SUA, Marea Britanie și Franța au declanșat atacul asupra Siriei.

Distribuie!by Președintele Donald Trump a anunțat că a ordonat forțelor armate americane să efectueze atacuri „țintite” asupra Siriei. Atacul era în desfășurare chiar în momentul în care șeful Casei Albe făcea anunțul. loading... Armata americană a fost asistată în această operațiune de forțele franceze și britanice. Președintele american avertizase miercuri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Donald Trump a anunțat că a ordonat forțelor armate americane să efectueze atacuri „țintite” asupra Siriei. Atacul era în desfășurare chiar în momentul în care șeful Casei Albe făcea anunțul.

loading...

Armata americană a fost asistată în această operațiune de forțele franceze și britanice.


Președintele american avertizase miercuri că Statele Unite vor ataca Siria în urma unui atac chimic atribuit Administrației Bashar al-Assad.

Bombardamentele lansate de Statele Unite, Marea Britanie și Franța au vizat trei obiective militare din Siria, iar aliații occidentali nu au înregistrat pierderi, anunță Departamentul american al Apărării.


Oficiali de la Pentagon au declarat că a fost bombardat un complex militar de cercetare din Damasc, unde erau produse arme chimice și biologice, un depozit de armament și un comandament militar din Homs.

Prima reacție a Moscovei după lansarea atacului occidental țintit asupra Siriei a venit din partea ambasadorului rus în Statele Unite, Antaoli Antonov. „SUA nu au niciun drept moral de a învinovăți alte țări” din moment ce Washingtonul dispune, la rândul său, de un amplu arsenal de arme chimice, a afirmat ambasadorul.

Guvernul Marii Britanii a catalogat operațiunea drept „un succes”, iar președintele Franței, Emmanuel Macron, a argumentat că bombardamentele au fost necesare pentru că se depășise o „linie roșie” prin folosirea armelor chimice.

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

1975. Ceausescu catre Kissinger: „Nu, multumesc. Nu ma intereseaza.”
Fost ofițer SRI, reclamat la Parchet pentru o carte în care neagă Holocaustul....
Prof. Univ. Dr. Ioan Scurtu: ”Când unii guvernanți români au înțeles că politica de austeritate nu poate aduce decât sărăcie și degradare socială și au impus o „schimbare de direcție”, bordul FMI a intrat în alertă.”
VIDEO SOCANT! Uitați ce fac IMIGRANȚII MUSULMANI în Suedia!
Breban despre Liiceanu și Patapievici: În 1990, umblau la Soros și Microsoft după bani. Știau că Soros dă bani la oameni care-și pun problema dacă Transilvania e română
Roșiile care NU SE STRICĂ au invadat supermarketurile. Iată DOVADA că mâncăm LEGUME DE PLASTIC
SRI CONTROLEAZA ROMANIA PRIN PROTOCOALE DIN 1998 – Cititi groaznicul protocol pe combaterea crimei organizate si coruptiei semnat in decembrie 1998 intre SRI, SIE, Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor. Prin protocol a fost infiintat un Grup Operativ Central al carui plan de masuri prevedea vanarea guvernantilor, judecatorilor, politistilor sau pompierilor. Artizanul principal a fost ministrul de atunci al Justitiei Valeriu Stoica (Protocolul)
Puciul 1989 - DATA DE ION ILIESCU (FSN) CU AJUTORUL SECURITATII. GRU, KGB SI AL GENERALULUI VICTOR STANCULESCU.
CEREM CETATENILOR ROMANIEI SA SEMNEZE PENTRU NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI
Are miliarde, dar Mark Zuckerberg poartă acelaşi tricou. Care este explicaţia
Lazăr trage sforile ca locul său să fie luat, măcar temporar, de unul dintre oamenii săi de încredere.Pe 28 aprilie, când îi expiră mandatul, va fi ultima zi de muncă a lui Lazăr, deși s-ar putea să plece puțin mai devreme, având în vedere că este și minivacanța cu sărbătorile pascale
Organizatia "Coruptia Ucide" despre Iohannis: „ A facut un gest inacceptabil de complicitate cu PSD“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro