Stupefiant! Guvernul Orban vrea să dea o OUG pe justiție, dupa ce i-au somat pe PSDiști să nu o facă și după ce Iohannis cheltuise pe un referendum care să blocheze aceste ordonanțe de urgentă pe justiție

Distribuie!by Dupa ce PNL si Klaus Iohannis i-au folosit in campania prezidentiala pe cei 6,5 milioane de romani care au votat impotriva emiterii ordonantelor de urgenta in domeniul Justitiei, prezentand aceasta optiune ca un vot impotriva PSD, iata ca premierul Ludovic Orban, instalat de Iohannis in fruntea “Guvernului meu”, anunta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce PNL si Klaus Iohannis i-au folosit in campania prezidentiala pe cei 6,5 milioane de romani care au votat impotriva emiterii ordonantelor de urgenta in domeniul Justitiei, prezentand aceasta optiune ca un vot impotriva PSD, iata ca premierul Ludovic Orban, instalat de Iohannis in fruntea “Guvernului meu”, anunta o tradare de proportii. Fix a celor 6,5 milioane de romani, ale caror voturi nu au in realitate nicio valoare pentru regimul PNL-Iohannis. Cel putin asta este concluzia pe care noi am tras-o ascultand declaratiile facute de premierul Ludovic Orban (foto), reprezentantul in Guvern al adevaratului sef al Executivului Klaus Iohannis.

loading...

 

Stupefiant, dupa ce luni intregi PNL si Klaus Iohannis au somat Guvernul PSD sa nu emita ordonante de urgenta pe Justitie si sa respecte votul de la referendumul lui Iohannis, premierul Ludovic Orban a anuntat luni, 2 decembrie 2019, posibilitatea emiterii unei ordonante de urgenta chiar in domeniul Justitiei. Ceea ce ar insemna o bataie imensa de joc la adresa celor 6,5 milioane de romani pe care Iohannis si PNL i-au chemat la urne, dar si dovada ca votul acestora a fost vazut doar ca o arma in batalia politica menita sa ii asigure actualului presedinte “Guvernul meu” si al doilea mandat.


Inca o dovada ca regimul PNL-Iohannis doreste instaurarea controlului absolut

Concret, Ludovic Orban a explicat ca Executivul PNL ar putea emite o ordonanta de urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei, in sensul prorogarii sau chiar abrogarii prevederilor privind pensionarea anticipata a magistratilor, a prevederilor privind trecerea de la complete de 2 judecatori la complete de 3 judecatori in apel, a prevederilor privind majorarea duratei de studii la INM de la 2 la 4 ani, precum si a abrogarii recursului compensatoriu. Ludovic Orban a pretins ca o asemenea masura va fi luata doar daca PSD va incerca tergiversarea modificarilor la Legile Justitiei, caci in cazul in care aceste modificari nu ar fi facute, vezi Doamne, Justitia va fi paralizate.

Totusi, din punctul nostru de vedere declaratiile lui Orban si posibila sfidare a 6,5 milioane de romani nu arata decat o tendinta a regimului PNL-Iohannis de a-si impune controlul absolut si de a lua decizii fara sa tina cont de vointa romanilor. Ceea ce s-a mai intamplat o data, nu cu mult timp in urma, in timpul regimului PDL (actualul PNL)-Basescu.


Iata afirmatiile premierului Ludovic Orban:

“Deci daca intra in vigoare pensionarea anticipata a magistratilor exista riscul sa dispara din sistem aproape 2700 de magistrati. Va dati seama ca va fi paralizata activitatea parchetelor si a instantelor. In acest mod accesul la justitie al cetateanului va fi restrictionat dramatic, oamenii nu vor putea sa isi gaseasca dreptatea in instante pentru ca instantele vor fi supraaglomerate. (…) Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc, daca nu le convine celor de la PSD si vor sa depuna motiune de cenzura, sa depuna. In cazul in care din dorinta evidenta de a tergiversa adoptarea, vom face ceea ce avem la dispozitie ca si instrument constitutional, si anume vom emite ordonanta de urgenta. Daca nu se modifica articolele din Legile Justitiei despre care v-am vorbit Justitia va fi paralizata, si noi nu putem accepta. Suntem intr-o situatie in care cred ca va intelege toata lumea si nu va fi nevoie sa dam ordonanta de urgenta, dar suntem obligati sa apelam la aceasta procedura care iti permite adoptarea rapida a acestor modificari”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Incet si sigur catre Noua Ordine Mondiala si Cipuri,..Consilierii guvernului Germaniei cer abolirea banului fizic. În Danemarca până şi cardul a devenit demodat (Video)
Adio libertate...!! Daca nu a functionat legea "Big Brother"cu actiunea "Charlie Hebdo", atunci au creat un evenimet la nivel European .. "Invazia Islamului" ... "Ordo ab Chao"
Alexandru Paleologu: „Uniunea Europeană este anti-Europa însăşi!”
Cea mai mare putere militară a lumii devine invincibilă. Google se implică în afaceri militare. Angajații nu sunt de acord!
Poveştile fabuloase ale celor nouă spioni care l-au trădat pe Ceauşescu. Dictatorul a pus Securitatea să răscolească întreaga lume şi să-i ucidă
#PanamaPapers, DEZVĂLUIRI: | Războiul civil din Siria şi programul nuclear din Coreea de Nord, finanţate de firme fantomă
Dăncilă, către Iohannis: Trebuia să veniți din SUA cu vizele românilor, nu cu o șapcă
Fost şef SPP:  Maior şi Coldea, în slujba SUA. Iohannis conduce statul paralel, vor să aibă controlul total, de la cel politc, la cel economic, social, juridic, militar, informațional. Vor să contoleze și să domine totul. Doar așa au siguranță că obiectivele lor vor fi realizate.
Video mesaj către toți românii!
Vrei să crești un copil ascultător? Un psiholog american reputat explică: Secretul e în ATITUDINE. Fii concis, expune CLAR și calm ce așteptări ai de la copil și mai ales nu te coborî la nivelul lui
Ilie Serbanescu "Elitele care se opun colonizării sunt înlăturate"
MAGISTRATII MINCIUNII - RUSINEA ROMÂNIEI! ATI TRADAT TARA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro