SUA au trimis cele mai temute arme ale lor în România / VIDEO

Distribuie!by loading... Generalul american Timothy M. Ray comandantul Armatei a III-a a Aerului din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA, a declarat, luni, că avioanele F-22 care au venit la baza militară “Mihail Kogălniceanu” se află în România pentru a-i asigura pe aliaţii NATO de angajamentul asumat de Statele Unite, dar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

13055170_634035336745856_4232357769075321524_o

loading...

Generalul american Timothy M. Ray comandantul Armatei a III-a a Aerului din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA, a declarat, luni, că avioanele F-22 care au venit la baza militară “Mihail Kogălniceanu” se află în România pentru a-i asigura pe aliaţii NATO de angajamentul asumat de Statele Unite, dar şi datorită relaţiei bilaterale puternice cu autorităţile de la Bucureşti.”Avioanele F-22 vor fi aici doar azi, dar în Europa vor fi pentru câteva luni. Se vor deplasa pe tot continentul în locuri în care vom anunţa când vor veni, nu înainte. (…) Tocmai au terminat exerciţii comune cu britanicii şi francezii. (…) Scopul pentru care au venit aici este în primul rând de a-i reasigura pe aliaţii noştri de angajamentul nostru şi de relaţia bilaterală strânsă cu românii”, a declarat generalul, la baza “Mihail Kogălniceanu”.Potrivit oficialului american, avioanele F-22 Raptor merg prin toată Europa, acolo unde există state aliate, în cadrul unui exerciţiu antrenament, pentru a constata cum poate opera această aeronavă în cele mai bune condiţii în diferite zone.F-22 Raptor, cel mai avansat avion de luptă din lume, face prima sa vizită din Europa de sud-est în România, pentru că această ţară şi SUA au o cooperare puternică, atât la nivel bilateral, cât şi ca aliaţi în cadrul NATO, a declarat, luni, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, la baza aeriană Mihai Kogălniceanu din Constanţa.

13041428_634035316745858_4338102485770109005_o

 

Klemm a amintit că cele două state au un “parteneriat puternic” şi pe teatre de operaţii îndepărtate, cum ar fi cele din Kosovo şi Bosnia, în trecut, şi teatrul de operaţii din Afganistan, în prezent.


Două avioane F 22 Raptor au aterizat luni pe Aeroportul ‘Mihail Kogălniceanu’ din Constanţa, în cadrul exerciţiului Atlantic Resolve.

Cele două avioane de vânătoare urmează să părăsească ţara noastră tot în cursul zilei de luni. Ele au venit din Marea Britanie, urmând să se întoarcă tot acolo. Potrivit piloţilor, aeronavele au făcut 3 ore din Marea Britanie până în România.


13071854_634035286745861_3305756896570873687_o

Avioanele F 22 Raptor se află pentru prima dată în România. Sunt avioane de vânătoare de generaţia a 5-a cu un singur loc, invizibile pe radar şi capabile de misiuni aer-aer, dar şi aer-sol.

Exerciţiile cunoscute sub numele de ‘Operation Atlantic Resolve’ reprezintă angajamentul militar american de securitate colectivă cu NATO şi ţările din Europa de Est în raport cu Rusia, după izbucnirea conflictului din Ucraina în 2014.

Trupele americane vor aduce echipamente moderne suplimentare pentru a înlocui stocurile actuale şi a le utiliza în viitoarele exerciţii militare cu ţările participante la ‘Operation Atlantic Resolve’, exerciţii multinaţionale care au loc în Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Bulgaria şi Ungaria, scrie agerpres.ro.Sursa poze :

 

 Sursa:<

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

KOVESI INTRA LA NEGOCIERI – Comisia LIBE a votat cu 26 la 22 ca Laura Kovesi sa fie desemnata procuror sef european, rezultat insuficient pentru stabilirea persoanei care va ocupa aceasta functie. Verdictul se va da peste cateva saptamani, in urma unei negocieri intre Consiliul UE si Comisia LIBE. Francezul Jean-Francois Bohnert ramane cu prima sansa
Remus Cernea e deranjat DOAR de Catedrala Neamului. Marea Lojă Naţională Masonică a primit gratuit de la Guvernul Ponta un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei clădiri "de interes public", în decembrie 2013
Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
În interiorul acestui hangar aparent obişnuit este o altă lume. Vei rămâne uluit de ceea ce este înăuntru!
Adevarul despre distrugerea Romaniei. Ultima carte - Hristos v-a dat sfatul cel bun, sariti in barca salvatoare.
Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
FABRICA DE SCLAVI – Episodul 1
Polonia începe războiul cu supermarketurile care fac profituri uriase pe spinarea polonezilor. Polonia vrea o taxă pe supermarketuri fara ca acestea sa poata creste preturile. Banii vor fi folositi pentru a ajuta saracii.
Florin Bădiță, organizator PROTESTE: "Dacă o să fiu ARESTAT, mergem mai departe"
O cursă misterioasă aterizează pe Otopeni
Prăpădiții Europei- Banca Mondială raport despre România: o parte din populație traiește cu nici 5 dolari pe zi!
Ala bala Borbala, sau distanța de la SECS la copiii noștri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro