SUA, Marea Britanie și Franța au declanșat atacul asupra Siriei.

Distribuie!by Președintele Donald Trump a anunțat că a ordonat forțelor armate americane să efectueze atacuri „țintite” asupra Siriei. Atacul era în desfășurare chiar în momentul în care șeful Casei Albe făcea anunțul. loading... Armata americană a fost asistată în această operațiune de forțele franceze și britanice. Președintele american avertizase miercuri […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Donald Trump a anunțat că a ordonat forțelor armate americane să efectueze atacuri „țintite” asupra Siriei. Atacul era în desfășurare chiar în momentul în care șeful Casei Albe făcea anunțul.

loading...

Armata americană a fost asistată în această operațiune de forțele franceze și britanice.


Președintele american avertizase miercuri că Statele Unite vor ataca Siria în urma unui atac chimic atribuit Administrației Bashar al-Assad.

Bombardamentele lansate de Statele Unite, Marea Britanie și Franța au vizat trei obiective militare din Siria, iar aliații occidentali nu au înregistrat pierderi, anunță Departamentul american al Apărării.


Oficiali de la Pentagon au declarat că a fost bombardat un complex militar de cercetare din Damasc, unde erau produse arme chimice și biologice, un depozit de armament și un comandament militar din Homs.

Prima reacție a Moscovei după lansarea atacului occidental țintit asupra Siriei a venit din partea ambasadorului rus în Statele Unite, Antaoli Antonov. „SUA nu au niciun drept moral de a învinovăți alte țări” din moment ce Washingtonul dispune, la rândul său, de un amplu arsenal de arme chimice, a afirmat ambasadorul.

Guvernul Marii Britanii a catalogat operațiunea drept „un succes”, iar președintele Franței, Emmanuel Macron, a argumentat că bombardamentele au fost necesare pentru că se depășise o „linie roșie” prin folosirea armelor chimice.

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cui isi vinde Romania industria de armament?
KOVESI 3 CASE IN AMERICA? – Informatii bomba de la Bruxelles. Romania TV anunta ca Serviciul european de actiune externa al Uniunii Europene ar fi descoperit trei proprietati ale fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi in Statele Unite ale Americii. In ultima declaratie de avere a lui Kovesi, din iulie 2018, figureaza un singur apartament de 2 camere. UPDATE - Comisia Europeana dezminte
Ce nu a spus presa romana despre declaratia lui Putin de la Atena?
Deep Throat de România. Un martor a descris pentru DNA mecanismul fraudelor în achiziţiile IT
Comunistii erau mai INTELIGENTI! Pe vremea lui Ceausescu Romania avea mai multi inventatori decat in ultimii 25 de ani! Erau mai multe facultati, scoli si industrie ... Coeficientul de inteligenta a scazut cu 14 puncte in ultimul secol in Romania.
Firme închise, din lipsă de angajați: “Cu banii ne rugăm de ei şi nu vor să vină la muncă”, mai bine pleaca in strainatate la munci agricole sau altceva
Cu ce populaţii sunt înrudiţi românii. Concluzia surprinzătoare oferită de prima hartă genetică interactivă a lumii
Prof. Univ. Dr. Ioan Scurtu: ”Când unii guvernanți români au înțeles că politica de austeritate nu poate aduce decât sărăcie și degradare socială și au impus o „schimbare de direcție”, bordul FMI a intrat în alertă.”
SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de MUNITIE rebelilor atacati de RUSIA si ne mai intrebam de ce nu nu se mai termina razboiul cu ISIS
România – spre totalitarism, 3 LEGI care ne bagă PUMNU-N GURĂ. Și noi TĂCEM ca PROȘTII!
CUTREMUR/''Filiera Evreiască Cazară Masonică''! ADEVĂRURI despre care NIMENI NU VORBEȘTE!
Coldea, șantaj în numele SUA?dezvaluiri ale lui Sebastian Ghita:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro