SUA: Demonizarea și pervertirea minții COPIILOR: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT cu COARNE

Distribuie!by loading... Sursă imagine: captură Youtube Un travestit purtând cinci vârfuri roșii ca niște coarne de demon le citește sâmbăta copiilor ca parte din programul Luna Istoriei LGBTQ. la biblioteca din vecinătatea casei lui Michelle Obama, în Long Beach, California. După ora de lectură a travestitului, Xochi Mochi a postat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Sursă imagine: captură Youtube

Un travestit purtând cinci vârfuri roșii ca niște coarne de demon le citește sâmbăta copiilor ca parte din programul Luna Istoriei LGBTQ. la biblioteca din vecinătatea casei lui Michelle Obama, în Long Beach, California.

După ora de lectură a travestitului, Xochi Mochi a postat pe Instagram o poză cu el în timp ce le citea copiilor în biblioteca publică, spunând că a fost „una dintre cele mai bune experiențe de care am avut parte ca travestit.”

„Este atât de important sa fim reprezentați și toate categoriile din LGBTQ+ să fie normalizate în viața de zi cu zi”, a spus Mochi.

„Faptul că am văzut atâtea fețe încântate mi-a umplut sufletul de bucurie și sper să revin curând! Mulțumesc tuturor care au făcut din această oportunitate o realitate și un eveniment LGBTQ de succes…”

Cel puțin o persoană n-a fost prea încântată de ora de lectură a travestitului: Omar Navarro, un candidat republican pentru Congres, care urmărește sa o înfrângă pe candidata democrată deschisă Maxine Watera, în districtul 43, transmite KCBS TV.

Navarro a întrebat:

Ce îi învațăm pe copii la școală? Învățături demonice în viața lor, în Long Beach. Sunt revoltat că s-a permis acest lucru.”

O poză cu travestitul la ora de lectură postată pe paginile de Twitter și Facebook ale bibliotecii publice din Long Beach a fost ștearsă mai târziu” a spus KCBS.

Dar templul lui Satana n-a avut asemenea mustrări de conștiință, răspunzând cu „Salut, Satana!” unui părinte care a criticat evenimentul, a transmis postul.

Alții au fost pe aceeași lungime de undă:

„Îți mulțumim foarte mult că ai venit la bibliotecă, că le-ai citit copiilor, că ai fost MINUNAT!” , a spus un comentator pe pagina lui Instagram a lui Mochi.” Îmi pare rău că ești urât. Te-aș îmbrățișa dacă aș putea.”

Pe o altă pagină, au apărut comentarii ca reacție la eveniment, care spuneau: „Îmi place orașul vostru atât de mult!” și „Minunat!”

Ora de lectură a travestitului face parte dintr-un program de colaborare între biblioteca publică din Long Beach, centrul LGBTQ din Long Beach, Rețeaua Alianței între sexe și sexualități și Curtea Imperială non-profit LGBTQ din Long Beach, a adăugat KCBS.

Anterior, „The Blaze” a raportat că ora de lectură pentru copii a travestitului s-a ținut și în  Boston și New York.

 

Sursa: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

VIDEO. Andreea, sora mai mică a Sorinei: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc!”
Slobod la scos bazaconii pe gură şi gata să se păruiască cu toţi cei care îi stau în cale, Werner e doar o copie băsistă cu aere de filfizon, care a făcut din Instituţia Preşedintelui un spectacol de „colectiv”, iar din identitatea naţională preş de şters picioarele pentru puterile Europei şi Americii.
Gabriela Firea susține înființarea unui Muzeu al Holocaustului și al Istoriei Evreilor la București
Marine Le Pen, retragere surprinzătoare!
BRIGADA LUI MACOVEI – Iata dovada ca Monica Macovei a adus 30 de #rezistenti la dezbaterea din comisia LIBE a Parlamentului European. Alti 15 protestatari cu insigne #rezist au fost adusi de un europarlamentar al Partidului National Liberal. Transportul si cazarea protestatarilor au fost platite din bani europeni
IOHANNISTAN, țara coborâtă în logica hienelor
Cristoiu, mesaj DUR pentru ziariștii care se duc la Iohannis: dezbaterea electorală a preşedintelui este mai degrabă demnă de o fostă republică sovietică
SURPRIZĂ: Rezultatele analizei asupra filmării de la Cheia Gită / Coldea, arată că filmarea n-a avut loc când crede toată presa că a avut loc in februarie
„Adevărata putere în lume nu este puterea națională, ci puterea marilor corporații”
Jamie Oliver a CASTIGAT PROCESUL cu McDonalds! Mancarea lor NU ESTE COMESTIBILA!
Klaus Iohannis, un tun de 15 miliarde de euro pentru ai lui!
Luju.ro: Două dosare de la Alba Iulia în care era vizat Iohannis au fost clasate cu aprobarea lui Lazăr
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro