Strigător la cer! Legătura dintre procurorul din Caracal și interlopii traficanți de fete

Distribuie!by   Ies la iveală amănunte de-a dreptul strigătoare la cer. Există legături incredibile între procurorul de caz din Caracal și interlopi. S-a aflat totul acum.   Informație incendiară în legătură cu crimele din Caracal. Casa procurorului de la Caracal, care a amânat descinderea în casa lui Gheorghe Dincă ar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Ies la iveală amănunte de-a dreptul strigătoare la cer. Există legături incredibile între procurorul de caz din Caracal și interlopi. S-a aflat totul acum.

 

Informație incendiară în legătură cu crimele din Caracal. Casa procurorului de la Caracal, care a amânat descinderea în casa lui Gheorghe Dincă ar fi construită pe terenul unui interlop.

loading...

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecătoriei Caracal care a decis să amâne percheziţia la casa lui Gheorghe Dincă în cazul Alexandra până vineri dimineaţă, la ora 6, este suspectat de legături dubioase cu membrii clanului Oacă, cercetați printre altele pentru proxenetism. Localnicii spun că terenul pe care procurorul Popescu și-a construit o vilă impunătoare ar proveni chiar de la un interlop, potrivit România TV.


Mai mult, procurorul este vecin cu  fostul șef al Poliției Caracal, demis din funcție după scandalul legat de răpirea Alexandrei.

SURSA: https://www.capital.ro/strigator-la-cer-legatura-dintre-procurorul-din-caracal-si-interlopii-traficanti-de-fete-s-a-aflat-acum.html?fbclid=IwAR3L2PYGsoJoC4Yeh_66mpsCc8AioeiqR-nZSEuUA4IoYBkJyvE_Reij4Bg


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Avioanele israeliene bombardează aeroportul militar din Damasc. Siria promite un răspuns
Preşedintele Poloniei a obținut in SUA eliminarea vizelor pentru polonezi... Al nostru s-a întors cu o şapcă..
Iohannis, întrebat despre defrișări: Autoritățile sunt de vină. Eu mă exclud
Tehnocraţii cumpără trenuri din Franţa la suprapreţ, deşi au Softronic-ul la Craiova
Atenţie, Putin! Putem doborî rachete de la Deveselu!
Bradul iti poate vindeca intregul organism, dar putini stiu cum sa-i foloseasca beneficiile uimitoare!
MÂNDRIA DE A FI BRUCAN (Brueckner Saul) . Sau Liichelele, de la KGB la GDS. Un eseu fabulos de Magda Ursache
Fondatorul Wikileaks: Agențiile de informații americane l-au forțat pe Trump să-și schimbe strategia față de Rusia
Disperare în rândurile Rețelei SOROS după numirea lui Dăncilă. SOROŞISTUL Cristian Pârvulescu, despre desemnarea premierului Dăncilă: "S-ar putea ca această decizie a preşedintelui să fie o eroare"
ROMANIA SUB ASEDIU – Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, discurs exploziv impotriva Statului Paralel: “Am vazut in ultimii ani o actiune sistematica si concertata de eliminare a elitelor... Dupa cucerirea Poloniei nemtii au procedat la o metodica distrugere a elitelor. Dar atunci era razboi... Ma astept ca presedintele Iohannis sa continue sa fie avocatul Statului Paralel, intrucat spera ca in acest fel va obtine al doilea mandat, probabil asa cum l-a obtinut si pe primul”
Oliver Stone, despre Trump: ”În culise se pregătește ceva sinistru”
Avertismentul fostului deputat Ninel Peia: „Planul de ocupare a României e în faza finală, e vremea să LUPTĂM pentru viețile noastre. Soros aduce un milion de refugiați musulmani în locul a patru milioane de români plecați la muncă în Occident”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro