Studenţii ruşi aruncă în foc cărţile lui George Soros: “Ne pervertesc ideologic!”

Distribuie!by O reacţie specifică Evului Mediu sau perioadei naziste a putut fi observata într-o facultate din Rusia, dupa ce autoritătile de la Moscova au inclus o fundatie fondata de miliardarul american George Soros pe lista amenintarilor la securitatea ţării. loading... 53 de volume editate sau finantate de Fundatia pentru o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O reacţie specifică Evului Mediu sau perioadei naziste a putut fi observata într-o facultate din Rusia, dupa ce autoritătile de la Moscova au inclus o fundatie fondata de miliardarul american George Soros pe lista amenintarilor la securitatea ţării.

loading...

53 de volume editate sau finantate de Fundatia pentru o Societate Deschisa au fost confiscate din biblioteca Facultatii Economice si de Minerit din Vorkuta si au fost arse in public, conform postului american CNBC care citeaza surse locale.


Fundatia pentru o Societate Deschisa si Institutul pentru o Societate Deschisa sunt doua organizatii neguvernamentale fondate de miliardarul George Soros pentru a sustine procesul de democratizare si de instaurare a statului de drept in tarile Europei Centrale si de Est.

Cele doua ONG-uri au intrat in conflict cu autoritatile ruse inca din vara anului trecut, fiind acuzate de lansarea unei “agresiuni subtile” in randul societatii civile din Rusia.


In noiembrie 2015, procurorul general al Federatiei Ruse a decis ca cele doua organisme sunt indezirabile in Rusia, in cele din urma ONG-urile fondate de George Soros ajungand pe lista amenintarilor la securitatea statului rus, inclusa in noua Strategie de Securitate semnata acum doua saptamani de Vladimir Putin.

In cursul lunii decembrie, in librariile din nordul Rusiei a fost declansata o adevarata vanatoare de carti cu idei subversive, aceasta ducand si la descoperirea celor 53 de volume, a anuntat intr-un comunicat Ministerul Regional al Educatiei din republica Komi.

george-soros

Cele 53 de carti erau dedicate cursurilor derulate in cadrul proiectului “Renasterea Educatiei Umanitare” desfasurat de fundatie in regiune, iar autoritatile locale au decis arderea lor in public, titrează Business24.

Alte 427 de volume raspandite in zona de aceeasi fundatie au fost confiscate pentru a fi distruse, informeaza portalul de stiri 7X7 din Rusia.”Programele Fundatiei Soros au rolul de a forma o perceptie pervertita asupra istoriei si de a face populare directive ideologice straine de ideologia rusa”, a mentionat un consilier prezidential intr-o circulara remisa ministrilor rusi.

Reprezentantii Fundatiei pentru o Societate Deschisa nu au comentat incidentele din Vorkuta. În România, bursierii lui Soroş coordonează, pe bani mulţi, demitizarea istoriei şi culturii române şi sunt promovaţi în funcţii universitare şi administrative, prcum şi în Guvernul Cioloş.

Marius Sălăjean

translyaciya_s_respublikoy_komi_3

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Anul trecut, an neelectoral statul a cheltuit 120 de milioane de euro pe festivaluri cu mici si bere | suntem chiar proștii planetei?
MARELE PLAN al Tehnocratilor :Transilvania, independentă! Restul, România Federală
Un vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute
Ce mai fac refugiatii cazati la noi in tara? Intrebati daca isi cauta servici raspund ca nu. VIDEO
Statul „român” împotriva românilor "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt!"
Pune pumul în gură angajatilor ca în dictatură: "Violeta Alexandru a pus angajații să semneze că nu o vor critica public". Document
Viktor Orban: „Suntem invadati. Avem DATORIA istorica si morala de a APARA Europa” (VIDEO)
Mega-proiectul turc care schimbă jocurile de securitate în Marea Neagră|Daca am fi avut flota lui Ceausescu aveam posibilitati enorme de inbogatire acum!
Trump a făcut o declarație șocantă despre vaccinuri. Așa ceva mafia farmaceutică nu iartă...
Forța malefică din spatele Sistemului corupt al Justiției – și nu numai…
SOROS. Un interviu luat de Robert Turcescu lui GEORGE SOROS în 2005 cu ocazia vizitei lui SOROS în România. În interviu, SOROS recunoaște cinstit că finanțează MULTĂ LUME prin România.
LAPAR: Vânzarea terenurilor către străini e o problemă natională, nu comunitară. În Germania, vânzarea unui singur hectar ar provoca scandal national. Fermierii români solicită rediscutarea Legii vânzării terenurilor agricole; LAPAR a depus o adresă la Ministerul Agriculturii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro