcă dărâmarea ultimei redute a normalității, care este familia firească, întemeiată între un bărbat și o femeie”


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Descoperire HALUCINANTĂ în două magazine din Constanța | Carne veche de 40 de ani, pusă la vânzare
Tacticile mişcării homosexuale: STRATEGIA folosită pentru schimbarea percepției asupra homosexualității în Occident și în lume. SODOM – un documentar şocant despre mişcarea LGBT – Subtitrare în limba română. ONG-isti lui Soros -Remus Cernea, activistii LGBT !!
Planul Kalergi, pus în aplicare de Iohannis – mâine i se acordă Premiul Coudenhove-Kalergi
Raluca Feher de la ONG-ul finanțat de Soros "Frontline Club Bucharest" cere opoziției din România să se organizeze pe modelul "jihad" şi acuză statul Israel de "violență rece împotriva propriilor cetățeni". Analiză: De ce oamenii lui Soros urăsc Israelul?
Spiritul de turmă sau controversa solidarității umane?
Regele Mihai capul masoneriei, Iliescu zilierul si lăcătușul-mecanic Zgonea .... Imagini si momente memorabile
Prins de SUA cu banii in Singapore!
Guvernul Cioloș – Soroș înlocuiește limba română și istoria cu educația pentru imigranți, educația pentru separarea copiilor de părinți și educația pentru ONG-iști
Jaful OMV Petrom. Iohannis s-a apucat de negociat noile redevente petroliere cu OMV-ul, din nou fara nici o dezbatere publica.
UPDATE Polonia: Principalii lideri ai țării, evacuați cu sprijinul poliției din clădirea Parlamentului
VIETASII – Capii serviciilor secrete pot ramane in functii pe viata. Directorii, prim-adjunctii si adjunctii SRI, SIE, STS si SPP sunt singurii sefi de institutii din Romania care nu sunt numiti pe mandate limitate. Din 2018, in Parlament zace un proiect de lege menit sa democratizeze serviciile secrete, care propune ca sefii SRI, SIE, STS si SPP sa fie numiti pe un singur mandat, de 4 ani, fara posibilitatea reinvestirii (Documente)
Ghiţă cere azil politic în Turcia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro