SURPRIZĂ: Rezultatele analizei asupra filmării de la Cheia Gită / Coldea, arată că filmarea n-a avut loc când crede toată presa că a avut loc in februarie

Distribuie!by loading... SURPRIZĂ: Rezultatele analizei mele asupra filmării de la Cheia arată că filmarea n-a avut loc când crede toată presa că a avut loc, ci ÎN ALTĂ ZI, iar filmul conține DOVADA prezenței unei terțe persoane, despre care Ghiță nu spune nimic. – – – – – – N-am […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

SURPRIZĂ: Rezultatele analizei mele asupra filmării de la Cheia arată că filmarea n-a avut loc când crede toată presa că a avut loc, ci ÎN ALTĂ ZI, iar filmul conține DOVADA prezenței unei terțe persoane, despre care Ghiță nu spune nimic.
– – – – – –

N-am avut timp să mă uit cu atenție până acum la probele pe care le-a oferit Sebastian Ghiță, dar azi am făcut-o și am avut surprize mari.

Despre filmarea de la Cheia, Ghiță a spus că a avut loc în februarie 2015. Există și un time stamp, care arată cam așa: 20150102143435. Primele 8 cifre din această succesiune reprezintă data, iar ultimele 6, ora (14:34:35 la începutul filmării, corespunzător cu ora afișată și în colțul din stânga sus).

Ghiță a spus că filmarea a avut loc în februarie, iar toată lumea a presupus că 20150102 înseamnă 1 februarie 2015. Dar, în realitate, data adevărată pare să fie 2 ianuarie 2015.

Cum am descoperit acest lucru? Ghiță a făcut o greșeală când a extras fragmentul, lăsând câteva secunde, la începutul filmării, exact în momentul în care intră Coldea, să fie afișată în colțul din stânga sus, înainte de oră, și ziua săptămânii: ”Vin” – vineri (vezi Fotografia 1). Or, pe 1 februarie 2015 nu a fost vineri. Am căutat o explicație și m-am gândit că e foarte posibil ca acel contor să folosească sistemul anglo-saxon, afișând luna înaintea zilei, am verificat și, da, pe 2.01.2015 a fost vineri. Așadar, filmarea pare să nu fi fost făcută duminică, 1 februarie 2015, ci VINERI, 2 IANUARIE 2015. Mă mir că n-a mai observat nimeni asta.

De asemenea, pe filmare a rămas dovada că la discuție a mai participat cineva. Chiar spre finalul materialului, apare în dreptul mesei, pentru un timp foarte scurt, O UMBRĂ A UNEI TERȚE PERSOANE (vezi Fotografia 2, cu cele două momente; dacă urmăriți filmul, e și mai clar că e vorba de o mișcare a cuiva, al cărui cap se interpune între cameră și masă).

Și acum vin întrebările: de ce ar fi mințit Ghiță asupra datei, când ar fi fost poate chiar mai convenabil pentru el să arate ce prieten era cu Florian Coldea, din moment ce imediat după Revelion erau împreună la Cheia?

Putem să facem mai multe supoziții: cel mai plauzibil pare ca vila de la Cheia să fi fost pusă la dispoziție, de Anul Nou, de către Ghiță altcuiva, care l-a chemat acolo pe Coldea. George Maior și-a dat demisia abia pe 27 ianuarie 2015, deci întâlnirea nu a avut loc imediat după demisia sa, cum scrie toată presa, când Coldea rămăsese interimar, ci ÎN TIMPUL cât Maior era șeful SRI. Nu putem exclude ipoteza ca Maior însuși să fie umbra care apare pe filmare. Oricum, e clar că acolo mai era o persoană pe care Ghiță o protejează, așa explicându-se de ce Ghiță a tăiat momentul când vine el la masă (probabil apărea identitatea celei de-a treia persoane în intervalul tăiat de câteva minute). N-a avut nicio problemă să dea numele lui Vasile Dâncu în legătură cu Toscana și l-a invocat pe Dan Andronic ca martor pentru o simplă întâlnire accidentală în aeroportul din Istanbul acum 7 ani, în schimb n-a pomenit nimic de ”umbra” care a participat și care ar fi putut să confirme întâlnirea de la Cheia.

A fost Florian Coldea chemat la Cheia de șeful SRI, poate chiar fără să fi știut că și ”proprietarul” urmează să apară acolo? Nu știm, dar e clar că ”dovezile” lui Ghiță nu sunt chiar ceea ce par.

 

Georgeta Condur


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro