Supraveghetor de la Aiud: „Lazăr știa totul despre plutonul care măcelărea deținuții! Intra pe Secția 6 unde erau deținuți politici care trebuiau maltratați.Sigur că da! Și nimeni nu a luat nicio măsură! Au murit doi deținuți, bătuți.

Distribuie!by Fostul supraveghetor din cadrul Penitenciarului Aiud, Virgil Maftei, a declarat că procurorul Augustin Lazăr avea habar despre torturile la care erau supuși deținuții. loading... Jurnalista Alessandra Stoicescu a prezentat, miercuri, în cadrul emisiunii „100 de minute”, o nouă mărturie legată de trecutul procurorului general de pe vremea când acesta […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul supraveghetor din cadrul Penitenciarului Aiud, Virgil Maftei, a declarat că procurorul Augustin Lazăr avea habar despre torturile la care erau supuși deținuții.

loading...

Jurnalista Alessandra Stoicescu a prezentat, miercuri, în cadrul emisiunii „100 de minute”, o nouă mărturie legată de trecutul procurorului general de pe vremea când acesta activa ca procuror ceaușist.


Este vorba despre Virgil Maftei. Acesta nu a fost deținut politic, ci supraveghetor în cadrul Penitenciarului Aiud. Acesta a ajuns acolo ca simplu deținut pentru a ispăși o pedeapsă de 17 ani de închisoare pentru delapidare.

După ceva timp, acesta a trecut de la statutul de deținut la cel de supraveghetor.


Bărbatul susține că din aceată poziție a văzut personal cât de multe știa, de fapt, Augustin Lazăr despre ce se întâmpla în acel loc al groazei.

„Lazăr era un bărbat vioi, chipeș, venea cu o pălărie și cu o servietă mare și intra pe Secția 6 unde erau deținuți politici care trebuiau maltratați.

Era în pavilionul mare care se numea T. Era în formă de „t”. La intrare, imediat în dreapta, erau celulele deținuților politici. Și acolo l-am văzut intrând. Deschidea o ușă supraveghetorul de acolo și discutau. Altceva nu am văzut că loveau sau.. Nu! Discutau. Apoi pleca.

Am fost mutat în supraveghere pe Secția 6. Ei căutau din ăștia cum eram eu. că nu divulg, dar eu îi ajutam pe ai mei – îi ajutam că erau deținuți. Și o dată m-am nimerit chiar la intrare în secție, dar pe interior, când era Lazăr de serviciu. Era cu pălăriuță și cu geantă. Și a și intrat și mi-a zis să fug și am fugit pe partea cealaltă.”, a povestit Maftei.

Conform informațiilor oferite de acesta, Augustin Lăzăr știa totul despre torturile la care erau supuși deținuții.

Sigur că da! Sigur că da! Și nimeni nu a luat nicio măsură! Au murit doi deținuți, bătuți. Era un pluton acolo care în momentul în care, de exemplu, eu comiteam o greșeală, mă prindea cu băutură, cu un coniac, cu o mâncare sau ce puteam să bag în fabrică acolo, pac, imediat, pe Secția a 6-a și acolo venea plutonul acesta care te măcelărea.”, a mai spus Maftei.

?

https://evz.ro/lazar-virgil-maftei-penitenciarul-aiud.html?fbclid=IwAR20_4oiN4BjJl38lANVZLh-DxbWk1npsVB6EQVBcT44lBASxqakW26uLqE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adevărata criză din Ucraina abia începe: Europa, pregătește-te pentru "ziua de după război"!
Al Treilea Război Mondial, la o distanţă de 30 de secunde
DOSARUL #COLECTIV | Imagini şi informaţii în premieră din anchetă. Ce au descoperit procurorii în noaptea tragediei Video
SRS, ipoteză explozivă: Germania, în spatele Klausmaidanului de la București
Rosia Montana – Cel mai mare jaf de pe terra…
"Formula AS" în Covasna - IOAN SABĂU POP - "Este o tendinţă dirijată ca românii să fie scoşi din toate centrele mari ale Transilvaniei"
Ministerul Finanțelor a publicat proiectul Codului Fiscal. Familia e înlocuită cu "Gospodăria" ce poate fi formată din oricâte persoane de oricâte sexe. Cum se vor impozita "Gospodăriile" cu oricâți membri de orice "gen"?
UE ar putea interveni BRUTAL peste suveranitatea națională. Curtea de Justiție va decide asupra căsătoriei între persoane de același sex într-un caz de referință din România
China introduce ratingul persoanei
REGELE mason Carol I a DEMOLAT mai multe BISERICI decat CEAUSESCU
SE PREGATESTE CELULA PENTRU BINOM – Premierul Viorica Dancila solicita desecretizarea protocoalelor dintre SRI si marile parchete, pe baza carora a functionat o Justitie oculta si abuziva. Sunt informatii ca protocoalele contin prevederi in afara legii, care au incalcat grav dreptul la un proces echitabil. Cititi comunicatul Guvernului care da fiori “Binomului”
Cum a ajuns România datoare 100 de miliarde de euro la 30 de ani de când Ceauşescu anunţa că am scăpat de datorii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro