SUA. Şeful FBI: “Nu există intimitate absolută în țara noastră. Niciodată nu a fost. Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta nu sunt absolut private în America. Nici chiar amintirile noastre nu sunt private”. La noi în România, oare ce intimitate o fi?

Distribuie!by   loading... Şeful FBI, Comey: “Nu există o intimitate absoluta în America, nu există un astfel de lucru. “ Directorul FBI, James Comey a spus miercuri, 8 martie 217, la o conferință de la Boston College, privind securitatea cibernetică că nu există nicăieri intimitate şi confidențialitate absolută “în afara […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Şeful FBI, Comey: “Nu există o intimitate absoluta în America, nu există un astfel de lucru. “


Directorul FBI, James Comey a spus miercuri, 8 martie 217, la o conferință de la Boston College, privind securitatea cibernetică că nu există nicăieri intimitate şi confidențialitate absolută “în afara de cazurile judiciare”, informează CNN.

“Toți avem așteptări rezonabile în legătură cu intimitate din casele noastre, din mașinile noastre, și din dispozitivele noastre. Dar, lucrul acesta înseamnă, de asemenea, că, cu un motiv întemeiat, dat de o instanță de judecată, guvernul prin aplicarea legii poate invada spațiile noastre private”, a declarat Comey, potrivit Politico .


“Nici chiar amintirile noastre nu sunt private. Oricare dintre noi poate fi obligat să spună ceea ce a văzut…” – a mai spus Comey

“Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta cu preotul cu avocatul nu sunt absolut private în America”


“În circumstanțe adecvate, judecătorul îl poate obliga pe oricare dintre noi să depună mărturie în instanță cu privire la toate aceste comunicări private” – a mai spus şeful FBI.

Comey a adăugat, “Nu există o intimitate absoluta în America, nu există un astfel de lucru; nu există nici un loc în America unde să ai intimitate şi confidențialitate absolută, în afară de cazurile judiciare” (unde se cere acest lucru).

Comey a spus pentru Ars Technica în luna august a anului trecut că “nu am avut niciodată o intimitaye şi o confidențialitate absolută în această țară”

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro