SUA aruncă masca: România e colonie, trebuie să se învețe cu comenzile!

Distribuie!by loading... Moment foarte important, se poate formaliza statutul de stat subordonat – din 1968, nicio putere străină nu s-a mai adresat României într-un asemenea mod O încălcare flagrantă a convențiilor internaționale privind neamestecul în treburile interne ale altor state — așa s-ar traduce mesajul Departamentului de Stat, dacă SUA nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Moment foarte important, se poate formaliza statutul de stat subordonat – din 1968, nicio putere străină nu s-a mai adresat României într-un asemenea mod

O încălcare flagrantă a convențiilor internaționale privind neamestecul în treburile interne ale altor state — așa s-ar traduce mesajul Departamentului de Stat, dacă SUA nu ar fi adoptat o tactică mult mai parșivă. Dar iată mai întâi comunicatul:


În imagine apare ambasadorul SUA în România, Hans G. Klemm, care pozează cu drapelul secuiesc

“Statele Unite constată cu îngrijorare că Parlamentul României ia în considerare o legislație ce ar putea submina lupta împotriva corupției și slăbi independența sistemului judiciar în România.

Aceasta legislație, propusă inițial de ministrul Justiției, amenință progresul pe care România l-a făcut în ultimii ani în construirea instituțiilor juridice puternice, protejate de interferențe politice. Îndemnăm Parlamentul României să respingă propunerile care slăbesc domnia legii și pun în pericol lupta contra corupției”.


Hans Klemm și Klaus Iohannis

După cum lesne se poate observa, mesajul asumat de purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Heather Nauert, nu se referă la exemple concrete, la citate din propunerea legislativă vizând modificările la legile Justiției. Dacă ar fi făcut-o, îndemnând la eliminarea sau respingerea unor anume articole, atunci încălcarea convenților internaționale privind neamestecul în treburile interne (Viena, Helsinki etc) ar fi fost clară.

Așa însă, SUA nu face decât să invoce dreptul celui care poate comanda, știind că se execută. Nu are rost alt comentariu decât cel din titlu: Washington-ul a dat masca jos, arată cine este stăpân. Este un moment foarte important, care poate formaliza un mod de adresare către un stat subordonat, o colonie, ca să folosim un termen devenit uzual.

Cred că, din 1968 încoace, nici o putere străină nu s-a mai adresat forului conducător al României într-un asemenea mod. Vom reproduce, în alte articole, atitudini ale unor personalități române față de atitudinea SUA.

Read more: ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Klemm, obligat să explice public: E o legătură între americani și scandalul Caracal? Alo Klemm ești prins în cleme?
Un tată homosexual și-a ucis copilul după 2 săptămâni de la adopție
Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
Istorii necunoscute: Cum a încercat Iliescu să îl păcălească pe Nicolae Ceaușescu, aflat în vizită la Iași
DNA face guvernele, și tot ea le desface, prin politica de ”combatere a corupției”
Ion Iliescu, acuzat de infracțiuni contra umanității în dosarul "Mineriada"
Germania declară război Israelului prin intermediul României
Mossadul nu doarme în front! Îmi scrie lettres d-amour!
SPUNE NU ARMATEI UE. Uniunea Merkelisto-Junckeristă vrea să îşi facă armată proprie şi să ne bage cu forța în ea DIZOLVÂNDU-NE ARMATA NAȚIONALĂ. Juncker: SUA si-au schimbat fundamental politica externa, Europa trebuie sa investeasca in apararea sa
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: „Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie…”
STS a derulat Operaţiunea "Taurul" pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009
Cum au zburat de pe Aeroportul Sibiu peste 100 de milioane euro. Un gheșeft al primarului Klaus Iohannis, în colaborare cu fostul șef al CJ, Martin Bottesch
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro