SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de MUNITIE rebelilor atacati de RUSIA

Distribuie!by Avioane militare cargo ale SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de munitie rebelilor care lupta in nordul Siriei. loading... Sctiunea face parte din eforturile de urgenta ale  administratiei Obama de a gasi noi cai de sustinere a acestor grupari, mentioneaza CNN. Misiunea a fost confirmata de oficiali […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Avioane militare cargo ale SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de munitie rebelilor care lupta in nordul Siriei.

loading...

Sctiunea face parte din eforturile de urgenta ale  administratiei Obama de a gasi noi cai de sustinere a acestor grupari, mentioneaza CNN. Misiunea a fost confirmata de oficiali ai guvernului american.


Aparatele C-17, escortate de avioane de lupta, au lansat pachete cu munitie pentru arme de mana precum si grenade in provincia Hasakah din nordul Siriei. Acolo opereaza grupari cunoscute sub numele de Coalitia Siriano-Araba.

Toate pachetele au ajuns in mainile „fortelor prietene”, au mentionat oficialii SUA.


Grupari finantate de SUA au fost atacate recent in cadrul raidurilor aeriane ale Rusie. Rusia a distrus, in atacuri aeriene, principalele depozite de armament ale unui grup rebel sirian format de CIA, a declarat saptamana trecuta comandantul gruparii, in cadrul extinderii atacurilor ruse asupra insurgentilor sustinuti de inamici straini ai lui al-Assad, relateaza Reuters in pahina electronica.

Gruparea Liwa Suqour al-Jabal – ai carei luptatori au participat la formari militare organizate de catre Agentia Centrala americana de Informatii (CIA) in Arabia Saudita si Qatar – a fost vizata de raiduri rusesti si in urma cu 2 saptamani, cand Moscova si-a inceput campania prin care sustine Damascul.

Liwa Suqour al-Jabal opereaza in zone din vestul si nordul Siriei, asupra carora Rusia si-a concentrat atacurile aeriene si in care gruparea Statul Islamic (SI) – despre care Moscova sustine ca este tinta raidurilor sale – nu este prezenta in mod semnificativ.

Acesta este doar unul dintre grupurile rebele considerate moderate de catre Statele Unite care au fost formate in cadrul unui program CIA sub acoperire.

Acest program CIA este distinct de programul Pentagonului de formare si echipare a insurgentilor sirieni cu scopul de a lupta impotriva SI.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vladimir Putin: Rusia nu este o tara homofoba, dar prefera 'familia sanatoasa'
Top tradari din istoria Romaniei Traim intr-o tara de tradatori.
„Oamenii politici au acţionat ca nişte vandali, distrugând şi jefuind totul”
Țara asta nu are nevoie de doliu național. Țara asta are nevoie de legi. Și de alți conducători
EROU – Maior Rumeanțev Serghei Alexandrovici
ARMAGHEDONUL FINANCIAR SE APROPIE! Băncile din SUA au impreuna expunerea la contracte derivate mai mare de 247 de trilioane de dolari!
De la cine din România ar fi obținut Black Cube printr-un legendar șef al Mossad confirmarea acțiunii speciale Kovesi. Scandalul Black Cube ar putea lua o turnura halucinanta Redactia
Turmă de ”idioți utili” România , În România se poartă un război greu, pe mai multe segmente, de la războiul axiologic dus mai ales de sociologi și securiști kaghebiști și mossadiști, și coordonat de agentura neokominernistă a Rețelei Soros, ce țintește nimicirea identității și anihilarea spiritul critic și a valorilor morale, la un război economic dur, ca dovadă doar 8 la sută mai avem capital românesc iar subsolul, pădurile, apele, pământul au trecut în cea mai mare parte în mâinile străinilor.
ALERTA: Astazi, Parlamentarii PSD – PNL ard tacit padurile, deseurile, sanatatea si viitorul Romaniei
De la desantul kominterniștilor nu am mai văzut așa ceva
Presiuni asupra Facebook pentru a închide grupurile de anti-vaccinişti
Sute de persoane au luat parte la marșul de protest împotriva legiferării parteneriatelor civile (VIDEO)
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro