SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de MUNITIE rebelilor atacati de RUSIA

Distribuie!by Avioane militare cargo ale SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de munitie rebelilor care lupta in nordul Siriei. loading... Sctiunea face parte din eforturile de urgenta ale  administratiei Obama de a gasi noi cai de sustinere a acestor grupari, mentioneaza CNN. Misiunea a fost confirmata de oficiali […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avioane militare cargo ale SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de munitie rebelilor care lupta in nordul Siriei.

loading...

Sctiunea face parte din eforturile de urgenta ale  administratiei Obama de a gasi noi cai de sustinere a acestor grupari, mentioneaza CNN. Misiunea a fost confirmata de oficiali ai guvernului american.


Aparatele C-17, escortate de avioane de lupta, au lansat pachete cu munitie pentru arme de mana precum si grenade in provincia Hasakah din nordul Siriei. Acolo opereaza grupari cunoscute sub numele de Coalitia Siriano-Araba.

Toate pachetele au ajuns in mainile „fortelor prietene”, au mentionat oficialii SUA.


Grupari finantate de SUA au fost atacate recent in cadrul raidurilor aeriane ale Rusie. Rusia a distrus, in atacuri aeriene, principalele depozite de armament ale unui grup rebel sirian format de CIA, a declarat saptamana trecuta comandantul gruparii, in cadrul extinderii atacurilor ruse asupra insurgentilor sustinuti de inamici straini ai lui al-Assad, relateaza Reuters in pahina electronica.

Gruparea Liwa Suqour al-Jabal – ai carei luptatori au participat la formari militare organizate de catre Agentia Centrala americana de Informatii (CIA) in Arabia Saudita si Qatar – a fost vizata de raiduri rusesti si in urma cu 2 saptamani, cand Moscova si-a inceput campania prin care sustine Damascul.

Liwa Suqour al-Jabal opereaza in zone din vestul si nordul Siriei, asupra carora Rusia si-a concentrat atacurile aeriene si in care gruparea Statul Islamic (SI) – despre care Moscova sustine ca este tinta raidurilor sale – nu este prezenta in mod semnificativ.

Acesta este doar unul dintre grupurile rebele considerate moderate de catre Statele Unite care au fost formate in cadrul unui program CIA sub acoperire.

Acest program CIA este distinct de programul Pentagonului de formare si echipare a insurgentilor sirieni cu scopul de a lupta impotriva SI.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Madam Piggy, acum chiar du-te acasă !
AVERTISMENTUL ACADEMIEI ROMANE I-A INFURIAT PE SECURISTI – Zeci de academicieni atrag atentia asupra atacurilor la identitatea, suveranitatea si unitatea tarii: „Actiuni plasate sub semnul globalismului nivelator sau al unei exagerate 'corectitudini politice' si actiuni indreptate direct impotriva Statului si Poporului... Sa fim o tara a Europei Unite, dar cu identitate proprie, romaneasca”. Propaganda infiltrata cu agentii noii Securitati s-a napustit asupra academicienilor (Scrisoarea)
Minciuna Challenger 1986 |Niciun astronaut nu a murit in explozie|IATA DOVADA :
Cine este fermierul francez care a făcut 4 milioane de euro pe an din cultivarea pământului în Bărăgan
Președintele Comisiei Europene, beat la un summit? El ne conduce? Suport video
Ungaria, presiuni pentru separatism pe criterii etnice la UMF Târgu Mureș
Pentru distragerea atenției vor face totul.
Halucinantul ordin intern al poliției din Germania care stabilește ca imigranții să nu mai fie trași la răspundere pentru anumite infracțiuni | VIDEO
ROMANIA SUB ASEDIU
Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global
Moscova, GATA DE RĂZBOI pentru Transnistria
CSM DECLARA RAZBOI PRESEI – De necaz ca abuzurile magistratilor sunt continuu dezvaluite, in loc sa faca curatenie in sistem, CSM vrea sa introduca cenzura in presa prin Legile Justitiei. Mass-media va fi obligata sa publice comunicate ale CSM la cererea oricarui judecator si procuror, fara ca jurnalistii sa reformuleze, sa modifice, sa adauge ori sa se faca imediat vreun comentariu asupra CSM (Propunerea)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro