SUA, Marea Britanie și Franța au declanșat atacul asupra Siriei.

Distribuie!by Președintele Donald Trump a anunțat că a ordonat forțelor armate americane să efectueze atacuri „țintite” asupra Siriei. Atacul era în desfășurare chiar în momentul în care șeful Casei Albe făcea anunțul. loading... Armata americană a fost asistată în această operațiune de forțele franceze și britanice. Președintele american avertizase miercuri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Donald Trump a anunțat că a ordonat forțelor armate americane să efectueze atacuri „țintite” asupra Siriei. Atacul era în desfășurare chiar în momentul în care șeful Casei Albe făcea anunțul.

loading...

Armata americană a fost asistată în această operațiune de forțele franceze și britanice.


Președintele american avertizase miercuri că Statele Unite vor ataca Siria în urma unui atac chimic atribuit Administrației Bashar al-Assad.

Bombardamentele lansate de Statele Unite, Marea Britanie și Franța au vizat trei obiective militare din Siria, iar aliații occidentali nu au înregistrat pierderi, anunță Departamentul american al Apărării.


Oficiali de la Pentagon au declarat că a fost bombardat un complex militar de cercetare din Damasc, unde erau produse arme chimice și biologice, un depozit de armament și un comandament militar din Homs.

Prima reacție a Moscovei după lansarea atacului occidental țintit asupra Siriei a venit din partea ambasadorului rus în Statele Unite, Antaoli Antonov. „SUA nu au niciun drept moral de a învinovăți alte țări” din moment ce Washingtonul dispune, la rândul său, de un amplu arsenal de arme chimice, a afirmat ambasadorul.

Guvernul Marii Britanii a catalogat operațiunea drept „un succes”, iar președintele Franței, Emmanuel Macron, a argumentat că bombardamentele au fost necesare pentru că se depășise o „linie roșie” prin folosirea armelor chimice.

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SUPERMARKETURILE Imperialiste, cancerul economic al României, trag tepe, nu plătesc taxe si sunt protejate de protectia consumatorilor !
Celebru SCRIITOR roman, dupa ce l-a cunoscut pe Regele Mihai: „Imbuibat INCULT, cu maniere robotice”
DEZVĂLUIRI Cătălin Tache | Putin vrea haos și măcel în România!
Adio, Autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov cu chinezi! Guvernul demis nu a apucat să o aprobe, iar cel nou nu o susţine
Ungaria e în stare de război. Europa, așa cum o știm noi, a încetat să existe
Demonizarea, minciuna, manipularea și inducerea fricii: pilonii pe care se sprijină strategia activiștilor homosexualității față de mișcarea pro-familie
Ex ofiterul de informatii Stelian Andronic despre planurile Monarhiei si a ocultei mondiale cu Romania
REDEVENTE IN BATAIE DE JOC Suntem ultima colonie a FMI-ului. Fara nici un acord cu FMI-UL guvernul mentine redeventele bacsis inca un an in loc sa le creasca. Noul sistem de redevențe va intra în vigoare DOAR de la 1 ianuarie 2017 DUPA ce FMI le va aproba.
Cum spionau americanii Baza Deveselu acum 50 de ani, când UNITATEA MILITARĂ era o componentă SISTEMULUI gândit de URSS. În 1964 Direcția de Contraspionaj a prins un agent secret al SUA
Timmermans, ”un lătrău de la Bruxelles”
Cine credeți că-l investighează pe Dragnea în aceste zile? Ați ghicit. Dragnea este investigat de nişte jurnalişti finanțați de Soros şi de agențiile guvernamentale americane USAID şi NED. Care sunt Legăturile între RiseProject OCCRP, SOROS, NED şi USAID?
COLDEA PLEACA UMILIT. URMEAZA KOVESI? – Seful SRI Eduard Hellvig a scapat elegant de generalul Florian Coldea. Seful operativ al SRI a fost spalat de comisia interna, repus in functie, eliberat la cerere din functie, dupa care Hellvig i-a cerut presedintelui Iohannis trecerea in rezerva a generalului Florian Coldea. Zilele sefei DNA Laura Kovesi sunt numarate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro