SUA. Şeful FBI: “Nu există intimitate absolută în țara noastră. Niciodată nu a fost. Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta nu sunt absolut private în America. Nici chiar amintirile noastre nu sunt private”. La noi în România, oare ce intimitate o fi?

Distribuie!by   loading... Şeful FBI, Comey: “Nu există o intimitate absoluta în America, nu există un astfel de lucru. “ Directorul FBI, James Comey a spus miercuri, 8 martie 217, la o conferință de la Boston College, privind securitatea cibernetică că nu există nicăieri intimitate şi confidențialitate absolută “în afara […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 
loading...

Şeful FBI, Comey: “Nu există o intimitate absoluta în America, nu există un astfel de lucru. “


Directorul FBI, James Comey a spus miercuri, 8 martie 217, la o conferință de la Boston College, privind securitatea cibernetică că nu există nicăieri intimitate şi confidențialitate absolută “în afara de cazurile judiciare”, informează CNN.

“Toți avem așteptări rezonabile în legătură cu intimitate din casele noastre, din mașinile noastre, și din dispozitivele noastre. Dar, lucrul acesta înseamnă, de asemenea, că, cu un motiv întemeiat, dat de o instanță de judecată, guvernul prin aplicarea legii poate invada spațiile noastre private”, a declarat Comey, potrivit Politico .


“Nici chiar amintirile noastre nu sunt private. Oricare dintre noi poate fi obligat să spună ceea ce a văzut…” – a mai spus Comey

“Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta cu preotul cu avocatul nu sunt absolut private în America”


“În circumstanțe adecvate, judecătorul îl poate obliga pe oricare dintre noi să depună mărturie în instanță cu privire la toate aceste comunicări private” – a mai spus şeful FBI.

Comey a adăugat, “Nu există o intimitate absoluta în America, nu există un astfel de lucru; nu există nici un loc în America unde să ai intimitate şi confidențialitate absolută, în afară de cazurile judiciare” (unde se cere acest lucru).

Comey a spus pentru Ars Technica în luna august a anului trecut că “nu am avut niciodată o intimitaye şi o confidențialitate absolută în această țară”

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

30 de ambasade la Bucureşti condamnă România de discriminare față de comunitatea LGBTI
Iohannis doarme pe el la reuniunile NATO
Horia Georgescu, fostul șef A.N.I., executat de Kovesi pentru „crima de lezmajestate” împotriva intangibilului Klaus Werner Iohannis
YouTube reduce la tăcere o adolescentă de 14 ani cu peste 1 milion de urmăritori pentru criticile aduse paradelor LGBT
Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut în miez de noapte. Poliţia şi familia îl caută
COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA: “A intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul subminarii politice a tarii e infractiunea de tradare... E beton, e fapta clara... Procurorul General daca se face ca nu aude intra sub incidenta articolului 410, nedenuntarea unor asemenea infractiuni”
Acestea sunt toate analizele ce trebuie făcute inainte de vaccinare și după vaccin
Poate vede si Dragnea. Asa arata cu adevarat „dezastrul” lasat in urma de Dacian Ciolos si guvernul sau. Iata ce s-a realizat doar intr-un an
Dacă Iohannis a plecat la Washington pe post de slugă, el va avea o surpriză, pentru că nu va întâlni în persoana lui Trump un vătaf, un sultan sau un kaizer.
Traian Basescu sare in apararea ONG-urilor lui George Soros: "Aceste ONG-uri au fost si sunt implicate in consolidarea societatii civile si a democratiei romanesti, inca suficient consolidate"
Guvernul introduce „taxa pe lăcomie“, aplicată băncilor, la valoarea activelor, calculată în funcție de indicele ROBOR. Taxa pe lăcomie va fi diferențiată.
FIRMELE ROMANESTI HAITUITE DE NOUA SECURITATE – Iata ingrozitorul “Plan comun de masuri” prin care, in numele combaterii evaziunii fiscale, agentii economici si contribuabilii au fost vanati de haitele ANAF-PICCJ-SRI-MAI-MJ. Planul semnat de Maior si Kovesi a dat liber la monitorizarea in masa a firmelor si contribuabililor “cu potential de evaziune si frauda fiscala ridicat”. Mii de firme au fost puse sub sechestru si falimentate (Documente)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro