Studiu recent – copiii nenăscuți pot simți durerea încă din primul trimestru de sarcină

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un studiu foarte recent a arătat că în primul trimestru de sarcină copiii nenăscuți dezvoltă deja modele nervoase ca ale adulților. Prin utilizare mai multor tehnologii de ultimă generație, studiul crează o hartă celulară 3D, în care se observă dezvoltarea unor inervații (formarea unor rețele de nervi) asemănătoare cu cele ale adulților, înainte de încheierea primului trimestru de sarcină.

loading...

Studiile efectuate până în prezent au demonstat că este aproape concludent faptul că la 20 de săptămâni de sarcină copiii nenăscuți pot simți durerea, deși răspund la atingeri de la 8 săptămâni. Există și dovezi că durerea ar fi simțită cu mult timp înainte de săptămâna 20, unele studii indicând chiar săptămâna 5. Alte studii indică posibilitatea ca durerea să fie mult mai intens resimțită în primul trimestru de sarcină, ca urmare a maturizării inegale a neurofiziologiei fetale.


Deși recentul studiu asupra dezvoltării nervilor nu poate stabili, încă, pe deplin, că nenăscuții simt durerea încă din primul trimestru de sarcină, este încă o dovadă care ne arată că aceștia sunt fințe umane care au dreptul la viață. Concluziile studiului cresc probabilitatea ca durerea să fie simțită de copiii nenăscuți cu mult timp înainte de termenul acceptat de multă lume.

Din momentul conceperii, un copil nenăscut este considerat ca ființă separată de propria mamă, cu propriul AND unic. Inima sa începe să bată deja la 16 zile de la concepere, iar la 45 de zile pot fi detectate undele creierului. Organele încep să se dezvolte în 3 săptămâni de la concepere, iar la 8 săptămâni nenăscutul are toate organele. Copiii nenăscuți se pot juca chiar în uter la 8 săptămâni, prin mișcarea gurii sau degetelor, iar la 9 săptămâni cască și își sug degetul. La 10 săptămâni nenăscutul are deja propriile amprente unice.


La toate acestea putem acum adăuga, în baza concluziilor recentului studiu, și dezvoltarea sistemului nervos încă din primul trimestru de sarcină, încă o dovadă importantă în sprijinul faptului că nenăscuții sunt ființe umane care trebuie protejate.

Sursă: liveaction

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

LOVITURĂ pentru Clotilde Armand: Ministerul Transporturilor trimite Corpul de Control la CNAIR
Batalionului 280 se va numi batalionul „Brave Hearts”, iar subunitățile se vor numi „Dragon Wolves”, „Wild Dogs”, „Desert Eagles” și „Vipers”. Aceste denumiri au fost inscripționate pe steagurile de luptă.
Un avocat italian îi îndeamnă pe românii din Italia să voteze DA la Referendumul din 6/7 octombrie „în ciuda puternicului lobby gay și a dictaturii gândului unic”
Ipocrizia PNL și USR- Ce averi uriașe au cei care s-au opus cresterii salariului minim pe economie
Portretul revoluționarului de profesie
Depopularea României, un „succes“ guvernamental
Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce …
Fox News: Meryl Streep îl desființează pe Donald Trump, dar ridică în slăvi un pedofil!
19 ani de la bombardarea Serbiei de către NATO. Premierul Vucici, atac la adresa Occidentului: Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!
Ciolacu anunţă convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: „Să poată fi dublate alocaţiile pentru copii“
Scandalul Israel-SUA/ Fost consilier prezidențial: Va urma o perioadă cinică, popoare întregi vor fi lăsate în voia sorţii
Părintele Arsenie Papacioc a profețit încă din 2007 că homosexualitatea va fi principala problemă a societății românești: Patriarhule de mâine, asta te așteaptă! Și e destul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite